Домашні кухарі Домашні рецепти

Казахська - рецети від домашніх кухарів

Ак-суп

Ак-суп

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. У цьому рецепті Ви дізнаєтеся, як приготувати "; Ак-сорпа ";. Ця страва традиційно готують з баранини. Тому воно має характерний ароматом і незабутнім смаком. Рекомендується до обіду! опис приготування: Ця страва вважається дуже поживним і калорій...

читати далі
Медова сметана

Медова сметана

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 20 хв. Balkaymak (медовая сметана) - це густий, дуже ніжний і смачний десерт казахської кухні. Подають балкаймак гарячим з випічкою або хлібом, а можна остудити і використовувати в якості крему для тортів. опис приготування: А ви знаєте, як приготувати бал...

читати далі
Баурсак з медом

Баурсак з медом

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Baursaki — це булочки, обсмажені на рослинному маслі. Баурсаки відносять до татарської і казахської кухням. Пропоную вам рецепт приготування Баурсак з медом. опис приготування: Рецепт приготування Баурсак з медом дуже простий. Щоб приготувати бу...

читати далі
Баурсаки круглі

Баурсаки круглі

Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 2 г. 0 хв. Хочете спробувати щось нове? Пропонуємо покроковий рецепт, як приготувати баурсаки круглі. Це традиційне казахське страву, яке готуватися з тіста і смажитися у фритюрі. Спробуйте і ви. опис приготування: Повітряні і дуже смачні національні каз...

читати далі
Баурсаки на кефірі

Баурсаки на кефірі

Кількість порцій: 40 Час приготування: 2 г. 0 хв. Вам буде потрібно мінімум інгредієнтів, для того щоб приготувати такі чудові повітряні пончики, але разом з ними звичайний сніданок або вечерю стане справжнім святом! опис приготування: Взагалі це блюдо є національним в Казахстані, хоча готують й...

читати далі
Баурсаки на молоці

Баурсаки на молоці

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 4 г. 0 хв. Baursaki — це дуже смачні булочки, які є візитною карткою казахської кухні. В інтернеті я наткнувся на рецепт приготування Баурсак на молоці, який може скрасити будь-чаювання. опис приготування: На приготування Баурсак на молоці в домашніх умова...

читати далі
Баурсаки на сметані

Баурсаки на сметані

Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 45 хв. Варіантів приготування цієї страви казахської кухні існує чимало. Пропоную звернути увагу на пишні, апетитні і дуже смачні баурсаки на сметані в домашніх умовах. опис приготування: Це дуже простий варіант, як приготувати баурсаки на сметані без др...

читати далі
Бешбармак з підлоги

Бешбармак з підлоги

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 30 хв. Якщо ви любите не тільки класичні страви, але і експерименти на кухні, тоді, я думаю, вам сподобається цей класний варіант, як приготувати бешбармак з фаршу у вигляді ситної і смачної запіканки. опис приготування: Перед вами повноцінне блюдо дл...

читати далі
Бешбармак з яловичини

Бешбармак з яловичини

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Одне з основних страв традиційної казахської кухні. І перше, і друге в одному. дуже ситно, смачно і без особливого клопоту. опис приготування: Класичний рецепт приготування бешбармака має на увазі використання конини або баранини — це м'ясо трад...

читати далі
Класика з п'яти пальців

Класика з п'яти пальців

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв. Бешбармак - популярне казахське страву, яке готується з конини, баранини і яловичини. У перекладі з казахського "; беш" означає п'ять, a "; палець" - палець, тобто п'ять пальців, якими і їли страву. опис приготування: що, спочатку бешбармак їли ...

читати далі
Бешбармак по-казахськи

Бешбармак по-казахськи

Кількість порцій: 8 Час приготування: 4 г. 0 хв. Тонкі пелюстки тесту, тануть у роті… смачне і ніжне м'ясо… ароматний бульйон із зеленню… смакота! Це все — бешбармак по-казахськи. Дуже раджу спробувати приготувати. опис приготування: П’ять пальців — це улюблене блюдо людей багатьох національност...

читати далі
Бешбармак з картоплею

Бешбармак з картоплею

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 4 г. 0 хв. Готується це блюдо дуже легко і просто. По суті своїй — це м'ясо з тестом і картоплею. дуже ситне, смачне і ароматне. Дивовижний результат при мінімумі зусиль з боку кухаря:) опис приготування: Приготувати в домашніх умовах бешбармак з картоплею...

читати далі
Бешбармак з куркою

Бешбармак з куркою

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Один з варіантів традиційної страви під назвою бешбармак. В ідеалі це блюдо готується з яловичини, баранини або конини. Але цей варіант теж має право на життя:) Спробуйте — це смачно! опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт бешбар...

читати далі
П’ять пальців у мультиварці

П’ять пальців у мультиварці

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 3 г. 0 хв. Традиційне старовинне блюдо. А приготоване в сучасній мультиварці, відрізняється більш насиченим ароматом і більш ніжним смаком. опис приготування: У наше століття просунутих технологій і за допомогою різноманітної кухонної техніки можна пригот...

читати далі
Пшениця Кожема

Пшениця Кожема

Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв. Цей казахський традиційний напій стане в нагоді вам в спекотну літню пору. Він відмінно освіжає і втамовує спрагу, до того ж, ще й корисний. Готується він легко і швидше, ніж хлібний квас. Спробуйте! опис приготування: Якщо ви в жарку пору р...

читати далі
Чужук з конини

Чужук з конини

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 3 г. 0 хв. Перед вами — рецепт приготування чужука з конини. Хто не знайомий з такою назвою. розповім, що це така ковбаска домашнього приготування, яку роблять з конини. Дуже незвично і смачно! опис приготування: розповідаю, як приготувати чужук з конини. ...

читати далі
Dapandzhi

Dapandzhi

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Дапанджі - це уйгурське блюдо з курки і овочів. Подають його зазвичай з картоплею, рисом або локшиною. Блюдо досить просте, але дуже смачне і ситне. Спробуйте і Ви! опис приготування: Ця страва подається в велике тарілці. У центр викладіть все м...

читати далі
Інкаль

Інкаль

Кількість порцій: 3 Час приготування: 3 г. 0 хв. Інкаль — блюдо казахської кухні. дуже ситне, смачне і просте. подають його, як правило, на свята. Проте, воно не дороге, тому інкаль відмінно підійде для сімейної вечері. опис приготування: İnkal або бешбармак, як правило, готують з баранини або я...

читати далі
Не чіпай

Не чіпай

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Жанишпа - пшоняна каша по-казахському. подивившись рецепт, як приготувати жанишпа, ви зрозумієте, що нічого складного в цьому немає, спосіб готування дуже схожий на слов'янський. Але все ж маленькі нюанси є. опис приготування: Отже, розберемо все ...

читати далі
Сім буханок хліба

Сім буханок хліба

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Жеті нан - це казахські коржі, стали дуже популярними і в нашій країні. Готуються вони на простому дріжджовому тесті, дуже швидко і легко. А смаком радують навіть через 2 дня, якщо не зникнуть раніше. опис приготування: Такі коржі можна (і варто...

читати далі