Домашні кухарі Домашні рецепти

Японська - рецети від домашніх кухарів

Бульoн дacі

Бульoн дacі

Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 13 г. 0 хв. Сьогодні хочу поділитися з усіма поціновувачами японської кухні секретом, як приготувати бульйон дасі. Його можна вживати як готове легке перше блюдо, так і в складі якогось іншого. опис приготування: Цей бульйон - основа різних страв японської...

читати далі
Дакота роли

Дакота роли

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Хочу з вами поділитися рецептом приготування ролів з класичним поєднанням в начинці — це сир, риба і огірок. Приготувати їх зовсім не важко, головне правильно зварити рис. опис приготування: Побалуйте свою сім'ю таким незвичайним, екзотіческкім ...

читати далі
Gamadari

Gamadari

Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв. Шанувальники азіатської кухні напевно хоча б раз пробували цей приголомшливий японський соус. Якщо він вам припав до смаку, то напевно ви не відмовитеся повторити його будинку. Пропоную рецепт! опис приготування: Хочу поділитися з вами секретом, як пр...

читати далі
Геде

Геде

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Японські смажені пельмені "; Гедз ";. Блюдо з крохмального тесту найтоншої розкочування і різних начинок. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати класичний варіант "; Гедз" з м'ясом і капустою. смачно! опис приготування: Геде — цікаве блюдо япо...

читати далі
Гюдон

Гюдон

Кількість порцій: 5 Час приготування: 30 хв. Національне Японське блюдо. опис приготування: Помістити інгредієнти для бульйону в каструлю і дати закипіти — Додати нарізану цибулю (тонка, півкільцями) і варити до його готовності (солодкий, легкий хрускіт) — Покласти в бульйон тонко нарізане м'ясо...

читати далі
Гарячі роли будинку

Гарячі роли будинку

Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв. Ми сьогодні приготуємо «зимовий», тобто «гарячий» рол з копченим лососем. Завершенням ролу буде простий соус, приготований з майонезу, соєвого соусу і шматочків лосося. опис приготування: Готуємо роли з вареного рису, нори, сьомги і огірка. Готові рол...

читати далі
Яловичина з локшиною і квасолею

Яловичина з локшиною і квасолею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Рекомендую приготувати на обід яловичину з локшиною, квасолею, соєвим соусом і арахісом. Таким ситним і смачним блюдом можна запросто нагодувати дорослого чоловіка, адже тут багато рослинного і тваринного білка. опис приготування: Для тих, хто зайняти...

читати далі
Гречана локшина з куркою і овочами

Гречана локшина з куркою і овочами

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Хочу розповісти, як приготувати гречану локшину з куркою і овочами. Вам обов'язково припаде до душі цей оригінальний обід або вечерю. Що вже говорити про ваших гостях і домашніх! Смачно і оригінально! опис приготування: Рецепт приготування гречаної ...

читати далі
Смажені креветки з луком

Смажені креветки з луком

Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв. Рецепт приготування простого і легкого страви зі смажених креветок з цибулею. Лук надає креветок пікантний смак. Креветки можна подавати як закуску або як гарячого з вареним рисом. опис приготування: Смажені креветки з луком — відмінна закуска для веч...

читати далі
Кальмар з салатом Вакаме

Кальмар з салатом Вакаме

Час приготування: 35 хв. Пікантне блюдо з кальмара з японським салатом Вакаме. кількість порцій: 2 масло кунжутне— 30 мілілітрів кальмар— 450 грам сіль— 1 Чайна ложка перець— 1 Чайна ложка перець чилі паста— 1 Чайна ложка салат Вакаме— 150 грам горіхи Кешью— 100 грам Інгредієнти для приготу...

читати далі
Карагеа

Карагеа

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Карааге - шматочки курки, обсмажені у фритюрі в крохмальної паніровці. думаю, багатьом знайоме це блюдо як JFC (Японська смажена курка). Курочка виходить смачною і соковитою в рум'яної хрусткій скоринці. опис приготування: Подається це блюдо з лимоном...

читати далі
Каррі з рисом по-японськи

Каррі з рисом по-японськи

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Каррі з рисом по-японськи — дуже цікаве і смачне блюдо. Блюдо найкраще підходить на вечерю, але можна подати і на обід. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування каррі з рисом по-японськи. Куряче м'ясо обсмажується з цибуле...

читати далі
Кастелла

Кастелла

Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Рецепт цього смачного бісквіта португальські мореплавці завезли в Японію ще в XVI столітті, з тих пір японці довели його приготування до досконалості. Спробуємо і ми приготувати медову Кастелло. опис приготування: Рецепт приготування цього бісквіт...

читати далі
Червоний імбир

Червоний імбир

Кількість порцій: 4 Час приготування: 19 г. 0 хв. Імбир - засіб якщо не чарівне, то дивно універсальне — це і прянощі, і медицина, і чудовий антисептик. Навіть його переклад з санскриту звучить саме так: універсальний. опис приготування: Найбільша кількість корисних властивостей знаходиться в св...

читати далі
Курка з овочами по-японськи

Курка з овочами по-японськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви любите японську кухню, то це приголомшливе блюдо вам неодмінно сподобається. Я різноманітила курку з овочами локшиною: вийшло дуже смачно і незвично. опис приготування: Це відмінне блюдо японської кухні, яке так популярно зараз. Готується ...

читати далі
Курка теріякі з локшиною

Курка теріякі з локшиною

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв. Теріякі - японський спосіб обсмажування в солодкому соусі. Рекомендую спробувати приготувати таким способом курку з локшиною і овочами. пікантність, насичене і дуже смачна страва для обіду або вечері. опис приготування: Я покажу докладно, як приготу...

читати далі
Курка «терияки»

Курка «терияки»

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Сьогодні я вам пропоную приготувати найпопулярніше японське блюдо. Це курка "; Теріякі ";. Це такий спосіб обсмажування в спеціальному соусі. Його основа - соєвий соус, а інше - справа смаку. опис приготування: Щоб курка "; Теріякі" вийшла смачною...

читати далі
Курячі грудки терияки з горіховим соусом

Курячі грудки терияки з горіховим соусом

Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв. Вся принадність цієї страви, звичайно, не в самій грудях, а в прекрасному горіховому соусі на основі фундука. Такий соус облагородить будь-яке м'ясо і птицю. Та й готується він дуже просто, всього за 10 хвилин. опис приготування: Для приготування цієї...

читати далі
Локшина з шиітаке

Локшина з шиітаке

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв. Локшина з шиітаке хороша на закуску, гарнір або легкий обід. До такої локшини можна додати морепродукти, курку або інше м'ясо. Готується блюдо зі свіжої азіатської локшини, грибів шиітаке і спецій. опис приготування: Локшина з шиітаке — універсальне...

читати далі
Локшина «Удон» з куркою

Локшина «Удон» з куркою

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 10 хв. Шанувальників східної кухні з кожним роком стає все більше. Інгредієнти можна купити майже в будь-якому магазині, а деякі і зовсім лежать у всіх на кухні. Так у мене і вийшло з цим рецептом. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати ...

читати далі