Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Ханум з картоплею

Рецепт Ханум з картоплею
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
ханум — парової рулет з тіста з найрізноманітнішими начинками. Сьогодні пропоную приготувати ханум з картоплею. Блюдо просте в приготуванні, але дуже смачне! Спробуйте!

опис приготування:

Смачний і ароматний ханум можна подати як до сімейної вечері, так і приготувати на будь-який святковий стіл. Якщо не додавати в тісто яйце, то даним блюдом можна сміливо урізноманітнити пісні дні. У нашій родині ханум користується великим успіхом, сподіваюся і вам припаде до смаку. Соуси додадуть йому особливого колориту, підійде сметанний, часниковий або томатний з зеленню. Пригощайтеся!

  • яйце— 1 штука
  • вода— 70 мілілітрів
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • борошно— 200 грам
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Картопля— 3 штуки
  • Цибуля— 1-2 штук
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • зіра— За смаком
Ханум з картоплею - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Ханум з картоплею - фото крок 2 З'єднайте в глибокій мисці яйце, воду, щіпку солі і 1 столову ложку рослинної олії. Трохи збийте все до однорідного стану.

Ханум з картоплею - фото крок 3 Частинами додайте борошно.

Ханум з картоплею - фото крок 4 Замісити пластичне тісто, зберіть його в кулю, накрийте рушником і дайте відпочити.

Ханум з картоплею - фото крок 5 Тим часом приготуйте начинку. Картопля наріжте невеликий соломкою, додайте до нього нарізаний дрібними кубиками цибулю, одну ложку рослинної олії, сіль за смаком і спеції. добре перемішайте. начинка готова.

Ханум з картоплею - фото крок 6 На присипаної борошном поверхні розкачайте тісто в формі прямоунольніка. Чим тонше буде тісто, тим смачніше вийде ханум, ідеальна ширина — 1-2 мм. розкладіть начинку.

Ханум з картоплею - фото крок 7 Поверніть тісто з начинкою рулетом і защипніть краю.

Ханум з картоплею - фото крок 8 Викладіть рулет в пароварку, змастивши поверхню рослинним маслом. Рулет я так само змащую зверху маслом за допомогою силіконової пензлика. Готуйте рулет на пару 40-60 хвилин.

Ханум з картоплею - фото крок 9 Готовий ханум акуратно перекладіть на блюдо і змастіть поверхню вершковим маслом. Наріжте і подавайте до столу з улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти

Узбецьке блюдо «ханум»

Узбецьке блюдо «ханум»

Час приготування: 1 г. 5 хв. Узбецькі страви дуже ситні і смачні. Зазвичай використовується в них баранина, але можна і яловичину. Дуже багато в узбецькій кухні приправ і спецій, які надають стравам неповторний аромат. кількість порцій: 8-10 борошно— 1 кілограм вода— 250 грам сіль— 1 Ст. ложка ...

читати далі
Гуль-ханум з гарбузом і куркою

Гуль-ханум з гарбузом і куркою

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Гулі-ханум — це блюдо узбецької кухні, дуже схоже на манти з гарбузом. Тільки тут замість фаршу використовується філе курки і зовсім інша формування. Готується блюдо на пару. обов'язково спробуйте! опис приготування: У начинку можете додати будь...

читати далі
Ханум

Ханум

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. У східній кухні можна зустріти багато "; знайомих" страв. Сьогодні я розповім, як приготувати ханум. За смаком страва нагадує пельмені або манти. Ситне і смачне, до обіднього столу - то, що потрібно! опис приготування: Приготувати ханум зовсім н...

читати далі
Суп з білої квасолі зі свининою

Суп з білої квасолі зі свининою

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Такий суп з білої квасолі зі свининою знайомий багатьом, хто любить перші страви. Його можна готувати з будь-якої квасолі, в тому числі з консервованої, так він приготується ще швидше. опис приготування: Незалежно від того, яку квасоля ви будете...

читати далі
Лімончелло на самогоні

Лімончелло на самогоні

Кількість порцій: 1 Час приготування: 9 дн. 12 г. 0 хв. тим, хто віддає перевагу домашнім алкогольних напоїв, дуже рекомендую взяти на замітку рецепт і подивитися, як приготувати лімончелло на самогоні. Досить м'який і приємний напій. опис приготування: Приготувати лімончелло на самогоні в домаш...

читати далі