Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Піца з грушею і горгонзола (десертна)

Рецепт Піца з грушею і горгонзола (десертна)
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Багато ніколи не пробували десертну піцу, а даремно, тому що це блюдо неймовірно смачне! Тому я розповім вам, як приготувати піцу з грушею і горгонзола (десертну).

опис приготування:

Це просто неймовірно смачна піца, яку я настійно рекомендую вам приготувати! Груші для такої піци потрібно брати стиглі, оливкова олія - ​​першого віджиму, а з сирів бажано брати саме горгонзолу, так як саме вона надає дуже приємний вершковий аромат. Іноді в таку піцу кладуть волоський горіх, що ви теж можете зробити, якщо бажаєте. тісто, приготоване за цим рецептом, розраховане на три піци, тому два шматка тесту ви можете заморозити.

  • груші— 2 штуки
  • горгонзола— 70 грам
  • борошно— 300 грам
  • вода— 180 мілілітрів
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • цукор— 1/2 чайних ложки
  • дріжджі— 1 грам
  • розмарин— За смаком
Піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 1 1. Приготуйте тісто на піцу: дріжджі розведіть у теплій воді, додайте сіль, цукор і трохи просіяного борошна, ложку оливкової олії. Добре перемішайте і відставте на 15 хвилин.

Піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 2 2. Далі додайте решту просіяне борошно і замісити легке тісто за допомогою лопатки. Залиште тісто на 1,5 годину. Після цього замісити тісто на столі з невеликою кількістю борошна.

Піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 3 3. Розділіть тісто на три частини і розкачати одну в тонкий пласт за розміром форми для випікання. Змастіть форму борошном, викладіть на неї тісто і загорніть край. Змастіть тісто оливковою олією.

Піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 4 4. Підготуйте начинку: груші очистіть від серцевини, скоринки і хвостиків. Розріжте груші на тонкі пластинки. Наріжте невеликими шматочками сир. Викладіть груші на тісто, розкладіть поверх нього сир і розмарин.

Піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 5 5. Випікайте піцу в розігрітій до 220 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти

Різотто з горгонзола і грушею

Різотто з горгонзола і грушею

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Дуже цікавий варіант приготування різотто з горгонзола і грушею. Груша надає страві особливу пікантність, прекрасно поєднуючись з ніжним рисом, овочами і сиром. Рекомендую приготувати на вечерю! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт п...

читати далі
М'ясо, фаршироване грушею і горгонзола

М'ясо, фаршироване грушею і горгонзола

Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви не вегетаріанець, то вам неодмінно сподобається наступне блюдо! Соковита і ароматна свинина, фарширована грушею і горганзолой, - це відмінне блюдо, яке прикрасить ваш стіл! опис приготування: м'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить не...

читати далі
Японські пельмені «Геда» з горгонзола

Японські пельмені «Геда» з горгонзола

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. У нашій країні пельмені готують з м'ясним фаршем, а ось в Японії є свої різновиди пельменів і роблять їх з різними начинками. розповім, як приготувати японські пельмені «Гедза» з горгонзола. опис приготування: Тісто для таких пельменів відрізняється в...

читати далі
Піца з сиром і грушею

Піца з сиром і грушею

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. той, хто хоч раз спробував таку піцу, довго буде згадувати це дивовижне кулінарне переживання! розповідаю, як приготувати піцу з сиром і грушею - оригінальну, вишукану і дуже стильну. опис приготування: Якщо ви вирішили влаштувати вечірку в італ...

читати далі
Салат з авокадо з грушею і сиром

Салат з авокадо з грушею і сиром

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Ще одне блюдо з серії: «Салат краще бутерброда»! Готується також швидко, а корисних властивостей хоч відбавляй. Так що, якщо захочеться перекусити, краще приготуйте такий швидкий і ситний салатик! опис приготування: Легкий і швидкий салат, Котрий, ймо...

читати далі