Домашні кухарі Домашні рецепти

Німецька - рецети від домашніх кухарів

Тушкована квашена капуста

Тушкована квашена капуста

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв. Пропоную вам приготувати тушковану квашену капусту, її можна використовувати і як закуску, і як гарнір. Якщо в неї додати свинину або пряні сосиски, вийде самостійне смачне і ситне блюдо. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати традиц...

читати далі
Баварські ковбаски

Баварські ковбаски

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Баварські ковбаски - це одне з найпопулярніших страв у Німеччині. Там їх подають практично в будь-якому кафе чи ресторані. Великою популярністю вони користуються у любителів пива (в якості закуски). опис приготування: Баварські ковбаски в духовці ...

читати далі
Баварські котлети

Баварські котлети

Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв. Баварські котлети готують зі свинини і квашеною капустою, з додаванням смажених грибів. котлети соковиті, смачні. Крім смаження вони гасяться і доводяться в духовці. дивіться рецепт. опис приготування: Сьогодні поділюся улюбленим рецептом, дивіться і ...

читати далі
Баварський суп з ковбасками

Баварський суп з ковбасками

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв. Баварський суп з ковбасками — Нині зимова страва. суп густий, зігріваючий, ситний і смачний. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Баварський суп з ковбасками готується дуже просто і відносно швидко. Ковбаски беріть на свій смак. Сочевиця мож...

читати далі
Бефстроганов з свинини

Бефстроганов з свинини

Час приготування: 3 г. 0 хв. Класичний рецепт приготування бефстроганов передбачає яловичину. Але в окремих випадках можна приготувати з свинини. Тим більше свинина м'якше і швидше готується. кількість порцій: 8 Свинина— 1 кілограм Цибуля— 2 штуки Вершкове масло— 90 грам крем— 4 Ст. ложки Томатн...

читати далі
Бігус з сосискою

Бігус з сосискою

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 45 хв. Легке в приготуванні, необтяжливе для вашого гаманця, смачне — ось тільки деякі з плюсів цієї страви. Якщо зовсім немає часу на приготування, раджу приготувати бігус з сосисками. опис приготування: розповідаю, як приготувати бігус з сосисками — дуже...

читати далі
Бігус зі свининою в мультиварці

Бігус зі свининою в мультиварці

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 20 хв. Хочу поділитися своїм рецептом і показати, як приготувати бігус зі свининою в мультиварці. Це швидкий і нескладний класичний рецепт відомого німецького страви з капусти, ситного і соковитого. опис приготування: Додавати томатну пасту необхідно ...

читати далі
Десерт-примха «черепашка»

Десерт-примха «черепашка»

Кількість порцій: 20 Час приготування: 15 хв. Рецепт приготування чудової солодощі в традиціях серйозних і педантичних німецьких кондитерів. опис приготування: Ці забавні за формою і дуже смачні по своїм інгредієнтам «черепашки» порадують всіх, кого ви ними почастуєте. ось побачите, всі стануть ...

читати далі
Дрезденський штоллен

Дрезденський штоллен

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв. Сьогодні пропоную вам дізнатися, як приготувати дрезденський штоллен - традиційний німецький різдвяний пиріг, який підкорить вас легким ароматом горіхів і солодкістю цукатів. Спробуйте, це смачно! опис приготування: Такий пиріг вельми нез...

читати далі
Франкфуртський овочевий суп

Франкфуртський овочевий суп

Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв. Франкфуртський овочевий суп — дуже простий в приготуванні овочевий суп, що користується великою популярністю в Німеччині. Готується навіть з заморожених овочів, тому хороший круглий рік. опис приготування: Франкфуртський овочевий суп, як і більшість і...

читати далі
Галушки по-німецьки

Галушки по-німецьки

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв. Пропоную вашій увазі цікавий рецепт приготування галушок по-німецьки з картоплею і м'ясом. уже заінтриговані? Запам'ятовуйте цей вельми простий рецепт. опис приготування: Галушки по-німецьки в домашніх умовах — це повноцінне ситне блюдо для всі...

читати далі
Яловичина, тушкована з квашеною капустою

Яловичина, тушкована з квашеною капустою

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. апетитне, досить ситне і пікантне блюдо за мотивами німецької кухні хочу запропонувати вам спробувати. Перед вами класний і нескладний спосіб, як приготувати яловичину, тушковану з квашеною капустою. опис приготування: Поєднання інгредієнтів в ц...

читати далі
Грестль

Грестль

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв. Рецепт приготування грестль припаде до душі всім любителям добре і ситно поїсти, — тут і м'ясо, і ковбаса, і яйця… справжній чоловічий сніданок! Готується дуже швидко і просто. А вже як смачно! опис приготування: як вид, цей простий рецепт грестль з...

читати далі
Капуста, тушкована в пиві

Капуста, тушкована в пиві

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Пропоную досить незвичайний, але все ж смачний і простий рецепт капусти, тушкованої в пиві. ситне, смачне і ароматне блюдо сподобається навіть тим, хто не п'є пиво. Дуже смачно, рекомендую! опис приготування: Якщо у вас раптом завалялася червона к...

читати далі
Карамельний яблучний штрудель

Карамельний яблучний штрудель

Кількість порцій: 8-9 Час приготування: 45 хв. Всі кухні народів світу мають безліч рецептів солодкої випічки. Німецька кухня теж має дуже багато подібних рецептів. Карамельний яблучний штрудель тому підтвердження. опис приготування: Ніжне розсипчасте листкове тісто і начинка з яблук і великої к...

читати далі
Короп з лимоном

Короп з лимоном

Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування коропа з лимонами і картоплею. Німецька кухня. кількість порцій: 1-2 короп— 1 штука лимон— 3 штуки картопля— 300 грам Очистити луску з свіжого коропа за допомогою ножа. Робимо надріз на спині коропа. Зрізаємо м'ясо з хребта і ребе...

читати далі
Karrivurst

Karrivurst

Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв. Каррівурст - це оригінальний, гострий фастфуд, який був придуманий в 1949 році в Німеччині і складається з кетчупу, каррі, вустерського соусу і обсмажених сосисок. опис приготування: рецепт, який я вам пропоную, мабуть, найпростіший варіант, за умови,...

читати далі
Картопляна ковбаса

Картопляна ковбаса

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв. картопляна ковбаса — оригінальний рецепт німецької кухні. Картопляна ковбаса є прекрасною альтернативою повсякденним м'ясних страв. З пивом — брат, як добре йде! опис приготування: картопляна ковбаса — дуже смачна страва, яке я вперше спробувала в...

читати далі
Картопляний салат баварський

Картопляний салат баварський

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв. Картопляний салат баварський — одне з національних страв Німеччини, яке як і багато хто з них, відрізняються своєю ситністю. вивчайте рецепт, купите гарного пива — Я працюю на! опис приготування: Отже, опосередкованого рецептором kartofelynogo bavar...

читати далі
Картопляний салат

Картопляний салат

Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв. Рецепт приготування салату з картоплі в кращих традиціях німецької кухні. неймовірно ситний, калорійний і, в той же час, бюджетний салат — студентам рекомендую взяти на замітку в першу чергу опис приготування: Я дуже люблю картопляний салат за його пр...

читати далі