Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Плов з бараниною

Рецепт Плов з бараниною
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Ця страва вважається традиційним для Афганістану. Так давайте ж разом дізнаємося, як приготувати плов з бараниною. Це ситне і прекрасне блюдо, яке готують для великих компаній.

опис приготування:

Таке блюдо стане родзинкою вашого столу. Смак виходить дійсно незвичайний і навіває атмосферу Сходу. Надзвичайно ароматний і розсипчастий, цей плов, до речі, зовсім не гострий. Але при бажанні можна прибрати з рецептури деякі приправи або додати інші на власний розсуд.

  • Мал— 2,5 склянки
  • рапсове масло— 1 Склянка
  • баранина— 1 кілограм
  • сіль— За смаком
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Ізюм— 0,5 склянки
  • мелений коріандр— 2 чайних ложки
  • мелена кориця— 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець— 1 Чайна ложка
  • мелений тмин— 1 Чайна ложка
  • мелений кардамон— 1 Чайна ложка
  • мелена гвоздика— 1 Чайна ложка
1 Нагрійте масло на великому вогні на сковороді.

2 М'ясо порізати на невеликі шматочки і відправте на сковороду. зменшіть вогонь. Нехай трохи стемніє, потім вийміть його на тарілку.

3 Поріжте цибулю в цю ж сковороду. готуйте, поки не стемніє.

4 Морква поріжте дрібно і відправте на сковороду на 20 хвилин. додайте родзинки, щоб він збільшився в розмірі.

5 Також на сковороду додайте тмин, кардамон і інші спеції.

6 У казан або каструлю помістіть промитий рис і 3 склянки води. Довести до кипіння. Варіть на повільному вогні 10 хвилин. Потім додайте м'ясо, родзинки і всі інші інгредієнти, перемішайте.

7 Продовжуйте варити на повільному вогні ще 25 хвилин. Вода повинна випаруватися, а рис - стати розсипчастим.

8 Подавайте на стіл гарячим. Смачного!

Схожі рецепти

Азербайджанський плов з бараниною

Азербайджанський плов з бараниною

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв. Найсмачніший і ароматний плов - це азербайджанський, якщо приготувати його правильно, він виходить настільки приголомшливий, що всі інші варіанти плову просто меркнуть на його тлі, повірте мені. опис приготування: Багато з нас думають, що сучасн...

читати далі
Плов з бараниною в казані

Плов з бараниною в казані

Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв. Для приготування справжнього плову використовують шматочки баранини (файл або кістки) і особливий сорт рису. розповідаю, як приготувати плов з бараниною в казані, він виходить пряним і розсипчастим. опис приготування: Для приготування плову потрібен к...

читати далі
Соковиті чебуреки з бараниною

Соковиті чебуреки з бараниною

Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв. Привіт Якщо ви любите чебуреки і завжди хотіли дізнатися, як приготувати тісто для них, тоді цей рецепт вам точно допоможе. Чебуреки вийдуть пишними, соковитими і дуже смачними. опис приготування: відмінні чебуреки, які безсумнівно сподобаються всій ...

читати далі
Пиріжок з бараниною

Пиріжок з бараниною

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 2 г. 0 хв. Пиріжки з листкового тіста з м'ясною начинкою з баранини виходять просто чудовими. ніжні, ароматні і смачні - складно передати словами, поки не спробуєш. опис приготування: Пиріжки з бараниною готуються так. Спочатку обсмажте на сковороді дрібно...

читати далі
Голубці з бараниною

Голубці з бараниною

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Найчастіше голубці з бараниною можна зустріти в кавказької національної кухні. В даному випадку м'ясо загортається в виноградні листи і вариться в м'ясному бульйоні до готовності. Дуже смачно! опис приготування: Пропоную рецепт, як приготувати г...

читати далі