Домашні кухарі Домашні рецепти

Новий рік - рецети від домашніх кухарів

«Американо» коктейль

«Американо» коктейль

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 10 хв. думаю, що у кожного є свій улюблений рецепт коктейлю, який можна зробити для святкового столу або побалувати себе після трудового дня. розповім, як приготувати "; Американо" коктейль. опис приготування: Придумав цей коктейль один італійський бармен....

читати далі
Антрекот зі свинини

Антрекот зі свинини

Час приготування: 40 хв. Класичні антрекоти готують зі свинини і яловичини, але зі свинини вони виходять м'якше і соковитіше, а готуються вони швидше. Як приготувати антрекот зі свинини читайте в моєму рецепті. кількість порцій: 5 Свинина (вирізка)  — 1 кілограм яйця— 2 штуки борошно— 6 Ст. ложо...

читати далі
Антрекот з телятини

Антрекот з телятини

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. Антрекот з телятини смажиться в сковороді на швидкому вогні до золотистої скоринки. Можна м'ясо обваляти в борошні, а можна цього і не робити. головне — вибрати велику температуру смаження. поїхали! опис приготування: Як приготувати антрекот з телятин...

читати далі
Антрекот класичний

Антрекот класичний

Кількість порцій: 5 Час приготування: 20 хв. Антрекот - це блюдо класичної французької кухні. Шматок волового або коров'ячого м'яса, зрізаний між ребрами і хребтом. М'ясо смажиться на сковороді гриль. пробуйте приготувати, нескладно і смачно. опис приготування: Як приготувати антрекот класичний?...

читати далі
Антрекот на сковороді

Антрекот на сковороді

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Антрекот на сковороді треба запікати в кухні з хорошою витяжкою. Запах від м'яса піде по всій квартирі! Навіть сусіди можуть збігтися! Антрекот для смаження повинен бути сантиметра 3 товщиною. поїхали! опис приготування: Як приготувати антрекот на с...

читати далі
Апельсин в духовці з медом і корицею

Апельсин в духовці з медом і корицею

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 25 хв. Чи пробували Ви коли-небудь запечений апельсин? Це дуже смачний і корисний десерт! Ароматний мед з корицею, волоські горіхи і теплий апельсин — справжня атмосфера зимового свята! опис приготування: Десерт готується настільки просто і швидко, що нам...

читати далі
Кавунове желе

Кавунове желе

Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 5 г. 30 хв. Кавунове желе з мускатом — дуже смачний традиційний італійський десерт, рецепт якого можна запросто перейняти і на власну домашню кухню. опис приготування: Це кавунове желе незвичайне — воно алкогольне, оскільки в приготуванні використовується ...

читати далі
Австралійська яловичина Рибай

Австралійська яловичина Рибай

Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв. Австралійська яловичина Рибай цінується по всьому світу, в будь-якій точці земної кулі. Саме ця яловичина вважається найкращою для приготування стейків. Вони виходять ніжні і соковиті, просто смакота. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як п...

читати далі
Австрійський глінтвейн

Австрійський глінтвейн

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 25 хв. Для мене цей напій ніколи не втрачає своєї актуальності. Прийнято готувати його взимку, але роблю його аж до літа, іноді і влітку, тільки охолоджую. розповім, як приготувати австрійський глінтвейн. опис приготування: Напій з вина з ароматними спеція...

читати далі
Австрійський сирний торт

Австрійський сирний торт

Кількість порцій: 8 Час приготування: 9 г. 0 хв. Австрія знаменита на весь світ своєю випічкою. Багато з варіантів ви можете повторити самостійно. Тільки вам потрібна чітка інструкція, щоб вийшов класичний рецепт. уважно читайте! опис приготування: Хочете спробувати незвичайне торт у вашому житт...

читати далі
Баклажани ялинки

Баклажани ялинки

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Я вже спантеличилася новорічним меню. А ви вже підбираєте рецепти для новорічного столу?! Пропоную оригінальну і смачну закуску: баклажан з начинкою зі смаженої риби і вершкового сиру, оформлений у вигляді ялинки. опис приготування: Таку ялинку не обо...

читати далі
Баклажани, фаршировані куркою і грибами

Баклажани, фаршировані куркою і грибами

Кількість порцій: 10 Час приготування: 20 хв. Просте і доступне блюдо на святковий стіл. Подається в якості гарячого або шикарною гарячої закуски. опис приготування: Приготуйте швидку закуску або легке гаряче з баклажанів, курки і сиру. Куряче м'ясо треба попередньо відварити. Викладаємо кільця ...

читати далі
Баклажани з морквою по-корейськи

Баклажани з морквою по-корейськи

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. З цим рецептом приготування баклажанів з морквою по-корейськи я в черговий раз переконалася, що все геніальне — просто! Відмінний варіант вишуканого вечері: красиво, ситно, смачно, і не видужаєте! опис приготування: Ця страва до нас завітало з Тайва...

читати далі
Баклажани солоні з морквою

Баклажани солоні з морквою

Кількість порцій: 6 Час приготування: 19 г. 0 хв. смачні, насичені і ситні — баклажани солоні з морквою в домашніх умовах треба приготувати хоча б раз! Це не складно, а страва виходить дуже цікаве, вам обов'язково сподобається! опис приготування: Цей простий рецепт баклажанів солоних з морквою —...

читати далі
Баранина з вишнею і лимоном

Баранина з вишнею і лимоном

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 20 хв. Поєднання м'яса з овочами - це традиційний рецепт, а ось додавання до м'яса фруктів і ягід робить його надзвичайно пікантним. пропонуємо рецепт, як приготувати баранину з вишнею і лимоном. смачно!!! опис приготування: м'ясо, приготоване за таким ...

читати далі
Бекон з сиром

Бекон з сиром

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 15 хв. Для любителів м'ясних делікатесів бекон з сиром в домашніх умовах стане справжнім подивом і святом. Ця страва вражає своєю простотою і оригінальністю смаку. опис приготування: Рецепт приготування бекону з сиром ідеально підійде для ситного недільног...

читати далі
Белевский мармелад

Белевский мармелад

Кількість порцій: 10 Час приготування: 10 г. 0 хв. Всім Сластьона рекомендую рецепт натурального Бєлевського мармеладу. Нічим не відрізнити від всім відомого російського десерту! Дивимося і запам'ятовуємо рецепт! опис приготування: Белевская продукція відома своїми оригінальними російськими реце...

читати далі
Безалкогольний коктейль на Новий Рік

Безалкогольний коктейль на Новий Рік

Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв. Новий рік — цей час свята не тільки душі і шлунку, але і смакових рецепторів. Хочеться побалувати себе, родину і гостей чимось незвичайним. І відмінною ідеєю буде зробити святковий напій. опис приготування: Я пропоную варіант з одного боку такого знам...

читати далі
Біфштекс смажений

Біфштекс смажений

Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв. Просте в приготуванні і дуже популярна страва з яловичини — це смажений біфштекс. У його рецепті є деякі хитрощі — і сьогодні з цими хитрощами з вами поділюся. опис приготування: Здавалося б, що може бути простіше, ніж посмажити біфштекс. Однак не всі...

читати далі
Біфштекс по-козачі

Біфштекс по-козачі

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. Приготувавши м'ясо за цим рецептом, ви отримаєте дуже смачний рубаний біфштекс. Його можна подати як в будні, так і на святковий обід або вечерю. опис приготування: Цей біфштекс будемо готувати з яловичого фаршу. Фарш потрібно приправити спеціями, від...

читати далі