Домашні кухарі Домашні рецепти

Східна - рецети від домашніх кухарів

Ачік-Чучук

Ачік-Чучук

Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв. Ачік-Чучук - це традиційний узбецький салат, який подається, як правило, до плову або шашлику. салат найпростіший: всього три інгредієнти, мінімум зусиль, і корисний смачний салат на столі! опис приготування: Національний узбецький салат цікавий тим, ...

читати далі
Aдана кебаб

Aдана кебаб

Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв. Адана кебаб - це одне з найпопулярніших страв в Туреччині. Його готують мало не на кожному кроці, в ресторанах, кафе і готелях. Ви можете приготувати його самостійно, якщо виберетеся на природу. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати ...

читати далі
Айран з кефіру з зеленню

Айран з кефіру з зеленню

Кількість порцій: 2 Час приготування: 5 хв. йогурт — відомий кисломолочний напій, він прекрасно втамовує спрагу навіть в найбільшу спеку. Дієтологи рекомендують включати цей продукт в раціон людям в період схуднення та оздоровлення організму. опис приготування: Ще цей напій збільшує секреторну д...

читати далі
Айран з сироватки

Айран з сироватки

Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 хв. Хочете корисного і смачного напою? Тоді придивіться до цього рецепту. Сьогодні я розповім, як готується айран з сироватки. Простий і актуальний рецепт чудового напою, приносить користь! опис приготування: Вперше такий айран я спробувала в одному з каф...

читати далі
Айран з огірками і зеленню

Айран з огірками і зеленню

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 10 хв. Якщо ви хочете приготувати освіжаючий натуральний напій, тоді я поспішаю розповісти вам, як приготувати айран з огірками і зеленню. Пікантний і дійсно приголомшливий смак східної кухні! опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу, що айран з...

читати далі
Айва в сиропі

Айва в сиропі

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв. солодкий, ароматний турецький десерт Айва Татлиси сподобається всій родині. десерт пісний, але дуже смачний і незвичайний. Раджу обов'язково приготувати цю східну солодкість. опис приготування: Десерт традиційний турецький, тому точно дотримуйтесь...

читати далі
Ак-суп

Ак-суп

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати "; Ак-сорпа ";. Ця страва традиційно готують з баранини. Тому воно має характерний ароматом і незабутнім смаком. Рекомендується до обіду! опис приготування: Ця страва вважається дуже поживним і калорій...

читати далі
Ала-Тоо

Ала-Тоо

Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв. Ала-тоо - це страву киргизької кухні. Під такою назвою подається м'ясне блюдо з баранини. Може бути подано як котлети або як м'ясо-гриль. Як приготувати Ала-тоо (котлети)? Зараз розповім вам. опис приготування: Як приготувати Ала-Тоо? Пропоную випроб...

читати далі
Алю паратха

Алю паратха

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв. Алю паратха - індійська тонка коржик. готується швидко, просто, та ще й дешево! Така коржик ідеально підійде до супу і бульйону, стане відмінним перекусом на прогулянці. обов'язково приготуйте! опис приготування: Алю паратха - це незвичайна картопля...

читати далі
Салат Алу ачар

Салат Алу ачар

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. ось, як приготувати "; Алу ачар ";, гострий картопляний салат. готуємо разом! опис приготування: Рецепт цієї страви стане приємним р...

читати далі
Антеп езмесі

Антеп езмесі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв. Антеп езмесі - традиційна турецька закуска, яку подають перед основною стравою. Ця освіжаюча гостра овочева паста чудово освіжає і відмінно розпалює апетит перед насиченою турецької їжею. опис приготування: Антеп езмесі — турецька закуска на основі по...

читати далі
Арабський коржик в духовці

Арабський коржик в духовці

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Піч в домашніх умовах найрізноманітніші коржі замість хліба не тільки зручно, але і дуже смачно! Поспішаю поділитися з вами простим рецептом піти, який обов'язково варто взяти на замету. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати...

читати далі
Арабський коржик

Арабський коржик

Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв. м'який, повітряний, пишний хліб. Ось така вона, арабська коржик, Бінт Аль сан (буквально Дочка Таралкі). Подається до основних страв, в якості хліба або з молочними напоями. Заходьте, угощайтесь! опис приготування: Ось простий рецепт, як приготува...

читати далі
Арахісова халва

Арахісова халва

Час приготування: 2 г. 0 хв. те, що любимо з дитинства, виявляється легко можна приготувати вдома і насолоджуватися! Справжня арахісова халва! кількість порцій: 6 арахіс— 1 Склянка(сирої) цукор— 1 Склянка(для кращої патоки тільки тростинний від Містраль) Вода— 100 мілілітрів Мука— 70 грам(плюс м...

читати далі
Вірменський лаваш із зеленню

Вірменський лаваш із зеленню

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв. Хочу вам розповісти, як приготувати вірменський лаваш із зеленню. блюдо чудове, а весь секрет — в соусі. Соус виходить в міру густим, можна зробити рулет з лаваша або їсти вприкуску! опис приготування: Простий рецепт вірменського лаваша з зеленню — ...

читати далі
Рисова закуска

Рисова закуска

Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування рисової закуски. Індійська кухня. кількість порцій: 3-4 цибулина— 1 штука(невелика) зелений перець— 2 штуки підтвердження— 1/2 чайних ложки імбир— 1 Чайна ложка розлючений— 1-2 Ст. ложок(використовувати в міру необхідності) рисове борошно— 1-2 Ст....

читати далі
Азу з яловичини з солоними огірками

Азу з яловичини з солоними огірками

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв. Одним з відомих і популярних страв татарської кухні є азу. Як приготувати азу з яловичини з солоними огірками, щоб вийшло смачно і ситно, ви зможете дізнатися прямо зараз. опис приготування: Приготувавши азу з яловичини з солоними огірками з дан...

читати далі
Азу з свинини з підливою

Азу з свинини з підливою

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Традиційне татарське азу готують з баранини, яловичини або конини. У представленому мною варіанті азу готується зі свинини, а як доповнення -ароматная підлива з овочами. Спробуйте! опис приготування: Один досвідчений кухар розповів мені, як пригот...

читати далі
Азу з телятини

Азу з телятини

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв. татарська кухня — це щось особливе з області кулінарії, в тому плані, що всі національні страви мають особливим колоритом і смаковими якостями. Пропоную рецепт смачного азу з телятини. опис приготування: Ви обов'язково повинні знати, як приготуват...

читати далі
Азу по-татарськи з яловичини

Азу по-татарськи з яловичини

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 45 хв. Любіть куштувати страви з різних кухонь світу? Тоді я розповім вам, як приготувати азу по-татарськи з яловичини: ніжне, пікантність, апетитне гаряче блюдо, яке підходить на обід або вечерю. опис приготування: це, напевно, один з найпростіших рецепті...

читати далі