Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Сирна юшка

Рецепт Сирна юшка
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Вельми цікавий густий і ароматний сирний суп з овочами. Готується дуже просто, а виходить все шалено смачним. Дивимося і записуємо собі рецепт сирної юшки прямо зараз.

опис приготування:

Такий супчик виходить дуже наваристим, тому більше схожий на юшку. Для приготування сирної юшки нам знадобиться твердий сир, але можна замінити і на плавлений. Зазвичай я не додаю брокколі, але тут вирішила все-таки додати: вони дуже корисні і до того ж надають колір юшці. А подавати можна з сухариками або чорним хлібом. дивимося рецепт.

  • бульйон— 1 літр
  • Тертий сир— 50 грам
  • молоко— 0,75 склянки
  • борошно— За смаком
  • морква— 2 штуки
  • Картопля— 5-6 штук
  • брокколі— 300 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
сирна юшка - фото крок 1 Для початку будемо страхувати овочі. ріжемо моркву.

сирна юшка - фото крок 2 ріжемо цибулю.

сирна юшка - фото крок 3 Обсмажуємо моркву і цибулю в маслі.

сирна юшка - фото крок 4 Додаємо часник подрібнений.

сирна юшка - фото крок 5 Овочі прибираємо з вогню. Тепер ріжемо на кубики картоплю.

сирна юшка - фото крок 6 розігріваємо бульйон. У мене курячий.

сирна юшка - фото крок 7 Додаємо в бульйон картоплю і піджарку. коли закипить — зменшіть вогонь, додайте розведену у воді борошно і брокколі. перемішайте. Потім додайте молока і тертого сиру. Поваріть ще хвилин 5.
Готову сирну юшку подаємо гарячою. Смачного!

Схожі рецепти

Юшка з перловкою

Юшка з перловкою

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 20 хв. Юшка з перловкою - це не тільки смачне, але і дуже корисна страва! Вариться вона на рибному бульйоні, тому всі корисні речовини в ній залишаються. Юшка відмінно підходить для відновлення після хвороби. опис приготування: Пропоную вам приготува...

читати далі
Томатна юшка з рибою і картоплею

Томатна юшка з рибою і картоплею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Пропоную для різноманітності перших страв з риби рецепт, як приготувати томатну юшку з рибою і картоплею. У вас вийде ситне гаряче з бюджетного набору продуктів. опис приготування: Для томатної юшки з риби можна взяти філе будь-якої доступної для вас ...

читати далі
Юшка з сьомгою

Юшка з сьомгою

Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв. насичена, неймовірно ароматна і приголомшливо смачна юшка з червоною рибою - це ідеальний варіант для ситного обіду. Дуже рекомендую спробувати повторити цей рецепт на своїй кухні. опис приготування: Сам процес насправді дуже простий, так що з ним впо...

читати далі
Юшка з яйцем

Юшка з яйцем

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 40 хв. Вуха - традиційне блюдо російської кухні. Вона вважається унікальною стравою з відмітними особливостями приготування і складу. опис приготування: Якщо Ви вирішили приготувати юшку з яйцем у цій простому рецептом, майте на увазі, що для цього підійд...

читати далі
Сочевична юшка

Сочевична юшка

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Привіт всім! Сьогодні я хочу поділитися з вами відмінним рецептом приготування сочевичної юшки. Готується блюдо досить просто, а його смак зможе підкорити всіх з першого разу. приступаємо! опис приготування: Прямо зараз я поділюся з вами простим, ...

читати далі