Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Слойки з фаршем

Рецепт Слойки з фаршем
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хрусткі і соковиті слойки з м'ясним фаршем для коханого чоловіка. Смачна і швидка в приготуванні випічка.

опис приготування:

Слойки з фаршем смачні і в холодному, і в гарячому вигляді. Моїм чоловікам такі слойки дуже подобаються — адже тесту в таких пиріжках практично немає. Начинка в гарячих слойки соковита і ароматна, тісто легке і хрустке. Холодні пиріжки вже не настільки соковиті, адже сік вбирається тестом. Але холодні вони теж смачні. У моєму будинку такі слойки нарозхват і така випічка ніколи не залежується. Приготувати слойки з фаршем у цій простому рецептом не складе труднощів нікому. Тим більше, якщо у вас є готове листкове тісто. сподіваюся, що рецепт приготування слоек з фаршем з фото допоможе вам в приготуванні цього виду випічки. Смачного!

  • фарш— 400 грам(будь-який — свинячий, яловичий, курячий, змішаний)
  • Листкове тісто— 500 грам
  • сіль— 2-3 Щепоток
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
  • яйця— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків(по бажанню)
Слойки з фаршем - фото крок 1 Готуємо начинку для слоек. Чистимо цибулю і часник. цибулю нарізаємо невеликими кубиками і злегка приминає, щоб пустив сік. Часник дрібно подрібнюємо. Додаємо підготовлені цибулю і часник в фарш.

Слойки з фаршем - фото крок 2 посипаємо сіллю, перцем. Можна додати сухі ароматні трави. Ретельно перемішуємо начинку.

Слойки з фаршем - фото крок 3 Готове листкове тісто злегка розгортає і нарізаємо на квадрати. сторони квадратів — від 8 до 10 см. З квадратиків такого розміру вийдуть невеликі й акуратні слойки.

Слойки з фаршем - фото крок 4 Викладаємо начинку на квадратики тіста.

Слойки з фаршем - фото крок 5 І починаємо ліпити слойки. Їх можна робити різними за формою. Можна ось такими конвертиками.

Слойки з фаршем - фото крок 6 А можна просто трикутниками. Найголовніше — добре защипувати краю. Інакше при випічці сік від начинки буде витікати.

Слойки з фаршем - фото крок 7 Викладаємо слойки на деко і змащуємо збитим яйцем. Деко можна присипати борошном або злегка змастити олією. А можна застелити папером для випічки, що найзручніше. Потім не доведеться мити деко.

Слойки з фаршем - фото крок 8 Слойки трикутної форми злегка надрезаем по верху — щоб виходила пара. Але розрізи не потрібно робити занадто великими. Випікаються пиріжки в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 25-30 до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти

Грибні слойки з сиром

Грибні слойки з сиром

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Поєднання сиру з грибами завжди дуже вдале. А якщо все це загорнути в тісто, то вийдуть дуже смачні пиріжки. раджу спробувати! опис приготування: Швидка і дуже смачна несолодка випічка з листкового тіста. Для начинки я використовую шампіньйони, а...

читати далі
Соковиті слойки з яблуками

Соковиті слойки з яблуками

Кількість порцій: 3 Час приготування: 40 хв. Соковиті слойки з яблуками - це чудова штука, яка не залишить байдужим нікого! Зовні - дуже смачне, ідеально підрум'яниться листкове тісто, а всередині - ароматна яблучно-корична начинка! опис приготування: Слойки з яблуками - це мій найулюбленіший ва...

читати далі
Горіхові слойки на ряжанка

Горіхові слойки на ряжанка

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 15 хв. Ці слойки виходять з ароматом і смаком горіхів, хрусткими і ніжними. А також вони дуже легко робляться. запам'ятовуйте рецепт, буде смачно! опис приготування: Слойки робляться дуже швидко і з інгредієнтів, які зазвичай завжди є вдома. Тісто можна...

читати далі
Слойки з дріжджового тіста з сиром

Слойки з дріжджового тіста з сиром

Кількість порцій: 15-18 Час приготування: 45 хв. Наслідки випічка до чаю підходить часом не гірше солоденької. особливо, якщо мова йде про апетитних пірожочков з листкового тіста. Якщо ви любите прості рецепти без зайвого клопоту, запам'ятовуйте! опис приготування: Традиційно в подібних рецептах...

читати далі
Слойки из бездрожжевого теста

Слойки из бездрожжевого теста

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Випічка з листкового тіста мені дуже подобається легкістю і простотою приготування, а ще тим, що можна робити печиво, пиріжки та слойки самих різних форм і з різними начинками. опис приготування: Якщо хочете здивувати своїх рідних красивими і смачними...

читати далі