Домашні кухарі Домашні рецепти

Заготовки - рецети від домашніх кухарів

Джем з кизилу

Джем з кизилу

Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв. Кизил дуже корисна і соковита ягода. Має яскравий червоний колір. Дуже добре підходить для приготування джему або варення. Я покажу, як приготувати джем з кизилу з наступною консервацією на зиму. опис приготування: Дуже смачний джем вийде у вас завдя...

читати далі
Малиновий джем без кісточок

Малиновий джем без кісточок

Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв. Якщо ви вирішили зробити смачні солодкі заготовки на зиму, то скористайтеся цим рецептом і дізнайтеся, як приготувати малиновий джем без кісточок, який збереже в собі цілий джерело вітамінів. опис приготування: Перед вами відмінний рецепт малинового д...

читати далі
Салат зимовий з огірків

Салат зимовий з огірків

Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв. розповім вам, як приготувати салат зимовий з огірків. Для аромату в салат додається коріандр. Ці насіння роблять салат зі звичайних огірків ароматним і дуже смачним. опис приготування: Такий спосіб консервації — відмінний варіант для утилізації будь-я...

читати далі
Абрикосове варення без закачування

Абрикосове варення без закачування

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Вже почався період дозрівання абрикосів, тому поспішіть приготувати щось смачненьке з цими надзвичайно ароматними плодами. особливо смачним, як на мене, є ароматне абрикосове варення. опис приготування: З солодких соковитих абрикосів можна приго...

читати далі
Абрикосове варення швидко

Абрикосове варення швидко

Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв. Зовсім необов'язково довго варити варення або вистоювати його по кілька годин, щоб воно вийшло смачне, є більш простий і легкий, а головне, швидкий спосіб. І сьогодні я поділюся їм з вами! опис приготування: влітку, коли на вулиці стоїть така чудова п...

читати далі
Абрикосове варення густе

Абрикосове варення густе

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв. Найсмачніше і ароматне варення, смак якого кожен пам'ятає ще з дитинства — абрикосове, жодне ласощі в світі не зрівняється з ним, тому давайте порадуємо себе і приготуємо це густе варення. опис приготування: Величезне абрикосове дерево росло на ді...

читати далі
Абрикосове варення з кісточками

Абрикосове варення з кісточками

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв. думаєте, абрикосове варення з кісточками - для ледачих? Зовсім немає, повозитися з ним доведеться навіть більше, ніж зі звичайним варенням без кісточок, зате результат вас обов'язково порадує! Спробуйте! опис приготування: В цьому році у ...

читати далі
Абрикосове варення з горіхами

Абрикосове варення з горіхами

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Настає сезон абрикосів, і я пропоную приготувати смачне варення з абрикосів, начинених горішками. Це ароматне варення з тонкої ванільною ноткою чудово підходить для сімейного чаювання. опис приготування: Для приготування цього варення підійдуть бу...

читати далі
Абрикосове варення з ваніллю

Абрикосове варення з ваніллю

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 20 хв. Варення з абрикосів — одне з моїх улюблених! ароматне, янтарно-жовте і надзвичайно смачне. У цьому сезоні я приготувала його з ваніллю. Цей чудовий десерт обов'язково нагадає взимку про літо. опис приготування: Абрикосове варення чудовий десе...

читати далі
Абрикосовий джем з апельсином на зиму

Абрикосовий джем з апельсином на зиму

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Сьогодні я поділюся з вами рецептом сонця в банку. Абрикосовим джемом ви будете насолоджуватися всю зиму. Цей джем не тільки джерело вітамінів, але і відмінний настрій і натхнення! опис приготування: рецепт, як приготувати абрикосовий джем з ап...

читати далі
Абрикосовий джем

Абрикосовий джем

Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв. Абрикос-дивовижний яскравий плід, наповнений річним жарким сонцем і вітамінами. З нього можна приготувати багато різних страв: десерти, випічку, заготовки. Я хочу поділиться рецептом приготування джему. опис приготування: Пектин - природний загусник і...

читати далі
Med Абрикосовий

Med Абрикосовий

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 30 хв. Абрикосовий мед - це таке варення з абрикосів, яке виходить на смак, як мед. дуже солодке, але з невеликою кислинкою і квіткової ноткою. опис приготування: Докладніше, як приготувати абрикосовий мед, я розповім нижче. Абрикоси для цього рецепта к...

читати далі
Абрикоси в сиропі на зиму

Абрикоси в сиропі на зиму

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 19 г. 0 хв. Сьогодні пропоную вам заготовити абрикоси на зиму за моїм рецептом, завдяки якому абрикоси зберігають свою структуру, залишаючись соковитими, ароматними і запашними. Вони так і пахнуть влітку. опис приготування: Абрикоси в сиропі можна використ...

читати далі
Абрикоси у власному соку на зиму

Абрикоси у власному соку на зиму

Кількість порцій: 1 Час приготування: 4 г. 0 хв. мінімум клопоту, мінімум цукру, і ось перед вами баночка, повна ароматних сонячних часточок абрикоса. Вони не розварюються в "; кашу ";, більшість вітамінів зберігається для користі вашому здоров'ю. опис приготування: хочете дізнатися, як приготув...

читати далі
Аджабсандал на зиму

Аджабсандал на зиму

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Аджапсандал на зиму — проста в приготуванні закуска, яка не залишить байдужим нікого, так як на смак виходить просто дивовижна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Аджапсандал на зиму хороший тим, що він просто ідеально впишеться в будь-...

читати далі
Аджика без болгарського перцю

Аджика без болгарського перцю

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв. Аджика - це свого роду пряність, яку додають до м'яса або в суп. Господині готують кілька різновидів аджики на зиму. розповім, як приготувати аджику без болгарського перцю. опис приготування: аджику, на відміну від томатного соусу, довго не варять, ...

читати далі
Аджика грузинська гостра

Аджика грузинська гостра

Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв. Дуже люблю різного роду соуси. Віддаю перевагу їх подавати з м'ясом або до м'яса. У кожному соусі або аджике є своя родзинка. смачно, коли до одного і того ж м'яса подаєш кілька видів соусів. опис приготування: Східна кухня дуже яскрава і смачна. Кіл...

читати далі
Аджика з болгарського перцю без помідорів

Аджика з болгарського перцю без помідорів

Кількість порцій: 15 Час приготування: 20 хв. Що таке аджика? Найчастіше використовують томати, перець, спеції. Але існує аджика з болгарського перцю без додавання томатів. дивіться, як приготувати аджику з болгарського перцю без помідорів. опис приготування: При роботі з гострим пекучим перцем ...

читати далі
Аджика з чилі перцю на зиму

Аджика з чилі перцю на зиму

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 40 хв. Вашій увазі класичний рецепт аджики з чилі перцю на зиму. Тут дійсно немає нічого зайвого: соковиті томати, часник і перчик! Виходить дуже пікантно, адже ми ще й хрін додамо! смачно! опис приготування: Така аджика з чилі перцю на зиму в домашніх умо...

читати далі
Аджика з кабачка і яблок

Аджика з кабачка і яблок

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. У нас в цьому році не надто багато кабачків на городі вродило, але все якісь м'ясисті. З таких виходить відмінна аджика. опис приготування: Аджика виходить дуже смачна. Це більше, ніж кабачкова ікра, хоча аджика має деяку схожість з цією стравою....

читати далі