Домашні кухарі Домашні рецепти

Страви цілком - рецети від домашніх кухарів

Ароматна індичка, запечена з яблуками

Ароматна індичка, запечена з яблуками

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 4 г. 20 хв. ароматна індичка, запечена з яблуками — Найпопулярніша страва, яке в Америці традиційно готують на День подяки. Однак блюдо настільки смачне, що одного разу в рік для нього — дуже мало опис приготування: Запеченнаяіндичка — традиційне америка...

читати далі
Баклажани в казані з м`ясом

Баклажани в казані з м`ясом

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв. Не можу не поділитися з вами чудовим варіантом, як приготувати баклажани в казані з м'ясом і овочами. приголомшливо смачне, ситне, нескладне в процесі і апетитне блюдо. Пальчики оближеш! опис приготування: Якщо ви хочете нагодувати сім'ю або гост...

читати далі
Бараняча лопатка в соляній скоринці

Бараняча лопатка в соляній скоринці

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Запікання м'яса та риби в солі вже давно ні для кого не секрет. Ділюся з вами рецептом запікання баранини під соляної скоринкою. М'ясо виходить дуже ніжне, соковите і ароматне! Знайомтеся з рецептом. опис приготування: Під такою соляної скоринкою ...

читати далі
Борані з курчат зі стручками квасолі

Борані з курчат зі стручками квасолі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 20 хв. Оригінальний рецепт грузинського борани з курчат зі стручками квасолі — це ніжне куряче м'ясо курчати із зеленню, мацоні і пікантними спеціями. Прекрасний варіант для святкового столу! опис приготування: Найголовніше в борани — традиційному гру...

читати далі
Цесарка фарширована

Цесарка фарширована

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Дуже красиве, цілком святкове блюдо — цесарка фарширована. Начинку можна варіювати за смаком, кожен раз подаючи птицю з новими відтінками смаку і аромату. опис приготування: 1. Для початку необхідно вимити й обсушити птицю. Потім натерти її сілл...

читати далі
Цесарка за оригінальним рецептом

Цесарка за оригінальним рецептом

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Любіть м'ясо дичини? Тоді вам сюди, адже сьогодні я розповім, як приготувати цесарку за оригінальним рецептом. Не будемо затягувати і відразу ж приступимо до приготування цього дивного блюда! опис приготування: Це прекрасне блюдо, яке відмінно у...

читати далі
Цесарка запечена в рукаві

Цесарка запечена в рукаві

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Вам на замітку пропоную по-справжньому святковий і смачна страва — цесарка запечена в рукаві з цитрусовим соусом. Це досить просте в приготуванні і неймовірно красиве основне блюдо. опис приготування: Зараз я детально розповім, як приготувати це...

читати далі
Цвітна капуста цілком у духовці

Цвітна капуста цілком у духовці

Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв. Багато різних страв з цвітної капусти я побачила, але цей рецепт цвітної капусти цілком у духовці — справжня бомба! Рекомендую спробувати опис приготування: Коли мова заходить про це рецепті приготування цвітної капусти цілком у духовці, мене настільк...

читати далі
Кольорова капуста, запечена в духовці цілком

Кольорова капуста, запечена в духовці цілком

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. А ви пробували запікати кольорову капусту цілком? Якщо ні, то дуже рекомендую, адже Ви отримаєте чудове і дуже незвичайне блюдо. Капуста прекрасно поєднується з смаженим м'ясом або грибами. опис приготування: Приготуємо цвітну капусту, запечену в духо...

читати далі
Кольорові варені яйця до Великодня

Кольорові варені яйця до Великодня

Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв. Всі знають ті чи інші способи забарвлення великодніх яєць в шкаралупі, але я хочу показати, як приготувати просто і швидко вже очищені кольорові варені яйця до Великодня. опис приготування: Цей спосіб дає великий простір для фантазії: пригот...

читати далі
Домашня курка, фарширована яблуками і айвою

Домашня курка, фарширована яблуками і айвою

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. фарширована курка, — настільки універсальне блюдо, що прекрасно підійде для сімейного обіду або вечері, а також і для святкового столу. Фарширувати будемо яблуками і айвою. Смачно і просто! опис приготування: безумовно, Ви можете додати в начинку ...

читати далі
Домляма

Домляма

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 15 хв. Куштувати страви різних кухонь світу не тільки захоплююче, але і дуже смачно. Хочу поділитися з вами досить простим варіантом, як приготувати домляму — ситне блюдо узбецької кухні. опис приготування: Незважаючи на досить високу жирність м'яса,...

читати далі
Обробка, запечена в солі

Обробка, запечена в солі

Кількість порцій: 2 Час приготування: 45 хв. ніжна, соковита і апетитна дорада, запечена в солі в домашніх умовах стане відмінним варіантом не тільки щоденного, але навіть святкового столу. Вона підійде до будь-якого гарніру і салату. опис приготування: Цей надзвичайно простий рецепт припаде до ...

читати далі
Фарширована курка чорносливом і курагою

Фарширована курка чорносливом і курагою

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Така фарширована курка чорносливом і курагою в домашніх умовах буде казковою "; гостею" на будь-якому святковому столі. З фаршем, чорносливом і курагою блюдо виходить ще ситніше і ароматні. опис приготування: Така фарширована курка чорносливом і ...

читати далі
Фарширований гусак

Фарширований гусак

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 5 г. 0 хв. У всі часи головною прикрасою святкового столу було блюдо з цілком запеченої зафаршіровать птиці. Так давайте ж не відступати від традицій і зафаршіруем гусака. опис приготування: Смачний соковитий гусак, приготований вашими руками, стане прикр...

читати далі
Фазан в duhovke

Фазан в duhovke

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв. Як часто ви готуєте дичину? У мене трапляється це дуже рідко, рази 2 на рік. І це завжди свято. Підходжу до вибору страви вкрай відповідально. Нещодавно мій погляд упав на цей оригінальний рецепт. опис приготування: Головна проблема таког...

читати далі
Фазан, запечений цілком

Фазан, запечений цілком

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 5 г. 0 хв. Якщо вам пощастило впіймати на полюванні фазана або ж просто є місце, де його можна придбати, то слід знати, що готувати фазана краще цілком. Будь-яка дичину просто створена для запікання. опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати фазана,...

читати далі
Форель райдужна в фользі

Форель райдужна в фользі

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Спробуйте форель райдужну в фользі, фаршировану свіжою зеленню і лимоном. Рибка виходить дивно ніжною, соковитою і смачною, а головне — дуже корисною. опис приготування: Рецепт приготування форелі райдужної в фользі хороший тим, що ідеальна рибк...

читати далі
Форель з розмарином і лимоном

Форель з розмарином і лимоном

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Коли душа вимагає свята і хочеться з'їсти щось особливе, тоді я готую рибу у фользі. Це завжди смачно, запашний, ситно і так особливо підноситься, що починає підніматися настрій. опис приготування: Зараз я розповім вам про те, як приготувати форел...

читати далі
Форель з розмарином в фользі

Форель з розмарином в фользі

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Як на мене, форель - найсмачніша риба. шкода, що не можна його готувати в будні, так як вона досить дорога. Тому запікаю я її тільки в святкові дні, але зате це запам'ятовується надовго. опис приготування: Для вас я підготувала урочисте блюдо, я...

читати далі