Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Равіолі з моцарелою

Рецепт Равіолі з моцарелою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготовлені своїми руками равіолі з моцарелою внесуть різноманітність у ваш щоденний раціон. зручно, що равіолі можна заготовити про запас, заморозити, а потім відварити в разі потреби.

опис приготування:

Рецепт равіолі з моцарелою наступний:

1. Спочатку зробимо начинку. Для цього в маленькій мисці змішуємо терту моцарелу, 2 яйця, сіль і перець. Ретельно перемішуємо до утворення гладкої, пастоподібної консистенції. Поставте начинку в холодильник, а поки займемося тестом.

2. робимо тісто. Для цього збиваємо 2 яйця у великій мисці за допомогою вилки, додаємо воду, масло і сіль. Змішуємо до однорідності.

3. Додаємо в тісто 1 склянка борошна. Виделкою перемішуємо до однорідності. потім, поступово додаючи борошно, що залишилося, замішуємо тісто.

4. Як тільки тісто стане досить щільним, дістаємо його з миски і 10 хвилин месім на робочій поверхні, присипаної борошном. Тісто має вийти дуже еластичним.

5. Тонко розгортає тісто (до товщини приблизно в половину сантиметра) за допомогою качалки.

6. вирізаємо (це можна зробити склянкою) кола з тіста. Беремо столову ложку начинки, кладемо в центр круглої коржі, приклеюємо краї. Є й альтернативний варіант: якщо у вас є спеціальна форма для розрізання равіолі, то завдання спрощується, т.к. досить просто покласти розкатаний млинець тесту не формочку, зверху викласти начинку, і потім одним махом вирізати все равіолі.

7. Отже, равіолі зліплені (або вручну, або за допомогою спеціальної формочки). Тепер залишається покласти їх в каструлю з киплячою водою і відварити до готовності (5-6 хвилин). варіть стільки, скільки з'їсте відразу ж, інші можете заморозити.

Равіолі з моцарелою готові. Подавати їх рекомендую з яким-небудь соусом. Смачного!

  • борошно— 400 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка(половина в тесті, половина в начинку)
  • яйця— 4 штуки(2 в тісто, 2 в начинку)
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
  • вода— 120 мілілітрів
  • сир моцарела— 500 грам
  • Перець чорний мелений— — За смаком
Рецепт равіолі з моцарелою наступний:

1. Спочатку зробимо начинку. Для цього в маленькій мисці змішуємо терту моцарелу, 2 яйця, сіль і перець. Ретельно перемішуємо до утворення гладкої, пастоподібної консистенції. Поставте начинку в холодильник, а поки займемося тестом.

2. робимо тісто. Для цього збиваємо 2 яйця у великій мисці за допомогою вилки, додаємо воду, масло і сіль. Змішуємо до однорідності.

3. Додаємо в тісто 1 склянка борошна. Виделкою перемішуємо до однорідності. потім, поступово додаючи борошно, що залишилося, замішуємо тісто.

4. Як тільки тісто стане досить щільним, дістаємо його з миски і 10 хвилин месім на робочій поверхні, присипаної борошном. Тісто має вийти дуже еластичним.

5. Тонко розгортає тісто (до товщини приблизно в половину сантиметра) за допомогою качалки.

6. вирізаємо (це можна зробити склянкою) кола з тіста. Беремо столову ложку начинки, кладемо в центр круглої коржі, приклеюємо краї. Є й альтернативний варіант: якщо у вас є спеціальна форма для розрізання равіолі, то завдання спрощується, т.к. досить просто покласти розкатаний млинець тесту не формочку, зверху викласти начинку, і потім одним махом вирізати все равіолі.

7. Отже, равіолі зліплені (або вручну, або за допомогою спеціальної формочки). Тепер залишається покласти їх в каструлю з киплячою водою і відварити до готовності (5-6 хвилин). варіть стільки, скільки з'їсте відразу ж, інші можете заморозити.

Равіолі з моцарелою готові. Подавати їх рекомендую з яким-небудь соусом. Смачного!

Схожі рецепти

Смажені равіолі

Смажені равіолі

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв. Прекрасне блюдо не тільки для обіду або вечері, але і для зустрічі друзів хочу запропонувати вам зробити в якості різноманітності. Пропоную Вашій увазі варіант, як приготувати смажені равіолі. опис приготування: Найкраще для цього рецепта використов...

читати далі
Сніданок «бурякові равіолі»

Сніданок «бурякові равіолі»

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 15 хв. Шикарне по своїй простоті і за смаком страва, яке ви зможете приготувати буквально в лічені хвилини. Ваші рідні і друзі оцінять його смак і зовнішній вигляд. Найскладніше - тонко нарізати буряк :). опис приготування: Простий буряковий салат - це так...

читати далі
Равіолі грибні

Равіолі грибні

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Равіолі грибні можуть бути справжнім шедевром, якщо додати кілька незвичайних компонентів і злегка змінити смак звичних продуктів. Подавати равіолі потрібно обов'язково з соусом і тертим сиром. опис приготування: Равіолі грибні можна подати з соу...

читати далі
Равіолі італійські

Равіолі італійські

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Равіолі італійські відрізняються великою різноманітністю начинок і соусів, під якими вони подаються. Розмір равіолі не дуже великий, а тісто готується дуже пружне і еластичне, як на пасту. опис приготування: Равіолі італійські подають з різними...

читати далі
Равіолі смажені

Равіолі смажені

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Равіолі смажені також смачні, як і смажені пельмені. Коли в дитинстві ми зажарювали до золотистого кольору залишилися зі вчора пельмені, ми і не припускали, що готуємо відмінне ресторанне блюдо! опис приготування: Равіолі смажені обов'язково пода...

читати далі