Домашні кухарі Домашні рецепти

Корейська - рецети від домашніх кухарів

Баклажани по-корейськи з морквою

Баклажани по-корейськи з морквою

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв. Соковите блюдо з пікантним смаком — баклажани по-корейськи, ви можете подати до столу не тільки в будні, але і на свято. головне — дати йому настоятися і просочитися часниковим ароматом в холодильнику. опис приготування: Для приготування страви ...

читати далі
Баклажани по-корейськи

Баклажани по-корейськи

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 12 г. 0 хв. Корейська кухня мені подобається своєю легкою пікантною острінкой. Закуски по-корейськи підходять для будь-якого випадку і для будь-якої страви. Сьогодні пропоную вам приготувати баклажани по-корейськи. смачно! опис приготування: Для приготуван...

читати далі
«Bibimbap» з яловичиною

«Bibimbap» з яловичиною

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. & Quot; пібімпаб" - класичне блюдо корейської кухні, смачне і корисне! Якщо перевести то "; Бібімбап" означає суміш з рису та інших продуктів, так і є рис, м'ясо та овочі - і все на одній тарілці. опис приготування: & Quot; пібімпаб" з яловичиною - це...

читати далі
Млинці по-корейськи

Млинці по-корейськи

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Класичні корейські млинці — дуже смачне і оригінальне блюдо. Їх можна приготувати на сніданок, на вечерю і на святковий стіл. опис приготування: Млинці по-корейськи чимось нагадують наші млинці з колесо до воза. Обов'язковою інгредієнтом в корей...

читати далі
Брокколі по-корейськи

Брокколі по-корейськи

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв. Класичний рецепт брокколі по-корейськи мені дістався від тітки. Один раз спробувала і просто закохалася. Цей салат обожнюють і мої гості, і домашні. Він в міру гострий і дуже корисний. рекомендую! опис приготування: Рецепт брокколі по-корейськи: 1. ...

читати далі
Чимча

Чимча

Кількість порцій: 20 Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв. Ця гостра закуска з квашеної пекінської капусти дуже популярна в Кореї, Китаї. Любителі гострих страв напевно оцінять смак цієї страви. Рецептів приготування безліч, уявляю один з них. опис приготування: Гостра закуска з квашеної пекінсько...

читати далі
Чо-коги погим

Чо-коги погим

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Чо-коги погим-національне корейське блюдо. погодьтеся, не так часто ми вживаємо корейські страви! Але незважаючи на складну назву, блюдо дуже просте! Заходьте і я покажу Вам як його приготувати! опис приготування: Чо-коги погим — дуже складне для нас ...

читати далі
Цвітна капуста по-корейськи

Цвітна капуста по-корейськи

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 6 г. 30 хв. Ми давно звикли до моркви по-корейськи, але схожу закуску можна приготувати і з цвітною капустою. Особисто мені такий варіант подобається навіть більше. Вона виходить пряної, хрусткою і дуже смачною. опис приготування: Нижче я дам докладний опи...

читати далі
Цвітна капуста з морквою

Цвітна капуста з морквою

Кількість порцій: 6 Час приготування: 7 г. 0 хв. Дуже люблю готувати таку кольорову капусту з морквою в домашніх умовах. Блюдо соковите і смачне. В охолодженому вигляді ідеально поєднується з молодою відвареною картоплею. Просто і швидко, раджу! опис приготування: Це дуже простий рецепт цвітної ...

читати далі
Фунчоза з баклажанами

Фунчоза з баклажанами

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв. Пісні страви бувають дуже смачними і самодостатніми! Фунчоза з овочами тому яскравий приклад. легко, соковито і м'яса не треба! А готувати зовсім нескладно! опис приготування: Уважно читайте інструкцію з приготування фунчози. Деякі виробники рекомен...

читати далі
Хе з баклажанів

Хе з баклажанів

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 дн. 12 г. 0 хв. Дуже смачна гостра закуска-салат з баклажанів, яку можна подавати до страв з м'яса або риби. баклажани, приготовані за цим рецептом, виходять особливо смачними. Спробуйте, не пошкодуєте! опис приготування: Дуже смачна закуска-салат — хе з б...

читати далі
Хе з карася

Хе з карася

Кількість порцій: 6 Час приготування: 9 г. 0 хв. Коли твій чоловік рибалка, то ти просто зобов'язана любити рибу і знати багато рецептів з її участю. Я ставлюся саме до таких дружинам. І часто шукаю нові рецепти, де її можна використовувати. опис приготування: На цей раз я вам розповім, як приго...

читати далі
Хе з риби по-корейськи з морквою

Хе з риби по-корейськи з морквою

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Дуже я люблю корейські салати. Намагаюся не купувати їх в готовому вигляді, а краще робити самостійно вдома. Якщо вам теж подобаються такі закуски-салати, то мій рецепт доведеться вам до душі. опис приготування: Ознайомтеся з рецептом, як приготув...

читати далі
Хе з щуки з цибулею і морквою

Хе з щуки з цибулею і морквою

Кількість порцій: 2 Час приготування: 6 г. 0 хв. він — це блюдо корейської кухні, яке готують з м'яса, риби або овочів, переважно без термічної обробки. Рецептів хе величезна кількість, один з них — хе з щуки з цибулею і морквою. опис приготування: Приготувати хе набагато простіше, ніж дочекатис...

читати далі
Смажені баклажани з медом

Смажені баклажани з медом

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв. Хоча я вже давно намагаюся азіатські страви на своїй кухні, вводячи в повсякденність незвичайні рецепти, все-таки вони продовжують мене дивувати. наприклад, наведений нижче рецепт став справжнім відкриттям. опис приготування: Він із серії мо...

читати далі
Смажені кабачки по-корейськи

Смажені кабачки по-корейськи

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 35 хв. Смажені кабачки по-корейськи — дуже смачне і насичене блюдо, підходяще на обід або вечерю. Особливістю страви є соус, в міру гострий і пікантний, який прекрасно підходить до кабачків. опис приготування: Приготуємо смажені кабачки по-корейськи в до...

читати далі
Кабачки по-корейськи

Кабачки по-корейськи

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 19 г. 0 хв. Ми порушуємо стереотип, що в корейської кухні використовуються суцільно невідомі нам інгредієнти. Кабачки по-корейськи — дуже просте і смачне блюдо, яке ми можемо запозичити у корейців. опис приготування: Кабачки по-корейськи — це гостра овочев...

читати далі
Кабачки з морквою на зиму без стерилізації

Кабачки з морквою на зиму без стерилізації

Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Кабачки з морквою на зиму без стерилізації — це важлива заготівля, яка завжди стане в пригоді, особливо в святковий період. Пікантний овочевий салат поєднується з будь-якими гарнірами. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати кабачки з морквою...

читати далі
Кабачки з морквою по-корейськи

Кабачки з морквою по-корейськи

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. пікантні, соковиті і дуже смачні кабачки з морквою по-корейськи в домашніх умовах — це класний варіант закуски для щоденного столу. Спробуйте, можливо, вам теж сподобається. опис приготування: 1. Для початку вимийте кабачки і обсушити трохи, нар...

читати далі
Каді-ча-ча

Каді-ча-ча

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Каді-ча-ча (ванна) - це ароматний гарячий салат з баклажанів зі спеціями. У корейській кухні широко використовується коріандр, кінза і пекучий перець, саме вони надають овочам чудовий смак і гостроту! опис приготування: У інгредієнтах я не вказала сіл...

читати далі