Домашні кухарі Домашні рецепти

Романтична вечеря - рецети від домашніх кухарів

Абрикосова панна котта

Абрикосова панна котта

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 20 хв. Панна кота — це дивно смачний італійський десерт, який схожий на кремовий пудинг. Він дуже ніжний і прямо тане в роті. Потрібно обов'язково спробувати приготувати його будинку, моя вам порада. опис приготування: Коли мова йде про італійську кухню...

читати далі
Баклажан по-прованськи

Баклажан по-прованськи

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 30 хв. дуже вишуканий, але при цьому простий рецепт баклажана по-прованськи відмінно підійде для романтичної вечері на двох. трохи пряне, апетитне і легке блюдо, яке пробуджує апетит і емоції! опис приготування: як вид, незважаючи на свою вишуканість, це в...

читати далі
Баранина з помідорами в фользі

Баранина з помідорами в фользі

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 24 хв. Ділюся з вами оригінальним, але простим рецептом баранину з помідорами в фользі. Виходить дуже соковите і ситне блюдо, на святі з'їдається моментом! Ароматне і дуже апетитне, спробуйте! опис приготування: Мені особливо подобається цей рецепт приг...

читати далі
Млинці з червоною рибою

Млинці з червоною рибою

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 35 хв. ситна, смачна і вишукана закуска, яку можна подати на святковий стіл або пригостити близьких і гостей — все це про рецепт приготування млинців з червоною рибою. опис приготування: Звичайні млинці з червоною рибою в домашніх умовах готують багато г...

читати далі
Борані з курчат зі стручками квасолі

Борані з курчат зі стручками квасолі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 20 хв. Оригінальний рецепт грузинського борани з курчат зі стручками квасолі — це ніжне куряче м'ясо курчати із зеленню, мацоні і пікантними спеціями. Прекрасний варіант для святкового столу! опис приготування: Найголовніше в борани — традиційному гру...

читати далі
Бутерброд з чорною ікрою

Бутерброд з чорною ікрою

Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв. Більшого делікатесу ніж бутерброд з чорною ікрою і придумати важко! Особливо в наші дні! Раніше ікру їли ложками, срібними і позолоченими, а зараз ми робимо у свята маленькі бутербродики! опис приготування: Як бачимо є безліч варіантів зробити бутербр...

читати далі
Чізкейк без випічки з маскарпоне

Чізкейк без випічки з маскарпоне

Кількість порцій: 8 Час приготування: 5 г. 0 хв. Цей смачний десерт в англійському стилі вже давно завоював серця наших співвітчизників, адже його смак неповторний, тому не варто відмовляти собі в задоволенні поласувати їм!!! опис приготування: Взагалі цей чудовий десерт набув значного поширення...

читати далі
Чізкейк без випічки зі згущеним молоком

Чізкейк без випічки зі згущеним молоком

Кількість порцій: 8 Час приготування: 6 г. 0 хв. Неймовірно легкий десерт, причому як за своєю консистенцією, так і за способом приготування. Ви можете це зробити ввечері, а з ранку можете кликати друзів на чашечку кави або чаю з дивовижно смачним чізкейк. опис приготування: чізкейк — це неймові...

читати далі
Чізкейк в мікрохвильовці

Чізкейк в мікрохвильовці

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Я раніше думала, що чізкейк готувати довго, що для цього потрібно мати спеціальні навички. виявилося, що готувати чізкейк зовсім легко і просто, і зробити це можна навіть за допомогою мікрохвильової печі! опис приготування: Готувати чізкейк мене...

читати далі
Соус для мідій в стулках

Соус для мідій в стулках

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. Якщо ви любите морепродукти, тоді обов'язково рекомендую вам спробувати повторити цей варіант, як приготувати соус для мідій в стулках на основі блакитного сиру. опис приготування: Пропоную вам вишуканий, дуже апетитний, але при цьому простий рецепт с...

читати далі
Cтейк в духовці

Cтейк в духовці

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Часом дуже хочеться просто соковитого і ароматного м'яса, при цьому немає часу або можливості виїхати на шашлик за місто. Стейки в духовці, рецепт яких я вам даю, — відмінна альтернатива. опис приготування: Секрет в тому, що м'ясо рівномірно про...

читати далі
Курча «кунг пао»

Курча «кунг пао»

Кількість порцій: 8 Час приготування: 45 хв. Такі страви краще готувати у великій воке. Не хвилюйтесь, що курка, викладена з вока, залишиться сирої. Вона буде готується на своєму "; залишковому теплі" в контейнері з кришкою. опис приготування: Тепер ви знаєте, як приготувати курчати "; Кунг пао ...

читати далі
Десерт з кабачка

Десерт з кабачка

Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв. можливо, ви здивуєтеся, але з кабачків виходить не тільки дуже смачні закуски і гарячі страви, з них роблять навіть варення і різні десерти. Сьогодні пропоную вам приготувати желе з кабачка. опис приготування: варіантів, як приготувати десерт з ка...

читати далі
Дорада з анчоусним соусом

Дорада з анчоусним соусом

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв. М'ясо цієї риби прекрасно доповнюється пікантним соусом з анчоусів. Доторкніться до високої кухні — спробуйте приготувати дораду з анчоусним соусом в домашніх умовах, самостійно. Все вдасться! опис приготування: Дуже часто ми задаємося питанням — ...

читати далі
Філе яловичини в духовці

Філе яловичини в духовці

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 3 г. 0 хв. Сьогодні розмова піде про приготування яловичини, яка є універсальним продуктом. Філе яловичини в духовці - це особливо смачне і вишукане блюдо, яке прикрасить будь-який святковий стіл. опис приготування: Рецепт приготування філе яловичини в дух...

читати далі
Форель «мигдальний»

Форель «мигдальний»

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. Форель в лимонному соці. Традиційна французька кухня, Loire область. опис приготування: 1. Висипати борошно на широку тарілку. Обваляти форель в борошні з кожного боку. 2. нагріти сковороду. Підсмажувати рибу в топленому маслі протягом 4-5 хвилин. Пот...

читати далі
Форель на сковороді

Форель на сковороді

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв. Цей класичний рецепт форелі на сковороді припаде до душі як витонченим гурманам, так і діловим господаркам, яким не хочеться ускладнювати собі життя довгим стоянням на кухні. Смачно і швидко! опис приготування: Отже, у вас якимось чином в морозилці ...

читати далі
Форель під вершковим соусом

Форель під вершковим соусом

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв. Рекомендую простий рецепт приготування форелі під вершковим соусом. Риба виходить шалено смачна, ніжна і соковита. Ідеально підходить для романтичної вечері! опис приготування: форель — риба дуже смачна, її складно зіпсувати цим. Як на мене — кращий...

читати далі
Форель в клярі

Форель в клярі

Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв. М'ясо форелі дуже ніжне і смачне. Коли вдається купити свіжу форель, я часто готую форель в клярі. Вона готується дуже швидко. І продуктів для її приготування потрібно мінімум. Спробуйте самі! опис приготування: Форель в клярі можна приготувати за кіл...

читати далі
Форель, запечена з картоплею

Форель, запечена з картоплею

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо хочете побалувати близьких або гостей чимось смачненьким, то приготуйте форель, запечену з картоплею. це ситне, ароматне і неймовірно смачна страва не залишить байдужих. опис приготування: форель, запечена з картоплею, — це повноцінне блюдо, ...

читати далі