Домашні кухарі Домашні рецепти

Китайська - рецети від домашніх кухарів

Апельсинова курка

Апельсинова курка

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Багато цитрусові відмінно поєднуються з птицею і м'ясом в гарячих стравах. Цим прийомом користуються в різних кухнях світу. У цій статті розглянемо китайський рецепт. Кисло-солодкий на смак і красивий на вигляд. опис приготування: Тепер і ви можете ді...

читати далі
Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею

Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Рецепт приготування азіатської локшини зТофу, імбиром, Авокадо, квасолею, зеленою цибулею і огірком. опис приготування: Локшина виходить дуже смачною! Слідкуйте за рецептів і я докладно розповім, як приготувати локшинуТофу, Авокадо і квасолею. свіжо...

читати далі
Баклажани по-китайськи в клярі

Баклажани по-китайськи в клярі

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв. Рецепт баклажанів по-китайськи в клярі — для всіх любителів китайської кухні. Досить простий спосіб з тривіальних баклажанів приготувати дуже незвичайну і оригінальну річ. опис приготування: Якщо ви коли-небудь бували в китайському ресторані, то вам...

читати далі
Бісквіт на пару

Бісквіт на пару

Кількість порцій: 12 Час приготування: 45 хв. Дуже актуальний рецепт для тих, у кого немає духовки або вона зламалася, а дуже хочеться приготувати смачну випічку. подивіться, як приготувати бісквіт на пару. опис приготування: Бісквіт готується дуже просто і особисто у мене завжди виходить високи...

читати далі
Брокколі з часником

Брокколі з часником

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Пропоную вам трохи незвичайний рецепт брокколі з часником в китайському стилі, який стане відмінним смачним і корисним гарніром. А під час посту його можна вживати як самостійну страву. опис приготування: Як і вся китайська кухня, це блюдо має трохи...

читати далі
Чарівність Сіу

Чарівність Сіу

Кількість порцій: 2 Час приготування: 19 г. 0 хв. Свинина Чар сіу - це одне з найпоширеніших страв китайської кухні. Зазвичай цю свинину подають без соусу, так як вона вже повна смаку і соковитості. Заходьте, я покажу, як приготувати Чар сіу! опис приготування: Свинина Чар сіу - це традиційне бл...

читати далі
Чимча

Чимча

Кількість порцій: 20 Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв. Ця гостра закуска з квашеної пекінської капусти дуже популярна в Кореї, Китаї. Любителі гострих страв напевно оцінять смак цієї страви. Рецептів приготування безліч, уявляю один з них. опис приготування: Гостра закуска з квашеної пекінсько...

читати далі
Курча «кунг пао»

Курча «кунг пао»

Кількість порцій: 8 Час приготування: 45 хв. Такі страви краще готувати у великій воке. Не хвилюйтесь, що курка, викладена з вока, залишиться сирої. Вона буде готується на своєму "; залишковому теплі" в контейнері з кришкою. опис приготування: Тепер ви знаєте, як приготувати курчати "; Кунг пао ...

читати далі
Курча на «зеленої подушці»

Курча на «зеленої подушці»

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 15 хв. Курча на "; зеленої подушці" — блюдо китайської кухні. Азіатські спеції і соус роблять зі звичайної курячої грудки кулінарний шедевр. & Quot; Зелена подушка" зі шпинату відмінно доповнює ніжну курку. опис приготування: Курча на "; зеленої подушці" —...

читати далі
Квасоля в воке

Квасоля в воке

Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв. Квасоля в воке — це простий і при цьому неймовірно смачний китайський гарнір. Приготувавши його з соєвим соусом, гострим імбиром і цукром, ми отримаємо яскраве блюдо, яке можна подати з м'ясом або рибою. опис приготування: Є багато причин любити китай...

читати далі
Фунчоза з баклажанами

Фунчоза з баклажанами

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв. Пісні страви бувають дуже смачними і самодостатніми! Фунчоза з овочами тому яскравий приклад. легко, соковито і м'яса не треба! А готувати зовсім нескладно! опис приготування: Уважно читайте інструкцію з приготування фунчози. Деякі виробники рекомен...

читати далі
Фунчоза в воке

Фунчоза в воке

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв. Це простий і дуже смачний китайський гарнір, на приготування якого ви витратите не більше 15-20 хвилин, так що дістаємо з шафи вок, ставимо його на вогонь і приступаємо до справи негайно. опис приготування: Зробити фунчозу в воке в домашніх умовах н...

читати далі
Габаджоу в кисло-солодкому соусі

Габаджоу в кисло-солодкому соусі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв. Якщо вам до смаку азіатська кухня, тоді обов'язково рекомендую спробувати повторити в домашніх умовах цей класний спосіб, як приготувати Габаджоу в кисло-солодкому соусі з овочами і ананасом. опис приготування: Я хочу поділитися з вами нескладним, але...

читати далі
Яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Яловичина по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 55 хв. У моїй родині вже звикли до азіатських страв. І навіть вже їх полюбили. Тому я із задоволенням шукаю нові рецепти, які б порадували рідних. наприклад, їм дуже сподобався наступний. Читайте! опис приготування: Я описала, як приготувати яловичину по-кит...

читати далі
Яловичина по-китайськи

Яловичина по-китайськи

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 50 хв. Яловичина по-китайськи — прекрасний спосіб приготувати яловичину. Апельсиновий сік надає свіжий смак і аромат страви. Яловичина по-китайськи готується на сильному вогні і невеликій кількості масла. опис приготування: Яловичина по-китайськи готується...

читати далі
Яловичина по-монгольські (майстер клас)

Яловичина по-монгольські (майстер клас)

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Яловичина по-монгольські досить популярна в китайських ресторанах. що, незважаючи на назву, це блюдо китайської кухні. М'ясо виходить ніжне, просочене соєвим соусом з гостро-солодким присмаком. опис приготування: Готується це блюдо досить легко і швид...

читати далі
Яловичина з баклажанами по-китайськи

Яловичина з баклажанами по-китайськи

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 30 хв. Любителям пікантною азіатської кухні дуже рекомендую придивитися до цього класному варіанту, як приготувати яловичину з баклажанами по-китайськи. швидко, просто і приголомшливо смачно. раджу! опис приготування: Це прекрасне гаряче можна подавати до ...

читати далі
Яловичина з брокколі по-китайськи

Яловичина з брокколі по-китайськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Начебто просте блюдо - м'ясо з овочами…але! Варто додати в маринад устричний і соєвий соуси, біле вино - і м'ясо стає ніжним і просочується неповторними ароматами. Це варто спробувати! опис приготування: Багато з вас замовляють з ресторану китайську ї...

читати далі
Яловичина з огірком по-китайськи

Яловичина з огірком по-китайськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Яловичина з огірком по-китайськи — дуже смачна закуска або теплий салат. Готується дуже швидко і просто, а результат чудовий, сподобається любителям азіатської кухні і не тільки. опис приготування: Приготувати яловичину з огірком по-китайськи простіше...

читати далі
Губаджі

Губаджі

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 45 хв. Свинина в крохмалі - так перекладається назва цього китайського блюда. Шматочки м'яса обвалюються в крохмальної клярі, а потім обсмажуються. Процес приготування простий, але виходить дуже смачно! опис приготування: Губаджоу готують з різними соусами...

читати далі