Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Вершковий соус до риби з ікрою

Рецепт Вершковий соус до риби з ікрою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Сьогодні пропоную вам вишукану страву для любителів морепродуктів - соус для подачі риби. Спробуйте рецепт, як приготувати вершковий соус до риби з ікрою. Він виходить дуже смачним і ніжним.

опис приготування:

Це відмінне класичне поєднання червоної риби і вершкового соусу. Червона риба дуже корисна, вона також низькокалорійна, так що її можна їсти тим, хто стежить за своєю фігурою. Боятися за наслідки не доведеться :). Готується блюдо досить просто і швидко. Воно відмінно підійде для подачі на святковий стіл.

  • сьомга— 4 частини
  • лимон— 1 штука
  • вершки— 200 мілілітрів
  • крохмаль— 1 Чайна ложка
  • ікра— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 1 1. рибу очищаємо, моєму і обсушуємо паперовим рушником. Деко застилає фольгою, на яку викладаємо стейки, солимо їх і перчимо. Лимон миємо й нарізаємо з розрахунку: 3 шматочка на кожен стейк, викладаємо їх на рибу.

Вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 2 2. Щільно загортаємо кожен шматочок, щоб при випіканні не витікав сік. І ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 3 3. 2 столові ложки вершків виливаємо в миску, розводимо в них крохмаль. Решта вершки переливаємо в сотейник і ставимо на вогонь, після закипання вливаємо розведений крохмаль, помішувати. Знімаємо з вогню і залишаємо при кімнатній температурі, періодично помішувати.

Вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 4 4. Перекладаємо соус в миску, додаємо до нього ікру, перемішуємо.

Вершковий соус до риби з ікрою - фото крок 5 5. Рибу подаємо порційно: викладаємо на тарілку і поливаємо готовим соусом.

Схожі рецепти

Вершковий соус для риби

Вершковий соус для риби

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Вершковий соус для риби є досить поширеним і використовується дуже часто. Сьогодні хочеться розповісти вам рецепт, як приготувати вершковий соус для риби. опис приготування: Ось так простими зусиллями ви зможете приготувати смачний вершковий соус, яки...

читати далі
Соус з ікрою для запечених ролів

Соус з ікрою для запечених ролів

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 5 хв. Для запечених ролів прекрасно підходить соус, приготований з помаранчевої ікри "; Масаго" і майонезу з високим відсотком жирності. Соус готується дуже швидко і просто, прекрасно підходить до роллам. опис приготування: В Японії немає запечених ролів, ...

читати далі
Вершковий соус для курки

Вершковий соус для курки

Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв. соус — це нотка, завдяки якій страва може заграти абсолютно новими відтінками смаку. Одним з універсальних соусів вважається вершковий соус, він відмінно підходить для курки, риби і пасти. опис приготування: Я люблю готувати куряче філе у вершковому с...

читати далі
Вершковий соус для лосося

Вершковий соус для лосося

Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв. легкий, смачний і оксамитовий вершковий соус підходить до багатьох страв, а особливо гарний він з червоною рибою. Ніжний соус жодним чином не перебиває чудовий смак риби, а лише підкреслює його. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати смач...

читати далі
Вершковий соус для макаронів

Вершковий соус для макаронів

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв. Кращий друг справжньої італійської пасти це — хороший і смачний соус. Так як найпопулярнішим соусом — є вершковий, хочу з вами поділитися простим рецептом саме цього чудового соусу. опис приготування: На смак пасти, особливо добре впливає даний соус...

читати далі