Домашні кухарі Домашні рецепти

Ювілей - рецети від домашніх кухарів

«Американо» коктейль

«Американо» коктейль

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 10 хв. думаю, що у кожного є свій улюблений рецепт коктейлю, який можна зробити для святкового столу або побалувати себе після трудового дня. розповім, як приготувати "; Американо" коктейль. опис приготування: Придумав цей коктейль один італійський бармен....

читати далі
Апельсиновий торт з маком

Апельсиновий торт з маком

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Вам обов'язково припаде до душі яскравий смак цього торта. Якщо у вас на кухні знайшлася парочка ароматних апельсинів, то дізнайтеся, як приготувати апельсиновий торт з маком. Красиво і смачно! опис приготування: Найкраще готувати цей чудовий де...

читати далі
Арахісовий торт «Корівка»

Арахісовий торт «Корівка»

Кількість порцій: 16 Час приготування: 11 г. 0 хв. Любителі солодкого будуть в захваті від цього багатошарового тортика. Готувати його просто. Пригощайтеся! опис приготування: Торт готувати не складно, хоча потрібні деякі навички і вправність. Працювати при випічки коржів потрібно швидко і акура...

читати далі
Ароматна закуска з помідорів

Ароматна закуска з помідорів

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв. Дуже я люблю помідори. Коли в дитинстві була у бабусі в саду, то прям зривала їх з грядки і просто їла з сіллю. зараз, звичайно, я так не роблю, але є багато страв, де я їх використовую в сирому вигляді. опис приготування: наприклад, я проп...

читати далі
Австралійська яловичина Рибай

Австралійська яловичина Рибай

Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв. Австралійська яловичина Рибай цінується по всьому світу, в будь-якій точці земної кулі. Саме ця яловичина вважається найкращою для приготування стейків. Вони виходять ніжні і соковиті, просто смакота. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як п...

читати далі
Австрійський сирний торт

Австрійський сирний торт

Кількість порцій: 8 Час приготування: 9 г. 0 хв. Австрія знаменита на весь світ своєю випічкою. Багато з варіантів ви можете повторити самостійно. Тільки вам потрібна чітка інструкція, щоб вийшов класичний рецепт. уважно читайте! опис приготування: Хочете спробувати незвичайне торт у вашому житт...

читати далі
Баранина з вишнею і лимоном

Баранина з вишнею і лимоном

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 20 хв. Поєднання м'яса з овочами - це традиційний рецепт, а ось додавання до м'яса фруктів і ягід робить його надзвичайно пікантним. пропонуємо рецепт, як приготувати баранину з вишнею і лимоном. смачно!!! опис приготування: м'ясо, приготоване за таким ...

читати далі
Білий шоколадний торт

Білий шоколадний торт

Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв. Не можна сказати, що цей торт просто приготувати, звичайно ж, доведеться попітніти. У підсумку вийде чудовий, красивий і неймовірно смачний торт. Влаштуйте собі свято! опис приготування: Приготуйте білий шоколадний торт в домашніх умовах. Торт мо...

читати далі
Бісквіт з манкою

Бісквіт з манкою

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв. Пропоную вам відмінний варіант приготування коржів на збірний торт. Він відмінно підійде для складання торта на будь-яку подію: весілля, День народження, ювілей. Ніжний і в міру вологий бісквітний корж! опис приготування: Я довго хотіла дізнати...

читати далі
Бісквітний торт з фруктами

Бісквітний торт з фруктами

Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв. З настанням літа, хочеться порадувати своїх домашніх смачною випічкою з фруктами. наприклад, подати на стіл красивий бісквітний торт, прикрашений фруктами. ділюся рецептом! опис приготування: ніжний, добре просочений, смачний домашній торт з улюб...

читати далі
Cалат без майонезу на святковий стіл

Cалат без майонезу на святковий стіл

Кількість порцій: 6 Час приготування: 10 хв. Ви любите вишукані і красиві салати? У мене є ідея, як приготувати салат без майонезу на святковий стіл на основі кавуна і козячого сиру. Дуже просто, апетитно і красиво. Спробуйте! опис приготування: Цей салат можна подати як аперитив перед основною ...

читати далі
Чорні млинці з червоною ікрою

Чорні млинці з червоною ікрою

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Чорні млинці з червоною ікрою — це незвичайна подача всіма улюблених тонких млинців. Для "; чорноти" додаємо чорнило каракатиці, які надають не тільки колір, але і цікавий смак. опис приготування: Чорні млинці з червоною ікрою - царський блюдо н...

читати далі
Фаршировані помідори в італійському стилі

Фаршировані помідори в італійському стилі

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. Закуска на тему "; а-ля капрезе ";! Легка в приготування, легка по калорійності, а саме головне — pikantnaya, свіжа і смачна! Пригощайтеся! опис приготування: Знаменитий салат ми приготуємо у вигляді оригінальної закуски. Такі помідори прикрасять будь...

читати далі
Фарширований осетер

Фарширований осетер

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. У вас виявився цілий осетер, і ви не знаєте що з ним робити? Тоді пропоную дуже простий рецепт фаршированого осетра. фарширований осетер — ефектне блюдо для вашого святкового столу! опис приготування: Рецепт приготування фаршированого осетра я з...

читати далі
Фарширований тунець

Фарширований тунець

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Готуєтеся до великого застілля? Хочете разить гостей наповал? Приготуйте фаршированого тунця — яскравий смак і ніжна текстура цієї страви забезпечать вашому званий обід неймовірний успіх. опис приготування: М'ясо тунця не тільки смачне, але ще і...

читати далі
«грибна галявина» салат

«грибна галявина» салат

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв. & Quot; Грибна галявина" — салат, який може скласти конкуренцію традиційними і улюбленим салатів "; Олів'є" і оселедця під шубою. Цей ситний листковий стане прикрасою будь-якого святкового застілля. опис приготування: & Quot; Грибна галявина" — це с...

читати далі
Гусь в духовці з гречкою

Гусь в духовці з гречкою

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Рецепт гусака в духовці з гречкою — така собі русифікована версія страви, що є традиційним у багатьох європейських країнах. Готується гусак з гречкою просто, але виходить — відмінне блюдо. опис приготування: Ми переробили класичний рецепт гусака...

читати далі
Канадський горіховий торт

Канадський горіховий торт

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 15 хв. Канадський горіховий торт простий і дуже смачний десерт. Ніжний і пористий корж із заварного тесту, з шматочками горіха і кавово-масляний крем ідеально поєднуються між собою. чудово! опис приготування: Для всіх любителів випічки з великою кіль...

читати далі
Краплі «червоний оксамит»

Краплі «червоний оксамит»

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Як подати звичайні кексики в красивому вигляді? Звичайно ж, потрібно обов'язково прикрасити їх зверху кремом і посипанням. Однак можна також додати дещо і в саме тісто. Я зараз говорю про харчовому барвнику. опис приготування: Саме він може створ...

читати далі
Каре ягня з розмарином і часником

Каре ягня з розмарином і часником

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ягняти в нашій родині я готую не часто, тільки в особливих випадках. Тому дане м'ясо асоціюється зі святковим столом. Адже воно і в правду дуже вишукане і урочисте. Підійде на Новий рік. опис приготування: Головне в приготуванні м'яса - знайти д...

читати далі