Домашні кухарі Домашні рецепти

Гарніри - рецети від домашніх кухарів

Тушкована квашена капуста

Тушкована квашена капуста

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв. Пропоную вам приготувати тушковану квашену капусту, її можна використовувати і як закуску, і як гарнір. Якщо в неї додати свинину або пряні сосиски, вийде самостійне смачне і ситне блюдо. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати традиц...

читати далі
«Айдахо» картопля

«Айдахо» картопля

Кількість порцій: 6 Час приготування: 55 хв. Дуже популярне і смачне блюдо — картопелька «Айдахо». Приготувати таку страву не важко, навіть якщо ви початківець кулінар або дуже рідко готуєте. дотримуйтесь рецептом! опис приготування: Картопля не очищайте від шкірки, а гарненько вимийте. Можете р...

читати далі
Салат Алу ачар

Салат Алу ачар

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. ось, як приготувати "; Алу ачар ";, гострий картопляний салат. готуємо разом! опис приготування: Рецепт цієї страви стане приємним р...

читати далі
Арабський гарнір з овочів

Арабський гарнір з овочів

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Арабська гарнір з овочів — дуже навіть цікавий і заслуговує вашої уваги. Перший раз я спробувала на якомусь святі овочі з лоточка. Смак мені дуже сподобався, виявилося, що це гарнір! опис приготування: Арабська гарнір з овочів можна вважати просто...

читати далі
Артишок гриль

Артишок гриль

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Запечені на грилі артишоки — чудовий гарнір до приготовленого аналогічним способом м'яса. А якщо ще й хороший соус подати — взагалі пальчики оближеш. Отже, опосередкованого рецептором на грилі артишок! опис приготування: У приготуванні артишоків немає...

читати далі
Артишоки в духовці

Артишоки в духовці

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Мій перший рецепт, по якому я приготувала артишоки, був саме цей, яким охоче ділюся з вами. Артишоки в духовці подаються з соусом з натурального йогурту. Читайте рецепт і все дізнаєтеся опис приготування: Артишоки в духовці набувають незвичайний...

читати далі
Баклажани по індійськи

Баклажани по індійськи

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. страва, до того ж, ще й пісне! опис приготування: Це традиційне індійське блюдо готується дуже шв...

читати далі
Баклажани, фаршировані овочами

Баклажани, фаршировані овочами

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Вперше фаршировані баклажани я спробувала, коли була в Вірменії, вони мені так сподобалися, що я все-таки витрусила рецепт приготування. опис приготування: баклажан — це ще один чудовий овоч, так що не пропустіть можливість дізнатися, як приготу...

читати далі
Баклажани на мангалі

Баклажани на мангалі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. На природі на додачу до шашликів хочеться і чогось овочевого. Я розповім, як приготувати баклажани на грилі, які прекрасно доповнять ваш пікнік. Доповнимо баклажан шматочками сала, буде смачно! опис приготування: Попередньо перед приготуванням баклажа...

читати далі
Баклажани по-іранському

Баклажани по-іранському

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 20 хв. Пропоную вам досить незвичайний іранський спосіб приготування баклажанів. Ми будемо гасити їх разом з томатами до стану пюре, в результаті отримаємо дуже смачний гарнір до будь-якого м'яса або риби. опис приготування: Якщо ви любите незвичайні ...

читати далі
Баклажани з кабачками (овочеве рагу)

Баклажани з кабачками (овочеве рагу)

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Привіт всім вегетаріанцям і не тільки Сьогодні я розповім, як приготувати дуже смачне овочеве рагу з баклажанів і кабачків. Блюдо вийде насиченим, ніжним і дуже смачним! приступаємо опис приготування: Таке овочеве рагу сподобається не тільки вег...

читати далі
Баклажани з помідорами в мультиварці

Баклажани з помідорами в мультиварці

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв. Соковиті і дуже апетитні баклажани з помідорами в мультиварці в домашніх умовах — прекрасний варіант як основне блюдо, прохолодні напої, так і гарнір до м'яса, наприклад. опис приготування: 1. Спершу підготуйте овочі: очистіть цибулю, вимийте і вису...

читати далі
Баклажани в казані

Баклажани в казані

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв. Сталик Ханкішієв - відомий кулінар, фотограф і письменник, який знайомить нас з середньо-азійської кухнею з екранів телевізорів. Найчастіше він пропонує страви в казані. Ось одне з них. опис приготування: Вийшло щось середнє між рагу і ікрою. Ви мож...

читати далі
Бануш

Бануш

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Бануш або Бано — заголовок дужка, різновид мамалиги родом з Західної України. смачно, ситно і можна подавати з різними підливаючи. опис приготування: Ця страва вважається візитною карткою Західної України. За правилами бануш готується на овечих верш...

читати далі
Батат в духовці

Батат в духовці

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 5 хв. благословення — це чудовий коренеплід з солодкуватим смаком. Він не такий калорійний, як звичайна картопля, а ще багатий вітаміном A і харчовими волокнами. У цьому рецепті я покажу найпростіший і смачний спосіб, як приготувати батат в духовці. Ми буд...

читати далі
Брюссельська капуста «грата»

Брюссельська капуста «грата»

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв. Поняття "; Гратен" — це не конкретне блюдо, а цілий ряд рецептів. Їх відмінна риса — апетитна скоринка після запікання. Та же запеканка, тільки більш вишукана. Давайте приготуємо її разом! опис приготування: Сьогодні я пропоную Вам дізнатися, як при...

читати далі
Брюссельська капуста на пару в мультиварці

Брюссельська капуста на пару в мультиварці

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 15 хв. Шукайте варіант легкого, корисного, швидкого і простого в приготуванні гарнір? Рекомендую вам дуже класний варіант, як приготувати брюссельську капусту на пару в мультиварці. опис приготування: Цей простий рецепт брюссельської капусти на пару в муль...

читати далі
Брюссельська капуста з кедровими горіхами

Брюссельська капуста з кедровими горіхами

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 15 хв. Відмінний рецепт брюссельської капусти. Ця страва може стати цілим вечерею — елегантна заміна тушкованої капусти з ковбасою. Мені дуже сподобалося це блюдо, тому вирішила поділитися. опис приготування: Брюссельська капуста - продукт, мабуть, на люби...

читати далі
Брюссельська капуста у вершковому соусі

Брюссельська капуста у вершковому соусі

Кількість порцій: 3 Час приготування: 45 хв. Брюссельська капуста у вершковому соусі — відмінний ситний гарнір або смачне самостійне блюдо. Готується дуже швидко і просто, а запікається в духовці. опис приготування: Аналогічним чином можна запекти і будь-яку іншу капусту, відмінно підійде цвітна...

читати далі
Брокколі на грилі

Брокколі на грилі

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. Для цього рецепта використовується капуста брокколі цілком, а не тільки окремі суцвіття. Виходить смачно і поживно, блюдо може виступати в ролі повноцінного гарніру. опис приготування: Докладніше, як приготувати брокколі на грилі, я розповім нижче. Пе...

читати далі