Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Папрікаш з курки

Рецепт Папрікаш з курки
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 20 хв.
тушковане м'ясо, напевно, — це одне з найвідоміших страв угорської кухні. Варіантів його приготування існує маса, один з яких, папрікаш з курки, пропоную спробувати вам.

опис приготування:

Рецепт приготування папрікаш з курки досить простий, а смак неможливо описати словами. Неймовірно насичена і ароматна підлива з тануть у роті шматочками м'яса — це відмінний варіант для ситного обіду або вечері.

  • курка— 1 кілограм
  • помідор— 2-3 штук
  • Солодкий перець— 1 штука
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки(сало, смалець або вершкове масло)
  • паприка— 2-3 Ст. ложок
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • крем— 200 грам
  • сіль— 1 щіпка
Папрікаш з курки - фото крок 1 1. Першим необхідно очистити і нарізати цибулю. Дрібнити занадто не варто, щоб в процесі приготування він не розчинився повністю.

Папрікаш з курки - фото крок 2 2. На дно сотейника або каструлі з товстим дном налити трохи олії (жиру). Відправити туди цибулю і обсмажити до м'якості і легкого золотистого кольору.

Папрікаш з курки - фото крок 3 3. Невід'ємною частиною цього блюда є паприка. Її потрібно досить багато. Всипати паприку до цибулі і ретельно перемішувати, поки вона повністю не вбере масло. Щоб папрікаш з курки в домашніх умовах не був з грудочками, не варто в цей час йти від плити.

Папрікаш з курки - фото крок 4 4. Курку для цієї страви можна використовувати і цілу, розрізану на порційні шматочки, і чисте філе (в першому варіанті потрібно прибрати шкірку і обрізати весь жир). Викласти її на сковороду.

Папрікаш з курки - фото крок 5 5. Посолити за смаком і залишити на кілька хвилин. За цей час вимити і очистити перець, нарізати разом з помідором на невеликі кубики.

Папрікаш з курки - фото крок 6 6. Надіслати на сковороду перець і помідори. Додати трохи води. Як зробити папрікаш з курки більш наваристим? Можна замість води використовувати заздалегідь приготовлений бульйон.

Папрікаш з курки - фото крок 7 8. Коли вода закипить, прибрати газ до мінімуму і тушкувати під закритою кришкою близько 55-65 хвилин (в залежності від розміру шматочків). для 10 хвилин до закінчення процесу, з'єднати сметану з борошном і ретельно перемішати. Можна посолити за смаком.

Папрікаш з курки - фото крок 8 9. Додати сметану, все як слід перемішати і тушкувати ще близько 5-7 хвилин. Потім можна знімати папрікаш з курки з вогню і подавати до столу.

Схожі рецепти

Папрікаш з яловичини

Папрікаш з яловичини

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 40 хв. Пропоную вашій увазі всесвітньо відоме блюдо угорської кухні. Готують його буквально з усіх видів м'яса і навіть риби. Однак даний варіант — це досить традиційний папрікаш з яловичини. опис приготування: Пропоную досить простий рецепт папрікаш ...

читати далі
Папрікаш зі свинини

Папрікаш зі свинини

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 40 хв. Угорська кухня знайома багатьом саме завдяки цій страві. Його готують по-різному, проте завжди залишається незмінним — мелена паприка і сметана. Сьогодні пропоную приготувати папрікаш з свинини. опис приготування: Збираючись готувати папрікаш з с...

читати далі
Дієтичний десерт на сніданок

Дієтичний десерт на сніданок

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Найчастіше на початку дня я люблю готувати і їсти солодке. Адже в ньому вуглеводи, які включають мозок. Але якщо ви турбуєтеся про кількість з'їдених калорій після нього, то вам буде корисний мій рецепт. опис приготування: Адже я хочу вам розповісти, ...

читати далі
Суп-пюре з кабачків з грибами

Суп-пюре з кабачків з грибами

Кількість порцій: 5 Час приготування: 50 хв. Мені дуже подобаються страви з кабачків, суп-пюре — один з моїх улюблених. Але мій чоловік — моторошний гурман, тому доводиться винаходити кожного разу щось нове, наприклад, додавати до кабачків гриби і горіхи. опис приготування: Кабачки і цибулю треб...

читати далі
Салат «Коул Слоу»

Салат «Коул Слоу»

Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв. Салат "; Коул Слоу" з капусти і моркви — звичайний салат, тільки сюди додано трохи різних спецій. Це відмінний гарнір до м'яса, бутербродів і просто приємний салатик для розвантажувального дня. опис приготування: Салат "; Коул Слоу" дуже просто готуєт...

читати далі