Домашні кухарі Домашні рецепти

23 лютого - рецети від домашніх кухарів

Біляші на швидку руку

Біляші на швидку руку

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Повітряні і м'які біляші зі смачною начинкою і запаморочливим запахом Готуються ці біляші дійсно швидко, на швидку руку, хоча вони і з дріжджового тіста. ділюся секретом. опис приготування: Ну і нехай біляші жирні, ну і нехай калорійні. Але це Д...

читати далі
Домовик, Тірамісу

Домовик, Тірамісу

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо не можете визначитися, що любите більше: Домовик або тірамісу, приготуйте все разом! Приготуємо все максимально просто, швидко і головне — смачно! опис приготування: Пропоную спробувати шикарний десерт, поєднав в собі всіма улюблені тірамісу ...

читати далі
Чорні млинці з червоною ікрою

Чорні млинці з червоною ікрою

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Чорні млинці з червоною ікрою — це незвичайна подача всіма улюблених тонких млинців. Для "; чорноти" додаємо чорнило каракатиці, які надають не тільки колір, але і цікавий смак. опис приготування: Чорні млинці з червоною ікрою - царський блюдо н...

читати далі
Десерт «сніжна королева»

Десерт «сніжна королева»

Кількість порцій: 6 Час приготування: 15 хв. Наскільки часто в одній страві може поєднуватися вишуканий вигляд, просте приготування та неймовірний смак? Це трапляється рідко, особливо, коли мова йде про десерті. І тому цей рецепт унікальний. опис приготування: Коли ви дізнаєтеся, як приготувати ...

читати далі
Фарширований картопля з тунцем і кетчупом

Фарширований картопля з тунцем і кетчупом

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв. Досить просте в приготуванні блюдо, яке можна подати до столу в будні або на святковий стіл! смачно, просто і ситно! По-моєму, прекрасні аргументи щоб спробувати! опис приготування: Для приготування цієї страви вибирайте великий молода картопля, т.к...

читати далі
Голубці в духовці зі сметаною

Голубці в духовці зі сметаною

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Голубці - маленькі конвертики з капустяного листа, начинені м'ясним фаршем. Гарячі і холодні, великі і маленькі, вони почесні гості на обідньому столі в нашому домі. Пригощайтеся на здоров'я! опис приготування: У нашій родині люблять різні голубц...

читати далі
Гошнан

Гошнан

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Гошнан - це уйгурская коржик з м'ясною начинкою. Готується така коржик цікавим способом: спочатку вона смажиться на сковороді в рослинному маслі, а потім доводиться до готовності в мантишніца. опис приготування: рецепт, як приготувати гошнан, ду...

читати далі
«грибна галявина» салат

«грибна галявина» салат

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв. & Quot; Грибна галявина" — салат, який може скласти конкуренцію традиційними і улюбленим салатів "; Олів'є" і оселедця під шубою. Цей ситний листковий стане прикрасою будь-якого святкового застілля. опис приготування: & Quot; Грибна галявина" — це с...

читати далі
Ханум

Ханум

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. У східній кухні можна зустріти багато "; знайомих" страв. Сьогодні я розповім, як приготувати ханум. За смаком страва нагадує пельмені або манти. Ситне і смачне, до обіднього столу - то, що потрібно! опис приготування: Приготувати ханум зовсім н...

читати далі
Капкейкі для улюбленого

Капкейкі для улюбленого

Кількість порцій: 9-12 Час приготування: 1 г. 0 хв. Такі капкейкі можна приготувати для свого коханого чоловіка на День Народження або День Закоханих. Будь-який чоловік оцінить по достоїнству такий смачний подарунок. А як їх зробити, я вам зараз розповім. опис приготування: У моєму варіанті приг...

читати далі
Карбонат (м'ясо в духовці)

Карбонат (м'ясо в духовці)

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв. На святковий обід або вечерю пропоную вам чудовий варіант гарячого блюда, яке точно вразить своїм смаком і зовнішнім виглядом всіх домашніх і гостей. Ніжна апетитна свинина, пальчики оближеш! опис приготування: Поспішаю поділитися з вами класно...

читати далі
Карткове печиво з віскі

Карткове печиво з віскі

Кількість порцій: 60 Час приготування: 30 хв. Рецепт приготування печива у формі карткових мастей з віскі і смородиною. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Збити масло і цукор в мисці електричним міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси. Додати 1 яйце, борошн...

читати далі
Картопля «Garmoška» з цибулею

Картопля «Garmoška» з цибулею

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Картопля "; Гармошка" з цибулею — дуже ошатний гарнір. Сміливо можете робити його для святкового обіду! Для мене це трохи занадто багато роботи, але тільки на перший погляд. Завжди можна знайти помічників! опис приготування: Картопля "; Гармошка...

читати далі
Картопля з м'ясом по-капітанську

Картопля з м'ясом по-капітанську

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Ще один варіант запеченого міксу картоплі та свинини. Картопля по-французьки догори дригом. Саме популярне, швидке і смачна страва. Як приготувати картоплю по-капітанську, дивіться тут. опис приготування: Існує маса варіантів запікання картоплі зі...

читати далі
Королівська ватрушка

Королівська ватрушка

Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв. Дітвора з класичної ватрушки з'їдають начинку, а «корочки» -тест, залишають. Якщо ви запропонуєте їм королівську ватрушку, Будьте впевнені: на тарілці не залишиться ні крихти, всю з'їдять під чисту! опис приготування: Ватрушка дуже смачна. Неймовірно...

читати далі
Куряче філе з сиром «Rikotta»

Куряче філе з сиром «Rikotta»

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв. ароматне, смачне і ситне блюдо! Рецепт приготування курячого філе з сиром "; Рікотта" перед вами. впевнена, ваші домашні гурмани оцінять такий делікатес гідно! пробуйте! опис приготування: Якщо ви ще не пробували це блюдо, рекомендую якомога швидше ...

читати далі
М'ясний салат з ковбасою

М'ясний салат з ковбасою

Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв. Втомилися готувати традиційний "; Олів'є" на кожне свято? Спробуйте щось новеньке і незвичайне з простих і доступних інгредієнтів. Гарний салат з обладнаний смаком. запевняю, вам сподобається! опис приготування: Найсмачніший і доступний салат готуєтьс...

читати далі
М'ясо індички в духовці

М'ясо індички в духовці

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. М'ясо індички в духовці готується також, як і курячі грудки. М'ясо потрібно добре відбити і натерти сіллю з перцем. все інше може змінюватися на ваш смак і настрою. Я люблю готувати з овочами опис приготування: М'ясо індички в духовці може пригот...

читати далі
М'ясо по-королівськи

М'ясо по-королівськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. М'ясо можна приготувати по-різному, але чому б не зробити це "; по-королівськи ";? Ідеальне блюдо для святкового обіду або вечері! По суті, це відбивні зі свинини під соковитою шубкою. готуємо? опис приготування: Якщо невелика компанія голодна і х...

читати далі
М'ясо з сюрпризом

М'ясо з сюрпризом

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Ще не визначилися, що зробити на гаряче до святкового столу? Ви тільки погляньте на цю приголомшливо оригінальну, неймовірно смачну ідею приготування м'яса з начинкою. дивно апетитно! опис приготування: Коли традиційні страви вже злегка набридли...

читати далі