Домашні кухарі Домашні рецепти

Печеня - рецети від домашніх кухарів

Адоб

Адоб

Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв. Адоб - блюдо з філіппінської кухні, яке обов'язково сподобається чоловікам. На перший погляд - ніби звичайне печеня, але з цікавою технологією приготування. Подають зазвичай з рисом і до келиха пива. опис приготування: Поділюся з вами рецептом, як при...

читати далі
Баклажани по індійськи

Баклажани по індійськи

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. страва, до того ж, ще й пісне! опис приготування: Це традиційне індійське блюдо готується дуже шв...

читати далі
Баклажани в казані на багатті

Баклажани в казані на багатті

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. печеня, напевно, одне з найпростіших і варіативних гарячих страв. фактично, потрібно взяти основу з будь-якого м'яса і додати до нього овочі. Я підготувала для вас варіант рецепта з баклажанами. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати бак...

читати далі
Бозартма з курки

Бозартма з курки

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Хочете створити на своїй кухні маленький смачний шедевр? Пропоную для експерименту нескладне, але приголомшливо апетитне і ароматне блюдо, від якого просто неможливо відірватися. рекомендую! опис приготування: Любителям кавказької кухні особливо...

читати далі
Гавайское печеня з свинини

Гавайское печеня з свинини

Кількість порцій: 3 Час приготування: 35 хв. Перший раз у своєму житті буду пробувати гавайську кухню (гавайська заморожена суміш з пакета не вважається). Вирішила зробити гаряче блюдо, яке в підсумку дуже сподобалося моєму чоловікові. опис приготування: Тільки обов'язково паралельно відваріть р...

читати далі
Яловичина з кабачками і картоплею

Яловичина з кабачками і картоплею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Яловичина в багатьох стравах залишається жорсткою, але яловичина приготована з кабачками і картоплею виходить відмінною! опис приготування: Подайте до жаркого свіжий хліб з хрусткою скоринкою, і дуже смачний соус не залишиться на тарілці. ялови...

читати далі
Яловичина, тушкована з чорносливом

Яловичина, тушкована з чорносливом

Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв. Соковите і смачне блюдо на друге. Додайте більше води, якщо хочете, щоб страва була рідким, тоді можна подавати його з рисом або гречкою. розповім, як приготувати яловичину, тушковану із чорносливом. опис приготування: Замість яловичини можна гаси...

читати далі
Ідеальна лимонна курка

Ідеальна лимонна курка

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт із серії ледачих. Замаринувати і забути, згадати, викласти на лист і прибрати в духовку. Всього-то й роботи. А в підсумку чудова соковита курка, з пряним лимонним ароматом, святкове і відразу з гарніром. краса! опис приготування: Замарин...

читати далі
Індоутка, тушкована шматочками

Індоутка, тушкована шматочками

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Мускусна качка або Індоутка є менш жирної, ніж звичайна біла, і її м'ясо вважається дієтичним. М'ясо індоуткі не має специфічного запаху і присмаку, і страви виходять просто дивовижними. опис приготування: Готувати мускусну качку не складніше, н...

читати далі
Смажене м'ясо з картоплею в мультиварці

Смажене м'ясо з картоплею в мультиварці

Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв. Просте і знайоме всім поєднання картоплі з м'ясом зустрічається у багатьох перших і других стравах. І можна не боятися додати в такі рецепти незвичайні нотки або використовувати новий спосіб готування. опис приготування: Цього разу у мене вийшло щось ...

читати далі
Печеня з баранини з картоплею

Печеня з баранини з картоплею

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 3 г. 0 хв. Смак цього приголомшливого страви насправді важко передати словами, адже він просто дивовижний. Таке печеня з баранини з картоплею готувала мені моя мама, я зараз я сама роблю його досить часто. опис приготування: У будь-якої господині майже кож...

читати далі
Печеня з баранини

Печеня з баранини

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 4 г. 0 хв. Печеня з баранини готується з баранячого ноги. Спочатку ми замарінуем м'ясо, потім гарненько його запекти. У нас вийде чудове блюдо, ароматне, соковите, з скоринкою, до якого піде картопля і салат. опис приготування: Печеня з баранини довго нуди...

читати далі
Печеня з брокколі з тофу

Печеня з брокколі з тофу

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Рецепт приготування печені з капусти брокколі, тофу і горіхів кешью. На гарнір до печені добре подавати коричневий рис або азіатську локшину. опис приготування: Впорядкувати тофу в один шар на аркуші для випічки. Накрити паперовим рушником, притиснут...

читати далі
Печеня з яловичини з грибами

Печеня з яловичини з грибами

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. Просто не можу не поділитися з вами цим приголомшливим рецептом. Ніжне м'ясо з грибами в соковитому соусі з червоним вином і ароматними спеціями. Такого жаркого ви точно ще не пробували! опис приготування: Це досить простий варіант, як приготувати печ...

читати далі
Печеня з яловичини з картоплею

Печеня з яловичини з картоплею

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв. Якщо потрібно ситно і смачно нагодувати гостей або домашніх, то прочитайте, як приготувати печеню з яловичини з картоплею, багато зусиль і здібностей від вас приготування не потребує, впораються і початківці! опис приготування: Мені здається, що це ...

читати далі
Печеня з яловичини з зеленою цибулею

Печеня з яловичини з зеленою цибулею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Пропоную приготувати печеню з яловичини з зеленою цибулею. печеня — ця страва, яке відмінно підійде для сімейного обіду або вечері. Ситне і неймовірно смачне! опис приготування: Печеня можна приготувати з будь-якого м'яса, але рекомендую взяти все...

читати далі
Печеня з яловичини в горщиках

Печеня з яловичини в горщиках

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Будь-яке блюдо, приготоване в горщику для запікання, — це не тільки дуже красиво, але і неймовірно смачно! Ось і яловичина, запечена в горщиках з картоплею, морквою і цибулею — супер блюдо! опис приготування: Приготуємо разом з вами печеня з яло...

читати далі
Печеня з яловичини в мультиварці

Печеня з яловичини в мультиварці

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 20 хв. Ніхто не буде сперечатися з тим, що печеня з яловичини — це відмінний варіант для сімейної вечері, адже воно виходить дуже смачним, ситним і ароматним, і сьогодні я пропоную зробити його в мультиварці. опис приготування: печеня — це нескінченни...

читати далі
Печеня з яловичини

Печеня з яловичини

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Приготувати печеню з яловичини, зовсім не складно. ніжне, ароматне м'ясо чудово поєднується з соковитими овочами і спеціями. Прикрасьте ваш святковий стіл ці неймовірно смачним блюдом! опис приготування: Спеціально для Вас, розповім класичний ре...

читати далі
Печеня з грибів з картоплею

Печеня з грибів з картоплею

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 45 хв. Щоб порадувати своїх близьких чимось особливим і смачним, не потрібно особливо напружуватися, досить приготувати чудове печеня з грибів з картоплею. Гриби гасяться з м'ясом і овочами. рекомендую! опис приготування: Готуємо печеню з грибів з картопле...

читати далі