Домашні кухарі Домашні рецепти

Польська - рецети від домашніх кухарів

Тушкована квашена капуста

Тушкована квашена капуста

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв. Пропоную вам приготувати тушковану квашену капусту, її можна використовувати і як закуску, і як гарнір. Якщо в неї додати свинину або пряні сосиски, вийде самостійне смачне і ситне блюдо. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати традиц...

читати далі
Розмова бабка

Розмова бабка

Кількість порцій: 9-10 Час приготування: 10 г. 0 хв. Рецепт всім відомої ромової баби, злегка видозмінений. Дріжджове тісто з курагою і родзинками просочується сиропом і помадкою. Виходить дуже хороший десерт, на радість дітям і дорослим! опис приготування: Приготуйте бабу "; Станіслав" в домашн...

читати далі
Бігос зі свіжої капусти

Бігос зі свіжої капусти

Кількість порцій: 6 — 7 Час приготування: 5 г. 0 хв. Хочу поділитися рецептом бігосу зі свіжої капусти, якому мене навчила моя сусідка, уродженка Литви. Свіжа капуста доступна майже цілий рік, так що рецепт актуальний і взимку, і влітку. опис приготування: подивіться, який гарний і апетитний вий...

читати далі
Бігос

Бігос

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Класичний рецепт приготування традиційної страви польської та литовської кухні. опис приготування: Бігос, представляє собою тушковану капусту з м'ясом, є дуже популярною стравою в багатьох країнах східної Європи. Наскільки мені відомо, батьківщино...

читати далі
Бігус армійський

Бігус армійський

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 35 хв. Ця страва отримало таку назву не тільки тому, що його можна часто зустріти в раціоні солдата, але також через те, що готується такий бігус з дуже простих і економічних продуктів. опис приготування: звичайно, коли дозволяють можливості, бігус краще г...

читати далі
Бігус з яловичини

Бігус з яловичини

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 30 хв. Бігос — це неймовірно ситне і смачне блюдо, яке прийнято відносити до національної польської кухні. У кожної господині є свій рецепт його приготування, і сьогодні я поділюся з вами своїм коханим. опис приготування: Оскільки є безліч різних варі...

читати далі
Бігус класичний рецепт

Бігус класичний рецепт

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Бігус — страва традиційної польської кухні. Блюдо готується з декількох видів м'яса або ковбаси, а також овочевого набору. Гаряче виходить дуже ситним і апетитним. Ідеальний обід або вечерю! опис приготування: Приготуємо в домашніх умовах бігус, к...

читати далі
Бігус з картоплею

Бігус з картоплею

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв. Всім любителям ситної домашньої кухні я хочу запропонувати чудове блюдо — бігус з картоплею. З таким простим рецептом нагодувати сім'ю не важко, тому обов'язково спробуйте бігус. опис приготування: Рецепт приготування Бігус з картоплею, про яки...

читати далі
Бігус з ковбасою

Бігус з ковбасою

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Дуже смачне блюдо, яке особливо добре вживати взимку і ранньою весною. Адже воно поповнить ваш організм вітаміном С. А приготувати його легко і просто. опис приготування: Бігус дуже популярний в країнах Прибалтики і в Польщі. Як на мене — так н...

читати далі
Бігус з сосискою

Бігус з сосискою

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 45 хв. Легке в приготуванні, необтяжливе для вашого гаманця, смачне — ось тільки деякі з плюсів цієї страви. Якщо зовсім немає часу на приготування, раджу приготувати бігус з сосисками. опис приготування: розповідаю, як приготувати бігус з сосисками — дуже...

читати далі
Бігус з рагу

Бігус з рагу

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв. Такий економічний варіант приготування Бігус не тільки приємно здивує вас своїм відмінним смаком, але і дозволить ситно нагодувати всю сім'ю, тому обов'язково візьміть його на замітку. опис приготування: Цей рецепт приготування Бігус з тушонкою я зн...

читати далі
Бігус з качкою

Бігус з качкою

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 20 хв. Блюдо це не просто смачне, а дійсно царський, адже в ньому таке відмінне поєднання інгредієнтів і настільки багатий аромат, що від цього Бігус з качкою просто неможливо відірватися. опис приготування: Це зараз бігус роблять в основному із свини...

читати далі
Бігус зі свининою

Бігус зі свининою

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. У цьому чудовому блюді ви можете знайти все, що необхідно для повноцінного ситного обіду або вечері, в Бігус є і м'ясо, і свіжі овочі, і навіть трохи копченостей для особливого смаку і аромату. опис приготування: Якщо вам доводилося бувати в Пол...

читати далі
Бігус в духовці

Бігус в духовці

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 1 г. 40 хв. Незважаючи на те, що в такому Бігус використовуються абсолютно прості інгредієнти, смак і аромат у нього виходить просто чудовий, такий, який буває тільки у страв справжньої домашньої кухні. опис приготування: Бігус саме по собі страва дуже сма...

читати далі
Бігус

Бігус

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 4 г. 0 хв. Бігус- відмінне блюдо польської кухні. У цій страві використовується багато різних інгредієнтів і смаків, в ньому є м'ясо, ковбаски, гриби і овочі, а також бекон, який надає особливого смаку й аромату. опис приготування: Бігус — ситне, смачне і...

читати далі
Голонка по-польськи

Голонка по-польськи

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Рекомендую до святкового столу подати таку рульку, або голонка, хоча б тому, що голонка по-польськи в домашніх умовах виходить напрочуд м'якою, ароматної і соковитою! Оригінально і ситно! опис приготування: Цей класичний рецепт Голонка по-польсь...

читати далі
Густий гороховий суп

Густий гороховий суп

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. У зимовий холодний день дуже хочеться густого горохового супу. ситного, зігріваючого, смачного. Мені подобається польська версія горохового супу. Такий суп можна спробувати в польському кафе або вдома! опис приготування: Приготувати улюблений гу...

читати далі
Картопляні кнедлики

Картопляні кнедлики

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Це смачне картопляне блюдо готують у багатьох країнах Європи, воно досить популярно. Картопляні кнедлики можна приготувати з начинкою і без, подати до столу з різними соусами, м'ясом, сметаною. опис приготування: Картопляні кнедлики - відмінне блю...

читати далі
Картопляні зрази з м'ясом

Картопляні зрази з м'ясом

Кількість порцій: 1 Час приготування: 45 хв. Картопляні зрази з м'ясом — ситне блюдо, батьківщиною яких вважаються відразу кілька країн. Це далеко не єдина страва, яке між собою ділять Польща, Литва, Білорусія і Україна. готуємо? опис приготування: Картопляні зрази з м'ясом готуються досить прос...

читати далі
Курка по-польськи

Курка по-польськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. У цьому ароматному і неймовірно смачне блюді польської кухні ви знайдете приголомшливе поєднання продуктів, яке не залишить вас байдужими — вам обов'язково варто побалувати себе цій смакота. опис приготування: Якщо ви хоч трохи знайомі з польською...

читати далі