Домашні кухарі Домашні рецепти

Угорський - рецети від домашніх кухарів

Бограч

Бограч

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 20 хв. Ця страва угорської кухні дуже популярно в Західній Україні. Воно являє собою дуже ситне м'ясне блюдо з великою кількістю овочів. Розповідаю докладний рецепт, як приготувати бограч. опис приготування: Бограч - це густий, насичений і дуже ситний м...

читати далі
Говяжий гуляш

Говяжий гуляш

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Гуляш - це традиційне угорське блюдо. Воно вже давно стало візитною карткою цієї країни. Ви можете спробувати гуляш в будь-якому угорському кафе, а можете приготувати його у себе вдома. опис приготування: Щоб приготувати смачний гуляш, не забудьте...

читати далі
Гуляш з яловичини з помідорами

Гуляш з яловичини з помідорами

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Традиційно це угорську страву прийнято готувати з м'яса з картоплею, цибулею і перцем, але мені більше подобається смак гуляшу, якщо замінити перець помідорами, пропоную вам спробувати мій варіант. опис приготування: Цей рецепт приготування гуля...

читати далі
Гуляш з тушонки

Гуляш з тушонки

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. консервований — унікальний інгредієнт, який врятував не один вечерю. Гуляш з тушонки з овочами і грибами готується за 30 хвилин. Подається до столу з відвареною картоплею. Швидко і смачно. опис приготування: Блюдо готується швидко і легко. Овочі обс...

читати далі
Гуляш по-угорськи з свинини

Гуляш по-угорськи з свинини

Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв. Пропоную дізнатися, як приготувати гуляш по-угорськи з свинини. Свинина, щедро приправлена ​​спеціями, має надзвичайно яскравий і оригінальний аромат, відрізняється м'яким смаком. Гуляш тане в роті! опис приготування: Спробуйте приготувати смачний і а...

читати далі
Гуляш по-угорськи з галушками

Гуляш по-угорськи з галушками

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Гуляш по-угорськи з галушками — це ситне зігріваючий гостре блюдо, яке стане запорукою здоров'я вашої сім'ї в холодну пору року. опис приготування: загул — це національне угорське блюдо, яке придумали пастухи. Варили вони його в казані, як густий...

читати далі
Гуляш з яловичиною

Гуляш з яловичиною

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 15 хв. Гуляш для мене — це блюдо з дитинства. Тому я люблю його готувати за маминим рецептом, а якісь зміни вношу рідко. У підсумку виходить ситна підлива до гарніру. Спробуйте, дуже смачно! опис приготування: Для початку купіть хороший шматок м'яса без...

читати далі
Spree в Казані

Spree в Казані

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Гуляш по праву належить до угорської кухні, але готують його в різних країнах світу. Варіантів його приготування існує безліч, але класичний рецепт гуляшу в казані залишається найпопулярнішим. опис приготування: У всі часи свого існування гуляш за...

читати далі
Гуляш в мультиварці

Гуляш в мультиварці

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 2 г. 10 хв. Порадуйте себе і своїх близьких новим цікавим блюдом — приготуйте гуляш по-угорськи. Ну, а для економії часу використовуйте мультиварку. Читайте простий рецепт гуляшу в мультиварці. опис приготування: загул — традиційне блюдо угорської кухні, я...

читати далі
Загул

Загул

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. Одним з найвідоміших і популярних страв угорської національної кухні є гуляш. Ситний і наваристий густий суп з яловичиною, овочами і томатним соусом. Це безперечно варто спробувати! опис приготування: Не обов'язково їхати в Угорщину, Щоб дізнатися...

читати далі
Halas

Halas

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Красиве яку назву супу. А адже це саме угорський рибний суп — він теж дуже гарний і дуже смачний. дуже яскравий, ароматний і легкий. опис приготування: Халасле в Угорщині дуже популярний, і неспроста він знаменитий за межами країни. яскравий, ок...

читати далі
Кабачки, засолені по-угорськи

Кабачки, засолені по-угорськи

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. почався сезон, потрібно встигнути закатати разносолов. Пропоную вам приготувати "; Кабачки, засолені по-угорськи ";, це дуже смачно. Зі спецій потрібно запастися гвоздикою, запашним перцем і петрушкою. опис приготування: Для консервації беріть тільки ...

читати далі
Капуста по-угорськи

Капуста по-угорськи

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 50 хв. Смачне і ароматне блюдо угорської кухні. Готується легко і швидко. Любителям капусти такий варіант повинен сподобається. опис приготування: Страви з капусти популярні в багатьох країнах світу. Пропоную вашій увазі рецепт приготування капусти по-угор...

читати далі
Лечо з перцю і цибулі

Лечо з перцю і цибулі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Пропоную рецепт непростого, але смачного лечо з перцю і цибулі. Готується це блюдо нестандартно, але виходить не гірше, ніж класичне. пробуємо? Розповідаю, як приготувати лечо з перцю і цибулі! опис приготування: Лечо з перцю і цибулі, приготова...

читати далі
Лечо по-домашньому

Лечо по-домашньому

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 дн. 21 г. 0 хв. Хочу поділитися з вами простим, ситним і швидким рецептом приготування лечо по-домашньому. це — гаряча страва, яке подають свіжоприготовленим, НЕ закочуючи в банки. рекомендую! опис приготування: Лечо по-домашньому ви приготуєте за дві секу...

читати далі
Справжній угорський гуляш

Справжній угорський гуляш

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 50 хв. Аромат від приготування цієї страви розійдеться по всій квартирі. Вам сподобається рецепт цей рецепт, обіцяю! Він смачний, ситний і дуже поживний. те, що потрібно на вечерю! опис приготування: Готую страву з яловичини і овочів (картопля, селера, ...

читати далі
Папрікаш з яловичини

Папрікаш з яловичини

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 40 хв. Пропоную вашій увазі всесвітньо відоме блюдо угорської кухні. Готують його буквально з усіх видів м'яса і навіть риби. Однак даний варіант — це досить традиційний папрікаш з яловичини. опис приготування: Пропоную досить простий рецепт папрікаш ...

читати далі
Папрікаш з курки

Папрікаш з курки

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 20 хв. тушковане м'ясо, напевно, — це одне з найвідоміших страв угорської кухні. Варіантів його приготування існує маса, один з яких, папрікаш з курки, пропоную спробувати вам. опис приготування: Рецепт приготування папрікаш з курки досить простий, а ...

читати далі
Папрікаш зі свинини

Папрікаш зі свинини

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 40 хв. Угорська кухня знайома багатьом саме завдяки цій страві. Його готують по-різному, проте завжди залишається незмінним — мелена паприка і сметана. Сьогодні пропоную приготувати папрікаш з свинини. опис приготування: Збираючись готувати папрікаш з с...

читати далі
Гасити після угорськи

Гасити після угорськи

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 40 хв. Пропоную вам спробувати ароматний і смачний паприкаш по-угорськи. Його сміливо можна назвати візитною карткою національної кухні. Це ніжне м'ясо з соусом, просоченим меленою паприкою. опис приготування: Гасити після угорськи — це традиційне блю...

читати далі