Домашні кухарі Домашні рецепти

Різдво - рецети від домашніх кухарів

Англійський різдвяний пудинг

Англійський різдвяний пудинг

Кількість порцій: 2 Час приготування: 5 г. 20 хв. Різдвяний пудинг — традиційний десерт в Великобританії під час різдвяних свят. У ньому міститься велика кількість інгредієнтів, що робить його дуже смачним і незвичайним. опис приготування: Торт специфічний, з величезною кількістю інгредієнтів. В...

читати далі
Антрекот зі свинини

Антрекот зі свинини

Час приготування: 40 хв. Класичні антрекоти готують зі свинини і яловичини, але зі свинини вони виходять м'якше і соковитіше, а готуються вони швидше. Як приготувати антрекот зі свинини читайте в моєму рецепті. кількість порцій: 5 Свинина (вирізка)  — 1 кілограм яйця— 2 штуки борошно— 6 Ст. ложо...

читати далі
Антрекот з телятини

Антрекот з телятини

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. Антрекот з телятини смажиться в сковороді на швидкому вогні до золотистої скоринки. Можна м'ясо обваляти в борошні, а можна цього і не робити. головне — вибрати велику температуру смаження. поїхали! опис приготування: Як приготувати антрекот з телятин...

читати далі
Антрекот класичний

Антрекот класичний

Кількість порцій: 5 Час приготування: 20 хв. Антрекот - це блюдо класичної французької кухні. Шматок волового або коров'ячого м'яса, зрізаний між ребрами і хребтом. М'ясо смажиться на сковороді гриль. пробуйте приготувати, нескладно і смачно. опис приготування: Як приготувати антрекот класичний?...

читати далі
Антрекот на сковороді

Антрекот на сковороді

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Антрекот на сковороді треба запікати в кухні з хорошою витяжкою. Запах від м'яса піде по всій квартирі! Навіть сусіди можуть збігтися! Антрекот для смаження повинен бути сантиметра 3 товщиною. поїхали! опис приготування: Як приготувати антрекот на с...

читати далі
Апельсин в духовці з медом і корицею

Апельсин в духовці з медом і корицею

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 25 хв. Чи пробували Ви коли-небудь запечений апельсин? Це дуже смачний і корисний десерт! Ароматний мед з корицею, волоські горіхи і теплий апельсин — справжня атмосфера зимового свята! опис приготування: Десерт готується настільки просто і швидко, що нам...

читати далі
Архангельські пряники

Архангельські пряники

Кількість порцій: 10 Час приготування: 4 дн. 4 г. 0 хв. Архангельські козули — прикраса будь-якого свята. Однаково добре вони виглядають і на різдвяному столі, і на ялинці. Козулі славляться своїм розписом, займатися якою можна всією сім'єю. приступимо! опис приготування: Готувати козули абсолют...

читати далі
Ароматна індичка, запечена з яблуками

Ароматна індичка, запечена з яблуками

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 4 г. 20 хв. ароматна індичка, запечена з яблуками — Найпопулярніша страва, яке в Америці традиційно готують на День подяки. Однак блюдо настільки смачне, що одного разу в рік для нього — дуже мало опис приготування: Запеченнаяіндичка — традиційне америка...

читати далі
Австрійський глінтвейн

Австрійський глінтвейн

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 25 хв. Для мене цей напій ніколи не втрачає своєї актуальності. Прийнято готувати його взимку, але роблю його аж до літа, іноді і влітку, тільки охолоджую. розповім, як приготувати австрійський глінтвейн. опис приготування: Напій з вина з ароматними спеція...

читати далі
Австрійський сирний торт

Австрійський сирний торт

Кількість порцій: 8 Час приготування: 9 г. 0 хв. Австрія знаменита на весь світ своєю випічкою. Багато з варіантів ви можете повторити самостійно. Тільки вам потрібна чітка інструкція, щоб вийшов класичний рецепт. уважно читайте! опис приготування: Хочете спробувати незвичайне торт у вашому житт...

читати далі
Баклажани ялинки

Баклажани ялинки

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Я вже спантеличилася новорічним меню. А ви вже підбираєте рецепти для новорічного столу?! Пропоную оригінальну і смачну закуску: баклажан з начинкою зі смаженої риби і вершкового сиру, оформлений у вигляді ялинки. опис приготування: Таку ялинку не обо...

читати далі
Баранина, смажена з овочами

Баранина, смажена з овочами

Кількість порцій: 5 Час приготування: 3 г. 0 хв. Овочі відмінно вбирають сік баранини і набувають чудовий смак. М'ясо виходить ніжним, з хрусткою скоринкою. чудове поєднання, яке варто спробувати. опис приготування: Баранину будемо смажити цілим шматком. Рясно поперчіть і посоліть його і злегка ...

читати далі
Bibinka

Bibinka

Кількість порцій: 1 Час приготування: 45 хв. Бібінка - це ароматний і солодкий філіппінський десерт з рисової муки, який випікається на бананових листах. Традиційно цей десерт печуть на Різдво, і рецептів його приготування дуже багато. опис приготування: Перед вами один з найпростіших рецептів п...

читати далі
Біфштекс по-козачі

Біфштекс по-козачі

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. Приготувавши м'ясо за цим рецептом, ви отримаєте дуже смачний рубаний біфштекс. Його можна подати як в будні, так і на святковий обід або вечерю. опис приготування: Цей біфштекс будемо готувати з яловичого фаршу. Фарш потрібно приправити спеціями, від...

читати далі
Біфштекс з цибулею

Біфштекс з цибулею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Біфштекс з цибулею можна назвати чоловічий їжею, хоча і я частенько від такої страви не відмовляюся. Виглядає і пахне воно приголомшливо. Біфштекси і цибулю смажимо на окремих сковорідках до готовності. опис приготування: Як приготувати біфштекс з циб...

читати далі
Біфштекс в мультиварці на пару

Біфштекс в мультиварці на пару

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Сьогодні задався питанням: як приготувати біфштекс в мультиварці на пару? Вихід був знайдений методом проб і помилок. результат порадував, адже м'ясо, приготоване на пару, набагато корисніше звичайного! опис приготування: користь їжі, приготовлено...

читати далі
Млинці з ікрою червоною

Млинці з ікрою червоною

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 45 хв. На святковий завжди хочеться приготувати що-небудь смачне, вишукане і не витрачати на це весь день. Пропоную рецепт приготування млинців з ікрою червоною. Це швидко і неймовірно апетитно. опис приготування: Класичний рецепт млинців з ікрою червоно...

читати далі
Млинці з червоною рибою

Млинці з червоною рибою

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 35 хв. ситна, смачна і вишукана закуска, яку можна подати на святковий стіл або пригостити близьких і гостей — все це про рецепт приготування млинців з червоною рибою. опис приготування: Звичайні млинці з червоною рибою в домашніх умовах готують багато г...

читати далі
Домовик «ялинки»

Домовик «ялинки»

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви шукаєте легкий в приготуванні, але особливо гарний десерт, тоді Браун "; Ялинки" як раз для вас! Дуже смачні, ніжні й ароматні ялинки не залишать вас байдужими і прикрасять свято. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготуват...

читати далі
Брускетти з кабачками, в'яленими томатами і песто

Брускетти з кабачками, в'яленими томатами і песто

Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв. Брускетти - традиційне Італійську страву. це закуска, подана на скибочках підсушеного багета. блюдо цікаве, просте, але цілком здатне прикрасити й урізноманітнити навіть святковий стіл! опис приготування: Брускетта - закуска дуже універсальна, т.к. за...

читати далі