Домашні кухарі Домашні рецепти

Страви з начинкою - рецети від домашніх кухарів

Піца з капустою, яблуками і помідорами

Піца з капустою, яблуками і помідорами

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Не дивуйтеся даним рецептом, адже начинка з капусти, яблук і помідорів насправді дуже смачна. Пропоную вам переконатися в цьому самостійно і приготувати дуже смачну і ароматну піцу! опис приготування: Цю піцу цілком можна назвати осінньої через ...

читати далі
Пиріг в духовці

Пиріг в духовці

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 20 хв. Якщо вам потрібні рецепти простий випічки, то цей буде доречним. дивіться, як приготувати пиріг в духовці з начинкою з персиків. Готувати будемо на покупному тесті, так що завдання спрощується в рази. опис приготування: Перед подачею такої пирі...

читати далі
Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Яблучний пиріг з дріжджового тіста

Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв. Цей яблучний пиріг з дріжджового тіста в домашніх умовах готується дуже просто. А як - я вам зараз розповім! Тісто беремо готове, а яблучка — послаще. Смачна і швидка випічка виходить! опис приготування: Такий пиріг дуже смачний і ніжний, він не затри...

читати далі
Ачма з лазаньї

Ачма з лазаньї

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Традиційно ачму готують з листкового тіста, або з листів тонкого лаваша. Є ще один цікавий спосіб: використовуйте в якості основи листи для лазаньї. Виходить дуже смачно і до того ж швидко! опис приготування: Приготуємо ачму з лазаньї в домашніх...

читати далі
Бронзова ачма

Бронзова ачма

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Проста і смачна ачма готується зі звичайного тонкого лаваша. В якості начинки використовується бринза і будь-який твердий сир. Блюдо добре підходить на сніданок, полуденок або легка вечеря. Сподобається і дітям! опис приготування: Ачму я готую з...

читати далі
Афарар з м`ясом

Афарар з м`ясом

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Афарар - це національне Лезгинську блюдо з дуже тонкого тіста з начинкою. Я давно роблю це блюдо по простому рецептом, як приготувати афарар з м'ясом. дуже ситне, смачне і соковите! опис приготування: Фарш я використовую свинячо-яловичий, щоб на...

читати далі
Ажурні млинці на дріжджах

Ажурні млинці на дріжджах

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ажурні млинці отримали свою назву за зовнішній вигляд, вони схожі на мереживні серветки. Ви дізнаєтеся, як приготувати ажурні млинці на дріжджах, щоб вони були тонкими, красивими і дуже смачними. опис приготування: Найвдаліша начинка для млинців...

читати далі
Англійський пастуший пиріг

Англійський пастуший пиріг

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. У кожної країни є своя страва - візитна картка. Англійська пастуший пиріг яскравий представник британської кухні. Смачна соковита випічка, готується без тесту, але тим не менше вважається пирогом. опис приготування: Англійська пастуший пиріг - с...

читати далі
Апельсиновий кекс з топінгом

Апельсиновий кекс з топінгом

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 15 хв. Отже, любителі солодкого домашньої випічки, хочете спробувати новий рецепт? Інгредієнти будуть вам знайомі, але смак і зовнішній вигляд ви отримаєте інший. Так що це варто вашого увагу. Читайте і вчіться! опис приготування: Нижче розповім вам, як...

читати далі
Вірменські млинці

Вірменські млинці

Кількість порцій: 12-16 Час приготування: 1 г. 0 хв. У Вірменії зазвичай такі млинці подаються на свято, але можна їх приготувати і в звичайні будні. Смачна і ситна гаряча закуска припаде до смаку дітям і дорослим. опис приготування: Спробуйте приготувати вірменські млинці з м'ясом і порадуйте с...

читати далі
Авокадо з яйцем в духовці

Авокадо з яйцем в духовці

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Вітамінно-мінеральний склад авокадо б'є всі рекорди. Перед вами прекрасний рецепт смачного і здорового сніданку, не відкладайте його приготування на потім, спробуйте якомога швидше! опис приготування: Запечене авокадо з яйцем - це сніданок для справ...

читати далі
Австрійський штрудель

Австрійський штрудель

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 15 хв. Найвідоміший австрійський десерт - це штрудель. Можна купити готовий в магазині, але чи варто витрачати гроші, якщо можна зробити його самостійно? розповім, як приготувати австрійський штрудель. опис приготування: Його подають з чашкою ароматної ...

читати далі
Бабусині пиріжки (найсмачніші)

Бабусині пиріжки (найсмачніші)

Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 2 г. 0 хв. джерело, а пам'ятаєте, які смачні пиріжки у бабусі… ну просто пальчики оближеш Мені вдалося відшукати один з подібних рецептів пиріжків з капустою і цибулею. Найкраща випічка на світлі! опис приготування: Ну що, тепер ви знаєте, як приготувати...

читати далі
Багет з начинкою

Багет з начинкою

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 20 хв. Я думаю, що дізнатися, як приготувати багет з начинкою, вам труднощів не складе, а вже приготувати — тим більше, настільки це просто і легко робиться! А вже як смачно! Інгредієнти доступні і недорогі! опис приготування: Такий багет з начинкою в дома...

читати далі
Баклажани (рулетики)

Баклажани (рулетики)

Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв. Баклажани на грилі - це відмінна річна закуска. зробив, як приготувати баклажани (рулетики)? Візьміть будь-який сир, краще м'який, зелень або сухі спеції, змішайте все і загорніть в рулетик. опис приготування: Можна використовувати не тільки баклажани...

читати далі
Балиш з куркою і картоплею

Балиш з куркою і картоплею

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв. Готуємо смачний пиріг по татарському рецептом Балиш з куркою і картоплею. Прекрасний варіант для великого застілля! опис приготування: Для приготування Балиш з куркою і картоплею нам знадобиться ще і м'ясо (бажано яловичина або нежирна свинина)....

читати далі
Балкарські хичіни

Балкарські хичіни

Кількість порцій: 7 Час приготування: 1 г. 0 хв. Дуже смачне кавказьке блюдо, яке досить сильно поширене в Кабардино-Балкарії. Це коржі з тонкого тіста з сиром, ропні сиром або м'ясною начинкою із зеленню. опис приготування: Пропоную приготувати балкарські хичіни з начинкою з картоплі, сиру і зе...

читати далі
Банановий рулет

Банановий рулет

Кількість порцій: 5 Час приготування: 35 хв. Цей чудовий банановий рулет готується неймовірно просто! Він просто не може не сподобатися вашим рідним і близьким. Блюдо відмінно доведеться до святкового столу. опис приготування: 1. Яйця і цукор збийте: повинна вийти однорідна маса. 2. Потроху дода...

читати далі
Білоруські чаклуни

Білоруські чаклуни

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв. Як приготувати білоруські чаклуни? Дивіться рецепт традиційної страви на основі картоплі і м'яса. Готуються чаклуни дуже просто і швидко. Подаються до столу гаряченькими зі сметанкою! смакота! опис приготування: Для любителів картоплі немає нічого к...

читати далі
Біляші по-татарськи

Біляші по-татарськи

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв. Татарські біляші - це національне блюдо з ніжного дріжджового або прісного тіста з м'ясною начинкою. Це відмінна закуска для виходу на природу, вона ситна, довго не черствіє і залишається смачної. опис приготування: Традиційно фарш для біляшів б...

читати далі