Домашні кухарі Домашні рецепти

Святковий обід - рецети від домашніх кухарів

Ачма з сиром

Ачма з сиром

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Вашій увазі класичний рецепт приготування ачми з сиром. Дане блюдо відмінно підходить для святкового обіду, вечері і не тільки) Грузинський сирний пиріг сподобається Вам і Ваші улюбленим. опис приготування: Одне з найбільш відомих грузинських бо...

читати далі
Ароматна індичка, запечена з яблуками

Ароматна індичка, запечена з яблуками

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 4 г. 20 хв. ароматна індичка, запечена з яблуками — Найпопулярніша страва, яке в Америці традиційно готують на День подяки. Однак блюдо настільки смачне, що одного разу в рік для нього — дуже мало опис приготування: Запеченнаяіндичка — традиційне америка...

читати далі
Аспік з курки і овочів

Аспік з курки і овочів

Кількість порцій: 10 Час приготування: 8 г. 0 хв. Аспік - це холодне м'ясне або рибне блюдо з желе. Тобто досить звичне для нас заливне з новим красивою назвою. А це завжди смачно і святково! опис приготування: Таку назву прийшло до нас від французів. М'ясо або рибу з'єднують з прозорим бульйоно...

читати далі
Азу з свинини в мультиварці

Азу з свинини в мультиварці

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 30 хв. Пропоную вам спробувати класичний рецепт азу зі свинини в мультиварці, — дуже ситне, оригінальне блюдо, як на святковий стіл, так і на простий ситний сімейний обід. Вам сподобається! опис приготування: Цей рецепт приготування азу зі свинини в м...

читати далі
Бабка з шоколадом

Бабка з шоколадом

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 5 г. 0 хв. Цей рецепт розповість Вам, як можна приготувати бабку з шоколадом трохи швидше і смачніше, чим звичайно. Все що Вам потрібно - це звичні нам інгредієнти і трохи вільного часу! опис приготування: Шоколадна бабка - варіант здобної дріжджовий випіч...

читати далі
Пиріг з бринзою по болгарськи

Пиріг з бринзою по болгарськи

Кількість порцій: 16 Час приготування: 5 г. 0 хв. Це традиційне блюдо болгарської кухні сподобається всім любителям наслідках пирогів, особливо з сирною начинкою. У Баніци з бринзою дуже яскравий і соковитий смак і при цьому ніжна консистенція. опис приготування: Подорожуючи по різних країнах ми...

читати далі
Баніца з м`ясом

Баніца з м`ясом

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви коли-небудь бували в Болгарії, то, напевно, знати, наскільки смачний цей чудовий пиріг. Ну а якщо ви ще не пробували це приголомшливе блюдо, тоді пропоную приготувати його сьогодні. опис приготування: Серед усіх традиційних болгарських стр...

читати далі
Баранина по-французьки

Баранина по-французьки

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Я, як і багато інших господині, частенько готую таке мяско, правда найчастіше зі свинини або яловичини, а недавно ось спробувала зробити його з баранини, вийшло дійсно дуже смачно. опис приготування: Рецепт приготування баранини по-французьки в ...

читати далі
Баранина з овочами в духовці

Баранина з овочами в духовці

Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ділюся з вами цікавим, але дуже простим рецептом баранини з овочами в духовці. Баранина у вас вийде просто-таки тане в роті, дуже ніжною і соковитою! Прекрасне доповнення до будь-якого гарніру! опис приготування: взагалі, вважається, що баранина —...

читати далі
Баранина з помідорами в фользі

Баранина з помідорами в фользі

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 24 хв. Ділюся з вами оригінальним, але простим рецептом баранину з помідорами в фользі. Виходить дуже соковите і ситне блюдо, на святі з'їдається моментом! Ароматне і дуже апетитне, спробуйте! опис приготування: Мені особливо подобається цей рецепт приг...

читати далі
Баранина в гранатовому соусі

Баранина в гранатовому соусі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Хочу вам розповісти, як зробити баранину в гранатовому соусі. страва — дуже святкове і красиве, думаю, ваші домашні гурмани будуть просто в захваті! Та й гостям не соромно запропонувати! опис приготування: Я думаю, ви погодитеся з тим, що барани...

читати далі
Баранина в пиві

Баранина в пиві

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Баранина в пиві. Приготувати баранину в пиві досить просто, хоча це і займе деякий час. Але результат вас порадує. Баранина в пиві виходить ніжною і соковитою. Блюдо для цінителів баранини! опис приготування: Баранину в пиві я спробувала минулої о...

читати далі
Бараняча нога з розмарином і часником

Бараняча нога з розмарином і часником

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 8 г. 20 хв. Не знаю, що приготувати на Новий рік? Зверніть увагу на таке розкішне і ефектне блюдо, як бараняча нога з розмарином і часником. гарантую — гості будуть в захваті! опис приготування: Бараняча нога з розмарином і часником — страва, ідеально підх...

читати далі
Бараняча ніжка в рукаві

Бараняча ніжка в рукаві

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 30 хв. Якщо ви ще жодного разу не робили баранячу ніжку в рукаві в домашніх умовах, Зараз я вам розповім, як це зробити з мінімальними витратами, і максимально хорошим результатом! Смачний і соковитий! опис приготування: Я буду дуже рада, якщо цей мій...

читати далі
Бефстроганов в мультиварці

Бефстроганов в мультиварці

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Ви давно мріяли приготувати це смачне і ніжне блюдо, але не знали як? розповідаю, як приготувати бефстроганов в мультиварці. За допомогою цього чудо-приладу приготувати цю страву ще простіше! опис приготування: Приготувати бефстроганов в мультивар...

читати далі
Бешбармак по-татарськи

Бешбармак по-татарськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв. Це національне татарське блюдо являє собою відварне м'ясо, яке подається з локшиною і картоплею. В цілому виходить неймовірно смачно і ситно - це відмінний варіант для сімейної вечері. опис приготування: Не можна сказати, що дане блюдо відноситься...

читати далі
Biskotto

Biskotto

Кількість порцій: 50-52 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо вам подобається яскрава і сонячна Італія, а так само ви обожнюєте випічку, тоді я пропоную вам поєднати перше і друге і приготувати смачний і ароматний італійське ласощі. опис приготування: кожен, хто хот раз відпочивав в Італії, напевно ...

читати далі
Млинці з червоною рибою

Млинці з червоною рибою

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 35 хв. ситна, смачна і вишукана закуска, яку можна подати на святковий стіл або пригостити близьких і гостей — все це про рецепт приготування млинців з червоною рибою. опис приготування: Звичайні млинці з червоною рибою в домашніх умовах готують багато г...

читати далі
Борані з курчат зі стручками квасолі

Борані з курчат зі стручками квасолі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 20 хв. Оригінальний рецепт грузинського борани з курчат зі стручками квасолі — це ніжне куряче м'ясо курчати із зеленню, мацоні і пікантними спеціями. Прекрасний варіант для святкового столу! опис приготування: Найголовніше в борани — традиційному гру...

читати далі
Бажання зі свинини в фользі

Бажання зі свинини в фользі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Навіщо витрачатися, якщо можна дізнатися, як приготувати буженину зі свинини в фользі, здивувати домашніх і гостей на святі натуральної бужениною, ще й такий ошатною? рекомендую! опис приготування: Я сподіваюся, вам цей простий рецепт буженини з...

читати далі