Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Запіканка з потрухів

Рецепт Запіканка з потрухів
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Нехай вас не лякає той факт, що запіканка з даного рецепта готується з потрухів! Вона виходить неймовірно смачною, ароматної і ніжною, а крім того, вона легко стане прикрасою вашого столу!

опис приготування:

Якщо ви хочете порадувати своїх рідних смачним і ароматним м'ясним блюдом, пропоную приготувати запіканку з потрухів - ніжне м'ясне блюдо, яке стане прикрасою святкового столу. Виходить запіканка дуже ситної і ароматною завдяки великій кількості спецій, а відварені яйця в якості начинки додадуть цієї страви особливу родзинку. Приготувати таку запіканку зовсім нескладно, більш того, вона не відніме у вас багато часу.

  • Свинина— 500 грам(будь-яка частина без кістки)
  • серце свиняче— 400 грам
  • печінка свиняча— 250 грам
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Панірувальні сухарі— 30 грам
  • Рослинна олія— 40 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • яйце відварне— 3 штуки
  • яйце сире— 3 штуки
  • зелень— 1 пучок
  • сіль— За смаком
  • Мускатний горіх— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
  • Майоран— За смаком
Запіканка з потрухів - фото крок 1 1. Видаліть з печінки всі прожилки, наріжте її на невеликі шматочки, підсолити і присипте борошном. Обсмажте на сковороді протягом декількох хвилин з кожного боку.

Запіканка з потрухів - фото крок 2 2. Свинину пропустіть через м'ясорубку з крупними гратами. Обсмажену печінку наріжте на дрібні шматочки і додайте в свинячий фарш. подрібніть цибулю, половину обсмажте. Додайте весь цибулю в фарш.

Запіканка з потрухів - фото крок 3 3. Відварене серце дрібно наріжте, подрібніть зелень, надішліть її в фарш. Додати сіль, поперчіть, додайте мускатний горіх, майоран, сирі яйця і добре перемішайте.

Запіканка з потрухів - фото крок 4 4. Форму добре змастіть вершковим маслом, посипте панірувальними сухарями, викладіть фарш. Посередині викладіть відварені яйця, зверху закладіть фаршем.

Запіканка з потрухів - фото крок 5 5. закрийте форму, запікайте страву в розігрітій до 180 градусів духовці 1 час. для 15 хвилин до кінця приготування доставте запіканку і змастіть її верх вершковим або оливковою олією. Смачного!

Схожі рецепти

Паштет з курячих потрухів

Паштет з курячих потрухів

Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв. Готуємо паштет з курячих потрухів, повірте, вийде настільки смачно, що в подальшому ви приготуєте його ще не один раз! опис приготування: Готувати паштет з курячих потрухів досить просто. Сьогодні будемо використовувати шлунки і печінку, додамо моркву...

читати далі
Дієтичний десерт на сніданок

Дієтичний десерт на сніданок

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Найчастіше на початку дня я люблю готувати і їсти солодке. Адже в ньому вуглеводи, які включають мозок. Але якщо ви турбуєтеся про кількість з'їдених калорій після нього, то вам буде корисний мій рецепт. опис приготування: Адже я хочу вам розповісти, ...

читати далі
Суп-пюре з кабачків з грибами

Суп-пюре з кабачків з грибами

Кількість порцій: 5 Час приготування: 50 хв. Мені дуже подобаються страви з кабачків, суп-пюре — один з моїх улюблених. Але мій чоловік — моторошний гурман, тому доводиться винаходити кожного разу щось нове, наприклад, додавати до кабачків гриби і горіхи. опис приготування: Кабачки і цибулю треб...

читати далі
Салат «Коул Слоу»

Салат «Коул Слоу»

Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв. Салат "; Коул Слоу" з капусти і моркви — звичайний салат, тільки сюди додано трохи різних спецій. Це відмінний гарнір до м'яса, бутербродів і просто приємний салатик для розвантажувального дня. опис приготування: Салат "; Коул Слоу" дуже просто готуєт...

читати далі
Сьомга з сирним сиром

Сьомга з сирним сиром

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 15 хв. вишукана закуска, гідна меню хорошого ресторану, — це сьомга з сирним сиром в домашніх умовах, подана на скибочках обсмаженого хліба або солоних крекерах. опис приготування: Для святкового столу або фуршету, коли хочеться урізноманітнити закуски, ...

читати далі