Домашні кухарі Домашні рецепти

Солоне - рецети від домашніх кухарів

Американський капустяний салат

Американський капустяний салат

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв. простий, красивий і корисний осінньо-зимовий салат. Готується він дуже швидко і просто, а особливу пікантність салату надає смачна, трохи гоструватий заправка. Рецепт і для свята, і для буднів! опис приготування: Відмінний салат для любителів цвітно...

читати далі
Бастурма в домашніх умовах

Бастурма в домашніх умовах

Кількість порцій: 1 Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв. Мало хто знає, що бастурму можна не тільки купити в магазині, але і приготувати вдома самостійно. Насправді це зовсім нескладно, хоча процес займає досить багато часу. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться цілий шм...

читати далі
Базилікова сіль

Базилікова сіль

Кількість порцій: 20 Час приготування: 4 г. 5 хв. У сезон прянощів і ароматних трав потрібно постаратися заготовити якомога більше. Але класти в салат сушену або заморожену зелень багато хто не люблять. А як хочеться відчути аромат літа в тарілці взимку. Ця сіль буде прекрасною альтернативою сушено...

читати далі
Біляші з м`ясом (майстер клас)

Біляші з м`ясом (майстер клас)

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Які асоціації у вас виникають при слові "; біляші ";? У мене - соковиті, смачні пиріжки з ароматною м'ясною начинкою! Сьогодні пропоную рецепт, як приготувати біляші з м'ясом (майстер клас). опис приготування: Цей рецепт мені дала моя подруга, і т...

читати далі
Млинцеві смужки з беконом

Млинцеві смужки з беконом

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Сьогодні хочу запропонувати Вам дуже смачний і ситний сніданок у вигляді млинцевих смужок з підсмаженою беконом в якості начинки. Заходьте і угощайтесь! опис приготування: Для таких смужок можна зробити будь-який — Ваше улюблене млинцеве тісто, как бе...

читати далі
Ботте

Ботте

Кількість порцій: 10 Час приготування: 20 хв. Вчора побачила дуже цікавий рецепт боттарга. виявляється, що можна приготувати делікатес будинку. Виходить як покупна. Чи не відрізните. А з чого вона робиться? З ікри тунця. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати боттарга в домашніх ...

читати далі
Швидка закуска з огірків

Швидка закуска з огірків

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв. Відмінний рецепт швидких, моментальних малосольних огірочків. Таку закуску можна взяти з собою на природу або на пікнік, а також будуть ефектно виглядати на святковому на столі. опис приготування: Одна з найшвидших і доступних закусок. Я їх солю з ч...

читати далі
Cельдь солона

Cельдь солона

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Мало хто замислюється, що можна приготувати з солоного оселедця. Для кого-то це оселедець під шубою або просто оселедець з цибулькою. Сьогодні я розповім вам, як приготувати оселедець солону оригінально. опис приготування: Така проста закуска враж...

читати далі
Чатні з буряка і яблук

Чатні з буряка і яблук

Кількість порцій: 4 Час приготування: 19 г. 0 хв. чатні — індійський пряний соус. В даному випадку чатні дуже ароматний, кисло-солодкий. Готується дуже просто і швидко, з найдоступніших інгредієнтів. Заходьте і дивіться рецепт! опис приготування: Рецепт цього соусу перевірений роками, до того ж,...

читати далі
Чебуреки з кабачків

Чебуреки з кабачків

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв. Чебуреки з кабачків - смачна і ситна закуска, зовні нагадує звичні нам кабачки, але за смаком зовсім інша: ароматна, ніжна і соковита. Загалом, блюдо виходить що треба, спробуйте і ви! опис приготування: Уже зовсім скоро сезон кабачків, пора запасат...

читати далі
Чорні млинці з червоною ікрою

Чорні млинці з червоною ікрою

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Чорні млинці з червоною ікрою — це незвичайна подача всіма улюблених тонких млинців. Для "; чорноти" додаємо чорнило каракатиці, які надають не тільки колір, але і цікавий смак. опис приготування: Чорні млинці з червоною ікрою - царський блюдо н...

читати далі
Часниковий хліб з куркою і песто

Часниковий хліб з куркою і песто

Час приготування: 2 г. 0 хв. Цей приголомшливо смачний, ароматний, з повітряним м'якушем хліб став королем на нашому сімейному обіді. З ним смачно все: і перше, і друга страва. Його можна з'їсти просто так, як ситний пиріг! кількість порцій: 8 борошно— 330 грам молоко— 200 мілілітрів(тепле) дріж...

читати далі
Чіпси без масла

Чіпси без масла

Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв. Чи можна чіпси віднести до страв здорового харчування? Звичайно ж, немає. У них багато холестерину і шкідливих добавок. Ну, а якщо мова йде про домашню закусці? Тоді її можна зробити зовсім по-іншому. опис приготування: Я описала для вас сьогодні, як ...

читати далі
Чіпси з хліба

Чіпси з хліба

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 15 хв. Іноді у мене таке трапляється, що хочеться перекусити, а в холодильнику порожньо. У магазин сходити не виходить. Що ж тоді робити? Якщо у вас є хліб, то можна все швидко виправити! опис приготування: Що добре в цьому рецепті: простота, швидкість і м...

читати далі
Джем з бекону

Джем з бекону

Кількість порцій: 30 Час приготування: 2 г. 0 хв. Недосвідчені їдці звикли, що такі консервовані заготовки, як варення, робиться з ягід або фруктів. Тим часом для приготування джему можна використовувати і всім улюблений бекон. опис приготування: що, це дивовижне поєднання, на перший погляд, неп...

читати далі
Домашня солона карамель

Домашня солона карамель

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв. Звичайною карамеллю вже нікого не здивуєш, тому давайте приготуємо солону. Додавання солі надає карамелі пікантний і незвичний нам смак. Він подобається багатьом. Спробуйте і ви! опис приготування: Щоб приготувати такі ласощі, не треба бути великим ...

читати далі
Домашня сиров'ялена ковбаса

Домашня сиров'ялена ковбаса

Кількість порцій: 5 Час приготування: 17 дн. 10 г. 0 хв. Якщо ви ніколи не робили домашню сиров'ялені ковбаси - не біда. Сьогодні я детально розповім вам всі тонкощі приготування цієї чудової м'ясної закуски, яка легко готується своїми руками. опис приготування: Втомилися від неякісної магазинно...

читати далі
Фарширований багет «Восторг»

Фарширований багет «Восторг»

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Сьогодні хочу поділитися з вами ще одним варіантом гарячого бутерброда, який припаде до смаку всім любителям хрусткої курочки, ніжного розплавленого сиру і ароматного багета. Спробуйте! опис приготування: Побачивши список інгредієнтів, можете по...

читати далі
«Фарш» з оселедця

«Фарш» з оселедця

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 15 хв. Найпопулярніша страва єврейської кухні - це форшмак. Популярність цієї страви настільки велика, що існує величезна кількість його варіацій. розповім, як приготувати «Фаршмаг» з оселедця. опис приготування: Для приготування цього рецепту використ...

читати далі
Квасоля, запечена по-болгарськи

Квасоля, запечена по-болгарськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 19 г. 0 хв. Просте блюдо болгарської кухні з доступних продуктів. Біла квасоля відварюється, гаситься з овочами і запікається під томатним пюре в духовці. виходить смачно, ситно і корисно. Пригощайтеся! опис приготування: квасоля, запечена з овочами в духовц...

читати далі