Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Яблучний крамбл

Рецепт Яблучний крамбл
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Навіть якщо вам ніколи раніше не доводилося готувати яблучний крамбл — сміливо озбройтесь цим рецептом і готуйте. Приготувати його неймовірно просто, а результат вас обов'язково порадує.

опис приготування:

всім, у кого є садові ділянки, відомі проблеми — восени яблук так багато, що їх просто нікуди дівати. Рекомендую крім усього іншого звернути увагу на рецепт яблучного крамбль — дуже смачного і простого в приготуванні британського десерту. як вид, інгредієнти для його приготування дуже прості, та й сам рецепт нескладний. Але на виході виходить дуже цікавий і насичений смаком десерт з оригінальною текстурою. рекомендую спробувати. Отже, розповідаю як приготувати яблучний крамбл.

  • яблука— 6 штук
  • цукор— 250 грам
  • борошно— 200 грам
  • Вершкове масло— 150 грам
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
яблучний крамбл - фото крок 1 Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати на тонкі часточки.

яблучний крамбл - фото крок 2 Викладіть часточки яблук в каструлю, засипте корицю і три чверті цукру.

яблучний крамбл - фото крок 3 Поставте на середній вогонь і тушкуйте півгодини, зрідка помішуючи. Особливо уважно стежити за яблуками потрібно на самому початку, поки вони ще не випустили сік — вони можуть пригоріти. Коли сік виділиться, яблука будуть повільно гаситися в ньому і точно не пригорять.

яблучний крамбл - фото крок 4 Гасити яблука потрібно до м'якості, проте вони не повинні ставати пюреообразнимі.

яблучний крамбл - фото крок 5 Перекладіть яблука в посуд, в якій будете подавати крамбл. Нехай яблука остигають.

яблучний крамбл - фото крок 6 Приготуйте топпинг. Для цього змішайте борошно, вершкове масло і цукор, що залишився, і перетріть руками до текстури, нагадує панірувальні сухарі.

яблучний крамбл - фото крок 7 Засипте яблука вийшов топінгом і поставте в духовку, попередньо розігріту до 150 градусів.

яблучний крамбл - фото крок 8 Запікайте в духовці 30 хвилин, після чого яблучний крамбл можна подавати. Я подаю з кулькою морозива.

Схожі рецепти

Яблучний крамбл з морозивом

Яблучний крамбл з морозивом

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 20 хв. Сьогодні хочу поділитися з вами незвичайним і дуже смачним десертом, простим в приготуванні і по-літньому легким. Яблучний крамбл - це щось неймовірно смачне, гідне найдорожчих ресторанів. опис приготування: рецепт, як приготувати яблучний крамбл з ...

читати далі
Яблучний крамбл з вівсянкою

Яблучний крамбл з вівсянкою

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Традиційний яблучний крамбл з вівсянкою ви можете приготувати на сніданок або полуденок. це поживний, але разом з тим легкий десерт для всіх, хто стежить за фігурою, але не відмовляє собі у смачному! опис приготування: Поєднання вівсянки і яблук...

читати далі
Яблучний крамбл з вівсяними пластівцями

Яблучний крамбл з вівсяними пластівцями

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 15 хв. крамбл, напевно, один з найпростіших видів пирога. Не потрібно замішувати тісто, наполягати його і віддають перевагу катанню. Також начинка не вимагає тривалої підготовки. Все так і є в цьому рецепті. перевірте! опис приготування: Я з вами под...

читати далі
Легкий яблучний крамбл

Легкий яблучний крамбл

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. До сих пір не знаєте, що таке крамбл? пора виправлятися! Це дуже простий пиріг, з яким впорається навіть початківець кулінар. Звичайного тесту не замішується, а робиться крихта. Детальніше в рецепті. опис приготування: У цьому варіанті до борошна дода...

читати далі
Вишневий крамбл з вівсянкою

Вишневий крамбл з вівсянкою

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 35 хв. Легкий і смачний десерт, що не вимагає особливих зусиль. В "; вишневий" сезон обов'язково спробуйте! Можна додати улюблені спеції, зробивши десерт ще більш оригінальним! дивіться. опис приготування: Сьогодні хочу розповісти вам про смачне і легкому ...

читати далі