Домашні кухарі Домашні рецепти

Узбецька - рецети від домашніх кухарів

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук

Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв. Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі! опис приготування: Національний узбецький салат цікавий тим, ...

читати далі
Баранячі реберця, томління під цибулею

Баранячі реберця, томління під цибулею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Це Узбецьке блюдо сподобається всім любителям баранини. Цікаво блюдо тим, що нудяться реберця без води, а в своєму власному і цибульному соках. Тому м'ясо виходить дуже ніжним і м'яким. опис приготування: Блюдо традиційне Узбецьке, тому готуйте то...

читати далі
Баранина по-узбецьки

Баранина по-узбецьки

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 2 г. 0 хв. Готувати баранину по-узбецьки мене навчив мій сусід, чистокровний узбек. каже, що це блюдо в його країні вважається святковим. Не знаю, святково воно, але то що смачне — це точно опис приготування: як вид, рецепт баранини по-узбецьки зовсім не с...

читати далі
Диву з сиром

Диву з сиром

Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 35 хв. розповім, як приготувати чуду з сиром. блюдо просте, соковите і неймовірно смачне! По факту, хоч тут і треба ліпити, а з тестом я не дружу, але все ж складного нічого навіть я не побачила. Спробуйте! опис приготування: Перед вами рецепт приготування...

читати далі
Дамляма зі свинини і яловичини

Дамляма зі свинини і яловичини

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. У узбецької кухні багато хороших рецептів, і цей один з них. Головне не перетримати овочі і правильно приготувати м'ясо. Дамляма - дуже смачна страва, яке традиційно готується в казані. опис приготування: Дамляма — традиційне узбецьке блюдо, яке...

читати далі
Дієтичний плов з курки

Дієтичний плов з курки

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 30 хв. Класичний плов передбачає наявність жирної баранини, багато масла, яке потрібно прожарювати до характерного серпанок. Мій рецепт без всього цього і підійде тим, хто не може їсти жирного, і дітям. опис приготування: плов — вельми популярна страв...

читати далі
Domlyama з Stalika Hankishieva

Domlyama з Stalika Hankishieva

Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв. Домляма - це одне з найпопулярніших узбецьких блюд. Воно не дарма таке знамените, адже виходить домляма дуже смачною і наваристою. Її можна готувати як в казанку, так і в мультиварці. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобитьс...

читати далі
Домляма в казані

Домляма в казані

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв. Це дуже смачне і ситне узбецьке блюдо з м'яса і овочів, яке, до того ж, дуже легко і зручно готувати. Для сімейного обіду або невеликого сімейного свята воно підходить як не можна краще. опис приготування: По суті своїй, домляма — це те ж рагу,...

читати далі
Домляма

Домляма

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 15 хв. Куштувати страви різних кухонь світу не тільки захоплююче, але і дуже смачно. Хочу поділитися з вами досить простим варіантом, як приготувати домляму — ситне блюдо узбецької кухні. опис приготування: Незважаючи на досить високу жирність м'яса,...

читати далі
Димляма узбецькою

Димляма узбецькою

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Узбецька кухня давно підкорила серця багатьох. Їх страви дуже смачні і наваристі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати димляму узбецькою. По суті, це класичне рагу. опис приготування: Блюдо готується дуже легко, ніяких зусиль не потрібно. Голо...

читати далі
Набивання на мантію

Набивання на мантію

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв. Зібралися готувати манти, але не знаєте специфіки приготування м'ясної складової цієї страви? Не хвилюйтесь: цей рецепт фаршу на манти допоможе вам розібратися, як зробити начинку для мантів. опис приготування: По суті, в приготуванні фаршу для мант...

читати далі
Фатір з цибулею

Фатір з цибулею

Кількість порцій: 4-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Фатір - листкова коржик, яку традиційно готують в таджицької і узбецької кухні. Варіанти начинки бувають різними, я пропоную приготувати коржі з ріпчастою цибулею. Це просте і бюджетне блюдо! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як пр...

читати далі
Ферганський плов

Ферганський плов

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 3 г. 0 хв. Хочете приготувати справжній ферганський плов? Тоді сміливо вирушайте на кухню і запасайтеся необхідними інгредієнтами, адже приготувати його може навіть початківець кулінар. опис приготування: Якщо плов у вас не завжди вдається більше схожий н...

читати далі
Фруктовий плов

Фруктовий плов

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування фруктового плову знадобиться під час посту. Блюдо виходить пікантним, але не нудотним. Припаде до смаку вегетаріанцям. опис приготування: фруктовий плов — незвичайне, на перший погляд, страва. Для більшості плов асоціюється з в...

читати далі
Яловичина по-узбецьки

Яловичина по-узбецьки

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Яловичина по-узбецьки або лагман — це національне узбецьке блюдо, дуже пряна, ситне. У кожного народу є свій традиційний рецепт лагмана, я ж представляю вам рецепт мого друга. опис приготування: Давайте приступимо до готування. 1. Для цього ми спо...

читати далі
Гуджа (страва)

Гуджа (страва)

Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв. Узбецька кухня сповнена не тільки ситними і жирними рецептами, але в ній є і цілком дієтичні. Одна зі страв підійде для сніданку або полудня навіть для дітей. опис приготування: подивіться, як приготувати Гуджа (страва). Це молочний суп, який роблять ...

читати далі
Гуль-ханум з гарбузом і куркою

Гуль-ханум з гарбузом і куркою

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Гулі-ханум — це блюдо узбецької кухні, дуже схоже на манти з гарбузом. Тільки тут замість фаршу використовується філе курки і зовсім інша формування. Готується блюдо на пару. обов'язково спробуйте! опис приготування: У начинку можете додати будь...

читати далі
Густнут

Густнут

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Гуштнут - просте ситне м'ясне блюдо з нутом узбецької кухні. Класичне поєднання баранини з нутом виходить дуже смачним. Обов'язково при подачі додайте салатний цибулю з сіллю і чорним перцем. опис приготування: Нут - щедре джерело вуглеводів, б...

читати далі
Ханум

Ханум

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. У східній кухні можна зустріти багато "; знайомих" страв. Сьогодні я розповім, як приготувати ханум. За смаком страва нагадує пельмені або манти. Ситне і смачне, до обіднього столу - то, що потрібно! опис приготування: Приготувати ханум зовсім н...

читати далі
Ханума з м'ясом в пароварці

Ханума з м'ясом в пароварці

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 20 хв. Всім любителям узбецької кухні пропоную поглянути на цей популярний і класний рецепт. покажу, як приготувати Хануму з м'ясом в пароварці. ситно, нескладно і дійсно дуже смачно. опис приготування: Якщо ви любите манти, то цей "; ледачий" їх варі...

читати далі