Домашні кухарі Домашні рецепти

Соуси - рецети від домашніх кухарів

Буряково-картопляний дип

Буряково-картопляний дип

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв. Буряково-картопляний дип — це простий і приготований з доступних продуктів соус. Він дуже смачний і його можна намазувати на тости, вмочати в нього шматочки лаваша, тортилью або запечені овочі. опис приготування: А ви знаєте, що таке дип? Це густий ...

читати далі
Тапенад з оливок

Тапенад з оливок

Кількість порцій: 6 Час приготування: 10 хв. Тапенад з оливок — це провансальське блюдо, яке готується з каперсів і оливок. Це популярна у Франції закуска. Її намазують на білий хліб або використовують як інгредієнт в стравах. Спробуйте опис приготування: Тапенад з оливок можна робити і з анчоу...

читати далі
Аджика без болгарського перцю

Аджика без болгарського перцю

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв. Аджика - це свого роду пряність, яку додають до м'яса або в суп. Господині готують кілька різновидів аджики на зиму. розповім, як приготувати аджику без болгарського перцю. опис приготування: аджику, на відміну від томатного соусу, довго не варять, ...

читати далі
Аджика з болгарського перцю без помідорів

Аджика з болгарського перцю без помідорів

Кількість порцій: 15 Час приготування: 20 хв. Що таке аджика? Найчастіше використовують томати, перець, спеції. Але існує аджика з болгарського перцю без додавання томатів. дивіться, як приготувати аджику з болгарського перцю без помідорів. опис приготування: При роботі з гострим пекучим перцем ...

читати далі
Аджика з помідорів і часнику на зиму

Аджика з помідорів і часнику на зиму

Кількість порцій: 1 Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв. Аджика з помідорів і часнику на зиму — це відмінний варіант цієї гострої закуски, яку запросто можна подавати до м'яса, рибі і гарячих страв. готується просто, що теж важливо. спробуємо? опис приготування: Ви можете сказати, що це не справжн...

читати далі
Аджика з слив

Аджика з слив

Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв. Плам & Quot; Ugorka" дуже поширена в наших широтах. З неї зазвичай готують варення, а ви спробуйте приготувати аджику. Не пошкодуєте. До шашлику - смачніше не придумаєш. опис приготування: Підготуйте інгредієнти: сливи і овочі гарненько промийте і оч...

читати далі
Аджика з томатної пасти

Аджика з томатної пасти

Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв. Аджика з томатної пасти виходить просто чудовою. Цей інгредієнт робить процес приготування більш простим, не таким важким. Якщо в аджику додати трохи слив, то її смак перетвориться. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати аджику з тома...

читати далі
Аджика з томатів

Аджика з томатів

Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 г. 0 хв. Любіть доповнювати звичну їжу пікантною ноткою? Тоді це простий рецепт аджики з томатів обов'язково варто додати в свою кулінарну скарбничку. опис приготування: Цей досить нескладний рецепт приготування аджики з томатів з легкістю можна трансформу...

читати далі
Аджика з хріном

Аджика з хріном

Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв. Аджика з хріном — ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Дуже добре поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами. опис приготування: Аджика з хріном — відмінне доп...

читати далі
Аджика з горіхами

Аджика з горіхами

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Моя улюблена аджика — це аджика з горіхами. Якщо в цю традиційну кавказьку приправу не додав горіхів, вона і назви аджика не заслуговує. Справжня аджика обов'язково повинна бути з горіхами. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як робити справжн...

читати далі
Аджика яблучна

Аджика яблучна

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Цей рецепт належить до молдавській кухні, там аджику роблять без томатів, але з яблуками. розповім докладніше, як приготувати аджику яблучну. Таку можна варити або їсти в сирому вигляді. опис приготування: Сонячна і солодкувата аджика прекрасно ...

читати далі
Англійський м`ятний соус

Англійський м`ятний соус

Кількість порцій: 1 Час приготування: 3 г. 0 хв. Це популярний соус, який можна подати до м'яса, особливо до свинини. М'ятний соус також подають до овочів і запіканок. пробуйте! опис приготування: М'ятний соус стане відмінним доповненням до ваших страв. Відокремте листя м'яти від гілочок, посипт...

читати далі
Апельсиновий соус з болгарським перцем

Апельсиновий соус з болгарським перцем

Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв. легкий, злегка кислуватий, сонячний, незвичайно ароматний соус з шматочками болгарського перцю ідеально підходить до м'яса, рибі, відварного рису і взагалі його можна їсти з чим душа забажає! опис приготування: цей ароматний, в міру густий, дуже смачн...

читати далі
Апельсиновий соус

Апельсиновий соус

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 10 хв. У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати апельсиновий соус. Готується соус просто і швидко, з мінімумом інгредієнтів, а аромат має чарівний. опис приготування: Такий соус просто чудово підходить до млинців, oladiyam, сирним запіканок, сирників...

читати далі
Кавунова сальса

Кавунова сальса

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 15 хв. дивно оригінальна, пікантна і яскрава сальса — перед вами. Якщо ви любите незвичайні закуски, обов'язково зверніть увагу на цей найпростіший рецепт і повторіть його на своїй кухні. опис приготування: Хочу запропонувати вам на пробу класну ідею, як п...

читати далі
Авокадо з часником

Авокадо з часником

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 10 хв. Авокадо з часником — прекрасне доповнення, яке прикрасить будь-яку страву! До речі, авокадо з часником може стати і самостійної закускою, якщо намазати його на тости! опис приготування: Покроковий рецепт авокадо з часником: крок 1: Авокадо очистити ...

читати далі
Баклажани під соусом бешамель

Баклажани під соусом бешамель

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Приготувати баклажани під соусом бешамель в домашніх умовах дуже просто. Спробуйте овочі з фаршем саме за цим рецептом - і ви насолодитеся їх приголомшливим смаком. опис приготування: Готувати баклажани під соусом бешамель можна в будь-якій форм...

читати далі
Бальзамик в домашніх умовах

Бальзамик в домашніх умовах

Кількість порцій: 1 Час приготування: 10 хв. Для заправки салатів, до м'яса на грилі або овочів хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати бальзамик в домашніх умовах. просто, швидко і дійсно дуже смачно. спробувати варто! опис приготування: З невеликої кількості простих інгредієнтів...

читати далі
Банановий соус для млинців

Банановий соус для млинців

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв. хочу показати, як приготувати банановий соус для млинців, солодку і смачну підливу для будь-яких видів млинців, пироги, солодких оладок і сирників. Це нескладне блюдо, яке обожнюють діти. опис приготування: За смаком в цей соус можна додати трохи ме...

читати далі
Баранина з гірчичним кремом

Баранина з гірчичним кремом

Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв. Відмінна річ - домашній електричний гриль. Раджу придбати його всім, тим більше, що він недорого коштує і компактний. На ньому відмінно виходять овочі, але ще краще - м'ясо. Давайте це перевіримо! опис приготування: Пробуючи нові варіанти, я вирішила ...

читати далі