Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепт Болгарський перець фарширований сиром

Рецепт Болгарський перець фарширований сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Болгарський перець фарширований сиром — прекрасна закуска, яку я подаю на святковий стіл. Виглядає вона чудово, до того ж вона — ситна (і без м'яса!). У фарш можна додати будь-які інгредієнти.

опис приготування:

Коли готую стіл холодних закусок, особливо восени та взимку, намагаюся надати йому яскравості. Яскравості і смаку, і кольору. Болгарський перець фарширований сиром відмінно підходить для такої мети. Перчики можна купити різних кольорів, а начинку "; прикрасити" зеленню, шматочками перцю, оливками або маслинами. Болгарський перець фарширований сиром подаю на сухариках або хлібі. А приготувати такий перець — зовсім нескладно. Отже, приступимо!

1. перці промийте. Зріжте "; шапочку" з плодоніжкою, щоб вийшов стаканчик, а також виріжте насіння. Я зазвичай промиваю перчик і всередині, щоб остаточно позбутися від насіння. Потім просушують паперовим рушником. вибравши плодоніжки, у нас залишається ще трохи зрізаного перцю. Подрібніть їстівну частину, її ми додамо в фарш.

2. Сиру нам знадобиться 200 г, його слід натерти на дрібній тертці. Рекомендую змішати сири, тобто. взяти по 100 гр сирів різного ґатунку, наприклад, твердий змішати з бринзою. Це не обов'язково, але вийде смачно, введемо в блюдо ще один новий смак.

3. Заморожене масло також натріть на тертці. Змішайте з сиром.

4. Часник очистіть і пропустіть через прес прямо в сирно-масляну масу.

5. Зелень петрушки і кропу промийте, просушіть рушником і дрібно нарубати. Вона також замішується з сиром, маслом і часником.

6. Додаємо в масу нарізану перець (з першого кроку). Я зазвичай купую різнокольорові перці і змішую залишилися шматочки всіх кольорів. Так начинка виходить ще більш яскравою і "; пов'язує" всі мої перці в одну закуску.

7. Фаршем начиняє перці. Болгарський перець слід наповнювати фаршем щільно. Потім обертаємо фарширований перець харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на півтори години. Може він там лежати і довше. При подачі нарізаємо перець гострим ножем на кружечки, викладаємо на хліб або салатні листя.

Смачного!

  • перець болагрскій— 2 штуки
  • сир тведого— 200 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Зелень кропу і петрушки— — За смаком
  • часник— 3 зубчики
Коли готую стіл холодних закусок, особливо восени та взимку, намагаюся надати йому яскравості. Яскравості і смаку, і кольору. Болгарський перець фарширований сиром відмінно підходить для такої мети. Перчики можна купити різних кольорів, а начинку "; прикрасити" зеленню, шматочками перцю, оливками або маслинами. Болгарський перець фарширований сиром подаю на сухариках або хлібі. А приготувати такий перець — зовсім нескладно. Отже, приступимо!

1. перці промийте. Зріжте "; шапочку" з плодоніжкою, щоб вийшов стаканчик, а також виріжте насіння. Я зазвичай промиваю перчик і всередині, щоб остаточно позбутися від насіння. Потім просушують паперовим рушником. вибравши плодоніжки, у нас залишається ще трохи зрізаного перцю. Подрібніть їстівну частину, її ми додамо в фарш.

2. Сиру нам знадобиться 200 г, його слід натерти на дрібній тертці. Рекомендую змішати сири, тобто. взяти по 100 гр сирів різного ґатунку, наприклад, твердий змішати з бринзою. Це не обов'язково, але вийде смачно, введемо в блюдо ще один новий смак.

3. Заморожене масло також натріть на тертці. Змішайте з сиром.

4. Часник очистіть і пропустіть через прес прямо в сирно-масляну масу.

5. Зелень петрушки і кропу промийте, просушіть рушником і дрібно нарубати. Вона також замішується з сиром, маслом і часником.

6. Додаємо в масу нарізану перець (з першого кроку). Я зазвичай купую різнокольорові перці і змішую залишилися шматочки всіх кольорів. Так начинка виходить ще більш яскравою і "; пов'язує" всі мої перці в одну закуску.

7. Фаршем начиняє перці. Болгарський перець слід наповнювати фаршем щільно. Потім обертаємо фарширований перець харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на півтори години. Може він там лежати і довше. При подачі нарізаємо перець гострим ножем на кружечки, викладаємо на хліб або салатні листя.

Смачного!

Схожі рецепти

Фарширований болгарський перець в духовці

Фарширований болгарський перець в духовці

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Фарширований болгарський перець в духовці готується як би у власному соку. Виходить не варений перець, а саме запечений, як би стомлений. І це теж дуже смачно, особливо зі спеціями! опис приготування: Фарширований болгарський перець в духовці можн...

читати далі
Фарширований болгарський перець

Фарширований болгарський перець

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Фарширований болгарський перець, запечений в духовці, — непросте гаряче. це — казково-смачне гаряче! А аромат запеченого болгарського перцю з фаршем зведе з розуму будь-якого! Готується близько години. опис приготування: Як приготувати фаршировани...

читати далі
Болгарський перець, фарширований капустою

Болгарський перець, фарширований капустою

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. Ви любите займатися заготовками на зиму? Тоді додайте в свою кулінарну скарбничку цей нескладний, але дуже класний рецепт. Процес не займе багато часу, а результат напевно порадує смаком! опис приготування: Перед вами пікантна, апетитна закуска, яка п...

читати далі
Болгарський перець з сиром

Болгарський перець з сиром

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 20 хв. Болгарський перець з сиром готується остреньким. Це хороша начинка для сендвічів, закусочних бутербродів. Пробувала я її в Угорщині, нічого складного, але дуже смачненько. Спробуйте і ви! опис приготування: Болгарський перець з сиром краще готувати ...

читати далі
Квашений болгарський перець на зиму цілком

Квашений болгарський перець на зиму цілком

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв. Квашений болгарський перець — ароматна, смачна і корисна закуска. Процес бродіння відбувається за рахунок молочно-кислих бактерій, без оцту. Відмінно підійде до м'яса, птиці або відвареної картоплі. опис приготування: Квашений болгарський ...

читати далі