Домашні кухарі Домашні рецепти

Пасха - рецети від домашніх кухарів

Айсінг для пасок

Айсінг для пасок

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 20 хв. Розповім вам рецепт ідеального айсінгом для пасок! білого, дзеркального та дуже-дуже смачного! Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Цей Айсінг відмінно підійде не тільки для пасок, але і для пряників, печива. Його можна підфарбовувати харчов...

читати далі
Англійська паска

Англійська паска

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 12 г. 0 хв. Англійська паску по форму нагадує мереживну баранку, величезну і пишну. Виходить паску повітряним, м'яким і дуже смачним. Перед вами — простий покроковий рецепт з фотографіями. опис приготування: Англійська паску готується з дріжджового тіста. ...

читати далі
Австрійська паска

Австрійська паска

Кількість порцій: 1 Час приготування: 19 г. 0 хв. Сирні паски популярні по всьому світу в багатьох країнах. Познайомлю вас з рецептом австрійської паски. опис приготування: Спробуйте приготувати цю смачну і ніжну паску і ви не пошкодуєте! Її основу складає сир, який обов'язково повинен бути жирн...

читати далі
Бездріжджова паска

Бездріжджова паска

Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо у вас немає часу возитися з довгим приготуванням дріжджового тесту для пасок, чекати, поки зійде тісто, тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати бездріжджовий паску. Все просто! опис приготування: Бездріжджовий паску, звичайно, відрізня...

читати далі
Булочки «кролики» на Пасху

Булочки «кролики» на Пасху

Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв. На свято особливо хочеться порадувати своїх близьких, і зробити це можна за допомогою простої домашньої випічки! Такі смачні булочки "; Кролики" на Великдень сподобаються не тільки дітям, але і дорослим. опис приготування: У цьому рецепті ви дізн...

читати далі
Швидкий пахальний паску

Швидкий пахальний паску

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Великдень-свято який в нашій країні відзначають кожна сім'я і паску це невід'ємна частина. Щоб спекти солодкий і смачний пиріг з родзинками йде півдня, але я знайшла рецепт швидкого паски. опис приготування: Паска традиційно випікається з дріждж...

читати далі
Швидкий сирний кекс

Швидкий сирний кекс

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 2 г. 0 хв. Якщо до вас несподівано повинні нагрянути гості, а у вас немає нічого солодкого до чаю, то такий рецепт кексу вас обов'язково виручить. Він стане в нагоді і тим, хто не може проводити багато часу біля плити. опис приготування: Сирні кекси корист...

читати далі
«царський» паску пасхальний

«царський» паску пасхальний

Кількість порцій: 8 Час приготування: 9 г. 0 хв. Щороку напередодні світлого Великодня більшість господинь дістають свої кулінарні книги і приймаються за випічку пасок. розповім, як приготувати «Царський» паску пасхальний. опис приготування: Сьогодні можна купити готовий паску в магазині, проте,...

читати далі
Царський паску

Царський паску

Кількість порцій: 1 Час приготування: 6 г. 0 хв. Спечіть дуже здобний, дуже ароматний і дуже смачний паску до свята. Спосіб приготування — як і при випічці по іншим рецептами. По компонентах дорогувато виходить, але ж на те він і царський! опис приготування: Царським цей паску називають не дарма...

читати далі
Чорні яйця, фаршировані тунцем і ікрою тріски

Чорні яйця, фаршировані тунцем і ікрою тріски

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв. Побачивши цей рецепт на просторах інтернету, не змогла пройти повз! Така ефектна закуска! Виглядає просто фантастично! А готувати легко і просто! Заходьте, я розповім, як. опис приготування: Приготувати такі яйця дуже просто, тільки потрібно...

читати далі
Cочний апельсиновий кекс

Cочний апельсиновий кекс

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Хочеться приготувати до чаю що-небудь смачненьке і без зайвого клопоту? Пропоную вам ідею — простий рецепт соковитого апельсинового кексу, який буквально тане в роті. опис приготування: Це дуже доступний і нескладний варіант випічки для всієї ро...

читати далі
Кольорова глазур для паски

Кольорова глазур для паски

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв. кольорова глазур — це завжди святково, незвично, яскраво і вона без сумніву привертає увагу і погляди! А якщо глазур зроблена на основі натуральних соків — це взагалі величезний плюс! готуємо? опис приготування: Як ви вже здогадалися, ягоди для реце...

читати далі
Кольорові варені яйця до Великодня

Кольорові варені яйця до Великодня

Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв. Всі знають ті чи інші способи забарвлення великодніх яєць в шкаралупі, але я хочу показати, як приготувати просто і швидко вже очищені кольорові варені яйця до Великодня. опис приготування: Цей спосіб дає великий простір для фантазії: пригот...

читати далі
Дієтичний паску

Дієтичний паску

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Як приготувати дієтичний паску? Звичайно ж з сиру! Смак у такого паски помітно відрізняється від традиційної святкової випічки. Проте такий паску набагато простіше готується. опис приготування: погодьтеся, що дуже корисно знати, як приготувати д...

читати далі
Дріжджовий паска

Дріжджовий паска

Кількість порцій: 8 Час приготування: 7 г. 0 хв. Дріжджовий паска у мене асоціюється з Великоднем. Заздалегідь зберігаю великі бляшані банки і думаю про той час, коли настане весна, будемо обмінюватися яйцями і є м'який паску, залитий глазур'ю. опис приготування: Приготувати дріжджовий паска, вз...

читати далі
Дріжджовий заєць

Дріжджовий заєць

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв. Оригінальний рецепт випічки у вигляді пасхального зайця. опис приготування: Вершкове масло розтопити, а потім охолодити. У миску просіяти борошно, розбити туди ж яйце, додати цукор, сіль і перемішати. Розвести дріжджі в декількох столових ложках м...

читати далі
Фарширований картопля з тунцем і кетчупом

Фарширований картопля з тунцем і кетчупом

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв. Досить просте в приготуванні блюдо, яке можна подати до столу в будні або на святковий стіл! смачно, просто і ситно! По-моєму, прекрасні аргументи щоб спробувати! опис приготування: Для приготування цієї страви вибирайте великий молода картопля, т.к...

читати далі
Французький паска

Французький паска

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Паска без дріжджів. Такий рецепт бажано мати в скарбничці, так як не завжди є час на підготовку дріжджовий випічки, до того ж, паску дуже смачний. Замість традиційної глазурі крем "; Патісьер ";. опис приготування: Тісто для паски виходить повітря...

читати далі
Фруктова нарізка на Великдень

Фруктова нарізка на Великдень

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 15 хв. Будь-який святковий стіл можна прикрасити нескладної фруктової нарізкою. Підійдуть будь-які сезонні або заморські фрукти, головне - ваша фантазія. дивіться, як зробити фруктову нарізку на Великдень. опис приготування: У рецепті я використовувала зви...

читати далі
Глазур для паски апельсинова

Глазур для паски апельсинова

Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв. Великдень - найсвітліше свято християн. Кожна господиня пече святковий паску, а наш рецепт підкаже, як приготувати глазур для паски апельсинову, ароматну і смачну. Спробуйте! опис приготування: Така глазур виходить дуже цікавою, з кислинкою. Щоб надат...

читати далі