Домашні кухарі Домашні рецепти

До риби - рецети від домашніх кухарів

Білий соус для лазаньї

Білий соус для лазаньї

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 35 хв. Урізноманітнює будь-яку страву (від лазаньї до м'яса або риби) чудовий ніжний соус на основі молока і вершкового масла. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування білого соусу для лазаньї на всі випадки! опис приготування: білий соус (більш відом...

читати далі
Білий соус для рибних страв

Білий соус для рибних страв

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 10 хв. Ідеальний білий соус, який підкреслить смак риби, а не переб'є кислотою або вершками, як це зазвичай буває. рекомендую прочитати, як приготувати білий соус для риби. опис приготування: Такий нехитрий соус зробить ваше блюдо неповторним, оттенит найн...

читати далі
Чатні з помідорів

Чатні з помідорів

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Родзинкою індійської кухні по праву можна вважати Чатни. цей насичений, пікантний соус готують практично в кожному будинку. Серед різноманіття рецептів я хочу запропонувати вам один на замітку. опис приготування: Якщо ви не боїтеся пробувати щось нове...

читати далі
Чорничний соус

Чорничний соус

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо хочете приготувати якийсь незвичайний, екзотичний соус до м'яса або іншому блюду — спробуйте чорничний соус, який відмінно поєднується з несолодкими стравами. опис приготування: Чорничний соус готується не дуже просто, але результат того варт...

читати далі
Соус для сьомги

Соус для сьомги

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 20 хв. Чудовий французький соус на молочній основі. Підкреслює смак сьомги і надає їй ніжний присмак. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати соус для сьомги за 20 хвилин. опис приготування: Простий і смачний рецепт соусу, який підійде до будь-якої р...

читати далі
Гірчично-медовий соус

Гірчично-медовий соус

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 10 хв. Гірчично-медовий соус відмінно підійде і як маринад, і як самостійний соус до салатів і м'яса. За цим рецептом ви без зусиль приготуєте цю смачну заправку. опис приготування: Рецепт приготування гірчично-медового соусу дуже простий. Ви без зусиль пр...

читати далі
Кисло-солодкий соус

Кисло-солодкий соус

Кількість порцій: 3 Час приготування: 15 хв. Рецепт приготування китайського кисло-солодкого соусу до м'яса, птиці та риби однозначно заслуговує вашої уваги. Приготуйте цей соус — і ваші улюблені страви набудуть зовсім інший смак! опис приготування: Кисло-солодкий соус — це основа всієї китайськ...

читати далі
Китайський кляр

Китайський кляр

Кількість порцій: 10 Час приготування: 15 хв. У китайському клярі можна готувати морепродукти, птицю і філе риби. Цей кляр готується на основі молока і яєць з додаванням крохмалю і вершкового масла. опис приготування: Для клярі знадобиться яйце, молоко, крохмаль. вершкове масло і борошно. Готуєт...

читати далі
Кляр з майонезом для курки

Кляр з майонезом для курки

Кількість порцій: 10 Час приготування: 10 хв. У клярі готують птицю, рибу, відбивні. Роблять його по-різному, але, додавши в основну масу майонез, кляр вийде ще краще. Додайте в кляр також спеції за смаком і приступайте до приготування страви. опис приготування: Кляр готується дуже просто і швид...

читати далі
Лечо з перцю і цибулі на зиму

Лечо з перцю і цибулі на зиму

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Лечо - традиційне угорське блюдо з болгарського перцю в томатної заправці. Багато господинь до стандартного набору складових додають цибулю, морква та інші, щоб надати нових відтінків смаку. опис приготування: Щоб приготувати смачну лечо, потрі...

читати далі
Майонезний соус

Майонезний соус

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 15 хв. Пропоную приготувати смачний і цікавий соус на основі майонезу. Урізноманітніть стандартний майонез на свій смак! опис приготування: Пропоную приготувати два соуси. Апельсиновий відмінно підходить до будь-якої птиці, креветки, свинині, рису. Другий ...

читати далі
Огірковий соус замість майонезу

Огірковий соус замість майонезу

Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв. Цей легкий соус зі свіжим смаком відмінно підходить до запеченого або приготовленого на грилі м'яса або риби, їм можна заправляти салати зі свіжих овочів і не тільки. А готується дуже легко і просто! опис приготування: Цей смачний і ніжний соус чудово...

читати далі
Польський соус до риби зі сметаною

Польський соус до риби зі сметаною

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Хочу розповісти вам про те, як приготувати польський соус до риби зі сметаною. На сьогоднішній день я зустрічала безліч його варіацій, але ця, на мій погляд, найгармонійніша. Спробуйте самі! опис приготування: Така заправка стане ідеальним доповненням...

читати далі
Приправа з помідорів, фенхеля і базиліка

Приправа з помідорів, фенхеля і базиліка

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. Рецепт приготування гострої приправи з помідорів, фенхеля, каперсів, чилі, базиліка і петрушки. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Скропити лист для випічки маслом. Розрізати помідори уздовж навпіл, покласти їх розрізаною стороною в...

читати далі
Райта

Райта

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 15 хв. Райта - це соус індійської кухні, подають його зазвичай до гострих страв. Він прекрасно підходить до рибі, має чудовий смак. дивіться, як приготувати соус "; Райта" в домашніх умовах! опис приготування: Для соусу використовується зазвичай йогурт або...

читати далі
Вершково-сирний соус

Вершково-сирний соус

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Цей смачний вершково-сирний соус стане прикрасою для багатьох м'ясних чи рибних страв. Соус виходить дуже ситним, звичайно його не можна назвати дієтичним, але смакові якості на першому місці. опис приготування: Це дуже хороший і простий рецепт пригот...

читати далі
Вершковий соус для лосося

Вершковий соус для лосося

Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв. легкий, смачний і оксамитовий вершковий соус підходить до багатьох страв, а особливо гарний він з червоною рибою. Ніжний соус жодним чином не перебиває чудовий смак риби, а лише підкреслює його. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати смач...

читати далі
Вершковий соус для риби

Вершковий соус для риби

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Вершковий соус для риби є досить поширеним і використовується дуже часто. Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт, як приготувати вершковий соус для риби. опис приготування: Ось так простими зусиллями ви зможете приготувати смачний вершковий соус, яки...

читати далі
Вершковий соус до риби з ікрою

Вершковий соус до риби з ікрою

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. Сьогодні пропоную вам вишукану страву для любителів морепродуктів - соус для подачі риби. Спробуйте рецепт, як приготувати вершковий соус до риби з ікрою. Він виходить дуже смачним і ніжним. опис приготування: Це відмінне класичне поєднання червоної р...

читати далі
Вершковий соус до сьомги

Вершковий соус до сьомги

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 10 хв. Вершковий соус універсальний тим, що підходить майже до всіх страв. Я зазвичай готую вершковий соус до сьомги, так як його м'який і ніжний смак не перебиває, а лише доповнює і підсилює смак цієї риби. опис приготування: Соуси займають дуже важливе м...

читати далі