Домашні кухарі Домашні рецепти

На природу - рецети від домашніх кухарів

Філе лосося на решітці

Філе лосося на решітці

Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв. Філе лосося на решітці готується з кленовим сиропом і соєвим соусом, тому риба виходить ніби в упаковці з ароматної скоринки. Лосось готується швидко і виходить відмінного смаку і аромату. опис приготування: Цей рецепт філе лосося на решітці хороший д...

читати далі
Смажений грейпфрут з корицею

Смажений грейпфрут з корицею

Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв. Запечені фрукти відмінно підходять для дієтичного десерту. А грейпфрут просто незамінний в будь-якій дієті як джерело вітамінів. дивиться, як приготувати смажений грейпфрут зі спеціями на десерт. опис приготування: Якщо ви не дотримуєтеся дієти, то та...

читати далі
Aдана кебаб

Aдана кебаб

Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв. Адана кебаб - це одне з найпопулярніших страв в Туреччині. Його готують мало не на кожному кроці, в ресторанах, кафе і готелях. Ви можете приготувати його самостійно, якщо виберетеся на природу. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати ...

читати далі
Аджапсандал з м`ясом

Аджапсандал з м`ясом

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ви згодні з твердженням, що експериментувати можна навіть з традиційними і класичними рецептами? Якщо так, то запрошую вас на кухню, щоб спробувати цікаву варіацію відомого страви. опис приготування: покажу вам, як приготувати Аджапсандал з м'яс...

читати далі
Аджика з кабачків з томатною пастою

Аджика з кабачків з томатною пастою

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Кабачки - гарне поле для фантазії. Вони мають досить нейтральним смаком, тому з них можна готувати багато різних страв. Основний смак будуть створювати комбінації інших овочів. опис приготування: Серед безлічі страв на основі кабачка хочу виділи...

читати далі
Ананас, смажений на грилі

Ананас, смажений на грилі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв. ананас, смажений на грилі — прекрасна солодка закуска або екзотичний гарнір до птиці або м'яса. Дуже оригінальний спосіб урізноманітнити своє меню під час літніх пікніків. опис приготування: Здивувати гостей під час вилазок на природу непросто, ос...

читати далі
Антрекот на грилі

Антрекот на грилі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Якщо для вас немає нічого смачнішого соковитого шматочка м'яса з ароматом димку, тоді ви не проходите мимо і запам'ятовуйте рецепт приготування антрекота на грилі в пікантному маринаді. опис приготування: Щоб приготувати соковитий і смачний ялович...

читати далі
Смачний Антракот на грилі

Смачний Антракот на грилі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Встояти перед ароматом смаженого м'яса на природі — задачі не з легких. Якщо у вас намічається пікнік, тоді класичний рецепт антрекота на мангалі буде просто необхідний. опис приготування: Якщо ви шукайте простий і смачний рецепт приготування а...

читати далі
Апельсиновий бісквітний пиріг

Апельсиновий бісквітний пиріг

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Апельсиновий бісквітний пиріг — прекрасний сюрприз для всієї родини. Бісквіт більше схожий на кекс, а смак у нього прекрасний. Цитрусові завжди дають приємний аромат і смак. Готувати його дуже просто! опис приготування: Апельсиновий бісквітний пир...

читати далі
Арабський коржик в духовці

Арабський коржик в духовці

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Піч в домашніх умовах найрізноманітніші коржі замість хліба не тільки зручно, але і дуже смачно! Поспішаю поділитися з вами простим рецептом піти, який обов'язково варто взяти на замету. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати...

читати далі
Арабський коржик

Арабський коржик

Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв. м'який, повітряний, пишний хліб. Ось така вона, арабська коржик, Бінт Аль сан (буквально Дочка Таралкі). Подається до основних страв, в якості хліба або з молочними напоями. Заходьте, угощайтесь! опис приготування: Ось простий рецепт, як приготува...

читати далі
Вірменський лаваш в духовці

Вірменський лаваш в духовці

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 30 хв. Лаваш - універсальна несолодка випічка. З нього можна робити прекрасні гарячі і холодні закуски і навіть пироги з начинками. подивіться, як приготувати вірменський лаваш в духовці на Домаша кухні. опис приготування: Якщо хочете зберегти лаваш ...

читати далі
Вірменський шашлик

Вірменський шашлик

Кількість порцій: 8 Час приготування: 9 г. 0 хв. Один з найсмачніших шашликів, що мені доводилося куштувати, готували вірмени. Може в цьому немає ніякої закономірності, але все ж роздобув рецепт. Так що ділюся, як приготувати вірменський шашлик. опис приготування: Вірменський шашлик часто готуют...

читати далі
Артишок гриль

Артишок гриль

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Запечені на грилі артишоки — чудовий гарнір до приготовленого аналогічним способом м'яса. А якщо ще й хороший соус подати — взагалі пальчики оближеш. Отже, опосередкованого рецептором на грилі артишок! опис приготування: У приготуванні артишоків немає...

читати далі
Азербайджанський шашлик

Азербайджанський шашлик

Кількість порцій: 3 Час приготування: 7 г. 0 хв. Жодна вилазка на природу не обходиться без соковитого шашлику! Його появи з нетерпінням чекають всі домочадці. Тому раджу дізнатися, як приготувати азербайджанський шашлик за моїм рецептом. опис приготування: Кухні багатьох країн можуть похвалитис...

читати далі
Баклажани гриль

Баклажани гриль

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Хочу розповісти вам відмінний літній рецепт. Баклажани на грилі ідеально підійдуть до столу, а так само це хороша закуска на природі. Вам не потрібно багато зусиль, щоб приготувати це смачне блюдо. опис приготування: Я розповім вам, як приготувати...

читати далі
Баклажани на мангалі

Баклажани на мангалі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. На природі на додачу до шашликів хочеться і чогось овочевого. Я розповім, як приготувати баклажани на грилі, які прекрасно доповнять ваш пікнік. Доповнимо баклажан шматочками сала, буде смачно! опис приготування: Попередньо перед приготуванням баклажа...

читати далі
Баклажани в казані на багатті

Баклажани в казані на багатті

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. печеня, напевно, одне з найпростіших і варіативних гарячих страв. фактично, потрібно взяти основу з будь-якого м'яса і додати до нього овочі. Я підготувала для вас варіант рецепта з баклажанами. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати бак...

читати далі
Балик з курячої грудки

Балик з курячої грудки

Кількість порцій: 7 Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв. Балик з курячого м'яса може довго зберігатися в холодильнику і в будь-який момент може вас виручити, якщо несподівано нагрянуть гості і відбудеться застілля. Дуже смачно і просто. Легко можна приготувати! опис приготування: Найголовніше для...

читати далі
Баранина на грилі

Баранина на грилі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв. Баранина на грилі запікається після 24-годинного маринування. Маринад можна використовувати будь-який, а варіацій — більше, ніж достатньо. Але я хочу запропонувати свій. У нього входять м'ята, йогурт, зіра і спеції. опис приготування: Барани...

читати далі