Домашні кухарі Домашні рецепти

Супи - рецети від домашніх кухарів

Борщ з тушонкою і помідорами

Борщ з тушонкою і помідорами

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 2 г. 0 хв. Поділюся з вами чудовим рецептом приготування борщу з тушонкою і помідорами. Виходить смачне і ситне перша страва — якщо готувати треба терміново. а м'ясо ще не розморозити, приготуйте так! опис приготування: розповім, як приготувати борщ з тушо...

читати далі
«Аджапсандал» від Сталика Ханкішіева

«Аджапсандал» від Сталика Ханкішіева

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 40 хв. З появою на прилавку свіжих овочів хочеться скоріше додати їх в свій раціон, щоб організм наситився вітамінами після зими. розповідаю, як приготувати «Аджапсандал» від Сталика Ханкішіева. опис приготування: Рецепт приготування дуже простий і дост...

читати далі
Афганський томатний суп

Афганський томатний суп

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв. Рецепт приготування афганського томатного супу Ауш Гошті. Ця страва афганської кухні допоможе вам урізноманітнити ваше меню. опис приготування: Цей апетитний супчик сподобається всій родині. Обсмажте в каструлі цибулю з куркумою до золотистого ко...

читати далі
Африканський горіховий суп

Африканський горіховий суп

Кількість порцій: 6 Час приготування: 55 хв. Азіатська і східна кухні вже давно стали для багатьох звичними. Я ж хочу запропонувати вам маленьке кулінарне подорож до Африки, щоб спробувати наваристий, ароматний і апетитний супчик. опис приготування: Я покажу, як приготувати африканський горіхови...

читати далі
Ак-суп

Ак-суп

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати "; Ак-сорпа ";. Ця страва традиційно готують з баранини. Тому воно має характерний ароматом і незабутнім смаком. Рекомендується до обіду! опис приготування: Ця страва вважається дуже поживним і калорій...

читати далі
Американський пивний суп

Американський пивний суп

Кількість порцій: 2 Час приготування: 45 хв. Рецепт приготування супу з темного пива і хлібом по-американськи. опис приготування: Візьміть житній хліб і зріжте з нього всі заставки. Отриманий м'якуш досить дрібно нарізають і заливається пивом. Ця маса повинна відстоятися протягом 3 годин. Отрима...

читати далі
Арахісовий суп

Арахісовий суп

Кількість порцій: 2 Час приготування: 45 хв. сьогодні розповім, як приготувати арахісовий суп. Вся принадність цього рецепту в тому, що він дуже простий і доступний за інгредієнтами. Беріть на замітку! опис приготування: Арахісову пасту вибирайте без цукру в складі, однорідної консистенції. якщо...

читати далі
Кавуновий газпачо

Кавуновий газпачо

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв. Рецепт приготування холодного супу з кавуна - ідеального варіанту для літніх спекотних деньків. опис приготування: Прохолодні шматочки кавуна, які як ніщо інше на землі здатні вгамувати спрагу, на цей раз зустрінуться вам в оригінальному рецепті хол...

читати далі
Вірменський суп з фрикадельками

Вірменський суп з фрикадельками

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Коли я був в Єревані, пробував знаменитий вірменський суп з фрикадельками і булгуром. Це справжній кулінарний оргазм, скажу я вам. Обов'язково спробуйте приготувати його! опис приготування: У багатьох вірменських ресторанах до столу подають вірмен...

читати далі
Вірменський суп «Спас»

Вірменський суп «Спас»

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв. По виду цей суп нагадує сирний, за смаком густий молочний з цибулею і зеленню. Взагалі цей суп не можна описати, його потрібно просто приготувати і пробувати! опис приготування: Цей смачний суп на кисломолочної основі належить вірменській кухні. І...

читати далі
Ароматний курячий бульйон

Ароматний курячий бульйон

Кількість порцій: 3 Час приготування: 55 хв. Курячий бульйон - це найпопулярніший засіб при застуді та грипі. Тарілочка гарячого бульйону зігріє вас і приємно наситить. А чи знаєте ви, як приготувати ароматний курячий бульйон? опис приготування: Курячий бульйон можна використовувати в якості осн...

читати далі
Авелук суп

Авелук суп

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Перенесемося в сонячну Вірменію і зробимо екскурс по їхній кухні. Сьогодні я розповім вам, як приготувати авелук суп швидко і просто. Хто не знайомий авелуком, поясню, що це кінський щавель. опис приготування: Такий суп обов'язково здивує всіх сво...

читати далі
Авголемоно

Авголемоно

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 35 хв. Класичне грецьке блюдо, що поєднує в собі приємну кислинку лимона, дієтичне м'ясо, рис або пасту. Розповім про цікаве рецепті першого гарячої страви «авголемоно». опис приготування: У класичному рецепті використовується рис або дрібна паста (Orzo). ...

читати далі
Азербайджанска довга

Азербайджанска довга

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв. Азербайджанская довга — це легкий холодний суп на кефірі з рисом. Добре подавати його після ситного застілля або в жаркий день. У літню пору це просто незамінний блюдо, повірте і перевірте! опис приготування: рецепт, як приготувати азербайджанська д...

читати далі
Азербайджанська кюфта

Азербайджанська кюфта

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Класичне блюдо азербайджанської кухні. сьогодні розповім, як приготувати азербайджанську кюфту. Смак цієї страви назавжди залишиться у вас в пам'яті і потрапить в список ваших улюблених страв. опис приготування: дивовижне блюдо, яке відмінним чино...

читати далі
Азіатський курячий суп

Азіатський курячий суп

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. Любителям азіатської кухні я пропоную приготувати цей цікавий азіатський курячий суп. Для його приготування потрібно не стільки багато часу, скільки винахідливості. Дивіться і вчіться! опис приготування: подивіться, як приготувати азіатський курячий с...

читати далі
Татарський суп

Татарський суп

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Це татарський суп з борщівника, який готують ранньою весною. Дуже поживний і смачний суп, як і всі, що приготовані з ранньої першої зелені. Вельми своєрідний смак, варто спробувати. опис приготування: Для того, щоб зварити балтирган, вам знадоби...

читати далі
Баранина відварна по-вірменськи

Баранина відварна по-вірменськи

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв. Я хочу вам розповісти, як зробити баранину відварну по-вірменськи, так, щоб і бульйон вийшов смачний, і саме м'ясо не перетворилося в гуму! Спробуйте, авось згодиться! Відмінний ситний обід! опис приготування: Наскільки я знаю, класичний рецепт ...

читати далі
Баварський суп з ковбасками

Баварський суп з ковбасками

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв. Баварський суп з ковбасками — Нині зимова страва. суп густий, зігріваючий, ситний і смачний. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Баварський суп з ковбасками готується дуже просто і відносно швидко. Ковбаски беріть на свій смак. Сочевиця мож...

читати далі
Білковий суп з куркою

Білковий суп з куркою

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Білковий суп з куркою — відмінне рішення, якщо не знаєте, що приготувати на обід. Куряче м'ясо, овочі та плавлений сир прекрасно поєднуються між собою. До того ж, готується суп дуже просто! опис приготування: Як приготувати білковий суп з куркою...

читати далі