Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Паштет з курячих шлунків

Рецепт Паштет з курячих шлунків
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Уже давно не купую магазинний паштет, його якість викликає недовіру. Інша справа - це домашній, який можна зробити з будь-якого м'яса. розповім, як приготувати паштет з курячих шлунків.

опис приготування:

Паштет можна зробити не тільки з печінки, тут відмінно підійдуть курячі нутрощі: серця, шлунки та інше. Можна використовувати один із субпродуктів або їх суміш. Такий паштет можна тиждень зберігати в холодильнику. Паштет подають на сніданок або намазують на бутерброди до святкового столу.

  • жир свинячий— 4 Ст. ложки
  • Цибуля— 1 штука
  • стебло селери— 0,5 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • курячі шлунки— 150 грам
  • курячі серця— 100 грам
  • груша— 0,5 штуки
  • Яблучне пюре— 1/4 склянки
  • бекон— 2 скибочки
Паштет з курячих шлунків - фото крок 1 1. У сковороді розтопіть свинячий жир. Очистіть і дрібно наріжте цибулину, подрібніть стебло селери, а часник наріжте крупно. Викладіть овочі на розпечену сковороду.

Паштет з курячих шлунків - фото крок 2 2. Очистіть і вимийте курячі шлунки, серця. Викладіть їх в сковороду до овочів, обсмажуйте 10-15 хвилин.

Паштет з курячих шлунків - фото крок 3 3. Наріжте невеликими шматочками скибочки бекону і половину груші, додайте в сковороду, готуйте пару хвилин, потім викладіть яблучне пюре і готуйте ще 3-5 хвилин.

Паштет з курячих шлунків - фото крок 4 4. Перекладіть все вміст сковороди в чашу блендера.

Паштет з курячих шлунків - фото крок 5 5. Подрібніть масу до утворення паштету (можна дуже дрібно або залиште невеликі шматочки).

Паштет з курячих шлунків - фото крок 6 6. Подавайте паштет тільки після охолодження, зберігайте його в холодильнику в контейнері з щільною кришкою.

Схожі рецепти

Паштет з курячих потрухів

Паштет з курячих потрухів

Кількість порцій: 5 Час приготування: 40 хв. Готуємо паштет з курячих потрухів, повірте, вийде настільки смачно, що в подальшому ви приготуєте його ще не один раз! опис приготування: Готувати паштет з курячих потрухів досить просто. Сьогодні будемо використовувати шлунки і печінку, додамо моркву...

читати далі
Підлива з шлунків

Підлива з шлунків

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо вам подобаються страви з пташиних потрухів, то ви неодмінно оціните цей рецепт приготування підливи зі шлунків! Покрокові фото допоможуть вам спорудити це блюдо швидко і з задоволенням;). опис приготування: блюдо це, звичайно, не святковий,...

читати далі
Суп зі шлунків індички в мультиварці

Суп зі шлунків індички в мультиварці

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 2 г. 0 хв. Прекрасний рецепт дієтичного супчика звареного на основі шлунків індички. суп, до речі, насичений овочами — відмінно підійде для людей які дотримуються дієти, годуючих мам і дітей. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування супу...

читати далі
Суп з курячих стегенець

Суп з курячих стегенець

Кількість порцій: 3 Час приготування: 50 хв. Суп з курячих стегенець — це смачний, ситний і наваристий суп на кожен день. Подавати до столу такий суп можна з зеленню і ложкою сметани, блюдо підійде для всіх членів сім'ї, для діток і дорослих. опис приготування: Готувати суп можна з різними добав...

читати далі
Салат з курячих грудок

Салат з курячих грудок

Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв. Якщо у вас залишилася куряча грудка, як у мене, то рекомендую рецепт, як приготувати салат з курячих грудок. Він дуже смачний і універсальний, тому сміливо додавайте все, що у вас є. опис приготування: Такий салат ще можна назвати «збірним», адже для ...

читати далі