Домашні кухарі Домашні рецепти

Турецька - рецети від домашніх кухарів

Aдана кебаб

Aдана кебаб

Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв. Адана кебаб - це одне з найпопулярніших страв в Туреччині. Його готують мало не на кожному кроці, в ресторанах, кафе і готелях. Ви можете приготувати його самостійно, якщо виберетеся на природу. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати ...

читати далі
Айран з сироватки

Айран з сироватки

Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв. Хочете корисного і смачного напою? Тоді придивіться до цього рецепту. Сьогодні я розповім, як готується айран з сироватки. Простий і актуальний рецепт чудового напою, приносить користь! опис приготування: Вперше такий айран я спробувала в одному з каф...

читати далі
Айва в сиропі

Айва в сиропі

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв. солодкий, ароматний турецький десерт Айва Татлиси сподобається всій родині. десерт пісний, але дуже смачний і незвичайний. Раджу обов'язково приготувати цю східну солодкість. опис приготування: Десерт традиційний турецький, тому точно дотримуйтесь...

читати далі
Антеп езмесі

Антеп езмесі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв. Антеп езмесі - традиційна турецька закуска, яку подають перед основною стравою. Ця освіжаюча гостра овочева паста чудово освіжає і відмінно розпалює апетит перед насиченою турецької їжею. опис приготування: Антеп езмесі — турецька закуска на основі по...

читати далі
Баклажани по-турецьки

Баклажани по-турецьки

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв. Пропоную один з рецептів приготування баклажанів по-турецьки. блюдо красиве, яскраве, корисне і смачне. Беріть на замітку! опис приготування: Ця страва називають "; Імам баялди ";, що в перекладі з турецької означає "; Імам отетерів або збожеволів...

читати далі
Баранина з бамі

Баранина з бамі

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 15 хв. Це ароматне і незвичайне для нас страву готують в країнах Близького Сходу — Єгипті, Туреччини, Сирії. Якщо ви любите готувати нові страви, використовуючи нові інгредієнти — приготуйте бами, буде смачно! опис приготування: Цей овоч уже давно з'яви...

читати далі
Стаття

Стаття

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Традиційне турецьке блюдо, яке відмінно зарекомендувало себе в нашій країні. Рекомендую всім приготувати берек в домашніх умовах, вам сподобається! опис приготування: Готується берек в домашніх умовах дуже швидко і випікається всього сорок хвилин...

читати далі
Bulgur після turecki

Bulgur після turecki

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. Готуємо смачне блюдо турецької кухні Булгур з овочами. Булгур не тільки швидко готується, але ще і має насичений смак. А щоб його смак став ще багатшими, додамо овочі і суміш турецьких приправ. опис приготування: Bulgur після turecki — це дуже швидке ...

читати далі
Бурек з м'ясом

Бурек з м'ясом

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв. Бурек з м'ясом - це пиріг у вигляді згорнутої ковбаски. Найголовніший секрет смачної випічки - правильно приготоване тісто. Воно повинно бути дуже тонким, а після випічки стає ніжним і хрустким. опис приготування: Бурек - смачна випічка східної...

читати далі
Бурек турецькі

Бурек турецькі

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Бурек - випічка родом з Туреччини. Готується з листкового тіста з різноманітними начинками. В даному випадку бурек готуються з начинкою з бринзи, твердого сиру і яйця. Вам сподобається! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування б...

читати далі
Dzhyadzhik

Dzhyadzhik

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 15 хв. Джяджік - турецька салат з огірка з м'ятою і йогуртом. Його тільки називають салатом, але найчастіше подають як соус до різних м'ясних і овочевих страв. Готується джяджік дуже просто і швидко. опис приготування: Сьогодні хочу поділитися з вами рецеп...

читати далі
Фаршировані кабачки по турецькому рецептом

Фаршировані кабачки по турецькому рецептом

Кількість порцій: 9 Час приготування: 1 г. 0 хв. Коли я готую овочеві страви, мій чоловік каже: & Quot; Смачно, але не вистачає м'яса ";. Так ось в цій страві вистачає всього! І овочів, і м'яса, і навіть крупи! Запрошую до столу! опис приготування: Спеції для фаршу, звичайно, можете брати на сві...

читати далі
Дивні хлопчики sanottaa

Дивні хлопчики sanottaa

Кількість порцій: 25-30 Час приготування: 2 г. 0 хв. дивні хлопчики, приготований власними руками із стиглих соковитих груш обов'язково припаде до смаку і дітям, і дорослим. Це корисне ласощі виходить дуже ніжним і ароматним. Варто спробувати! опис приготування: Приготувати це корисне і смачне л...

читати далі
Імбирний пиріг з ревенем

Імбирний пиріг з ревенем

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 40 хв. Тут я покажу, як приготувати імбирний пиріг з ревенем. Це дивовижний десерт-випічка, який поєднує в собі ніжну кислинку з пряним і солодким смаком. Відмінна випічка для гурманів! опис приготування: Якщо у вас немає ревеню, то його запросто мож...

читати далі
Išleki

Išleki

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Išleki (або išlekli) - це турецька м'ясний пиріг, який готується з прісного тіста з начинкою з баранини або яловичини. За формою цей пиріг нагадує чебурек, ось тільки готується він в духовці. опис приготування: Приготувати ішлекі неймовірно прос...

читати далі
Смажена грудка по-турецьки

Смажена грудка по-турецьки

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв. Це неймовірно яскраве і соковите блюдо, безсумнівно, багатьом припаде до смаку, тому ви обов'язково повинні приготувати смажену грудку по-турецьки! буде соковито, ароматно і дуже смачно! опис приготування: чудовий, ошатний, ароматний і дуже смачн...

читати далі
Kadaif

Kadaif

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. kadaif — це турецька солодкість. Своїм корінням вона сягає в далеке минуле. Колись цей десерт могли собі дозволити тільки дружини султана. Зараз же варіацій кадаіфа безліч. опис приготування: Кадаіф готується з прісного тіста, у вигляді найтоншо...

читати далі
Кебаби в овочах по-турецьки

Кебаби в овочах по-турецьки

Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв. соковиті, ароматні кебаби, які ховаються в овочах, запечені в пікантній заливці. Це навіть звучить смачно! Готувати їх просто, потрібно тільки трошки повозитися - і на вашому столі прекрасне нове блюдо! опис приготування: Якщо Ви любите фарширован...

читати далі
Knafe

Knafe

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Knafe — це східний десерт, який зародився в палестинському місті Наблус. Це було одне з основних страв кухні колишньої Османської імперії в Східному Середземномор'ї. опис приготування: Десерт & Quot; Knafe" простий у приготуванні. Буде потрібно ...

читати далі
Курячі стегна по-турецьки

Курячі стегна по-турецьки

Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв. смачні, ніжні і не зовсім звичайні курячі стегенця, які за зовнішнім виглядом схожі на копчені. А як цього домогтися я зараз вам покажу. Заходьте! опис приготування: Смачна курочка по рецепту турецької кухні. В оригіналі потрібно чотири кружечка лимон...

читати далі