Домашні кухарі Домашні рецепти

Кавказька - рецети від домашніх кухарів

Вірменський матнакаш

Вірменський матнакаш

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 40 хв. Якщо ви хочете спробувати спекти власний хліб, то придивіться до рецептом вірменського матнакашу, який готується дуже просто, в результаті виходить смачно. Особливо хороша скоринка. опис приготування: Перед вами нескладний рецепт вірменського матна...

читати далі
Чанахи зі свининою

Чанахи зі свининою

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Чанахи зі свининою в домашніх умовах готуються дуже просто, але завжди виходять незмінно смачними і ситними. Блюдо чимось нагадує наваристий суп суп, але тільки гущі і більш насиченою за смаком. опис приготування: Мій рецепт приготування чанахи ...

читати далі
Aʙxazuri

Aʙxazuri

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Любі друзі, хочеться поділитися з вами рецептом традиційної страви грузинської кухні. Ви дізнаєтеся, як приготувати Абхазура. Цим блюдом ви зможете підкорити всіх гостей, не сумнівайтеся! опис приготування: Це прекрасне блюдо відмінно зможе урізн...

читати далі
Ачма лінива з лаваша

Ачма лінива з лаваша

Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв. Ачма - блюдо східної кухні. Готують її в Туреччині, Грузії, Абхазії та Вірменії. Кожна з цих країн вважає це блюдо своїм, хоча частіше ачма асоціюється все ж з кухнею Грузії. Це багатошаровий пиріг. опис приготування: Ачма - досить популярне грузинськ...

читати далі
Аджабсандал вірменський

Аджабсандал вірменський

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Кавказька кухня радує нас чудовим блюдом Аджаб сандал. Готується воно дуже просто, і тим не менше складе честь будь-якого столу. Спробуйте, у вас все вийде. опис приготування: Зверніть свою увагу на рецепт, як приготувати Аджаб сандал вірменськи...

читати далі
Аджабсандал в жаровні

Аджабсандал в жаровні

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 35 хв. Нехай вас не відлякує складно промовлене назву блюда, адже аджапсандал — це неймовірно смачна страва кавказької кухні. За рахунок приготування на мангалі овочі набувають незвичайний смак! опис приготування: Перед вами один з найпростіших рецептів пр...

читати далі
Аджабсандал на зиму

Аджабсандал на зиму

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Аджапсандал на зиму — проста в приготуванні закуска, яка не залишить байдужим нікого, так як на смак виходить просто дивовижна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Аджапсандал на зиму хороший тим, що він просто ідеально впишеться в будь-...

читати далі
Аджапсандал в мультиварці

Аджапсандал в мультиварці

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Знамените страва грузинської кухні на вашому столі? Немає нічого простіше, запам'ятовуйте цей простий варіант, як приготувати аджапсандал в мультиварці з курячим філе. опис приготування: 1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим "; Жарка "...

читати далі
Аджабсандал з Грузії

Аджабсандал з Грузії

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Кавказька кухня різноманітна і смачна. Її страви популярні по всьому світу. Безліч прянощів і трав роблять страви кавказької кухні смачними і дуже ароматними. Аджапсандал - одне з таких страв. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготува...

читати далі
Аджапсандал з кетчупом

Аджапсандал з кетчупом

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 30 хв. Аджапсандал - кавказька версія овочевого рагу. з баклажанів, томатів, цибулі та солодкого перцю. Ну, і звичайно, щедрого пучка зелени. Виходить фантастично смачна страва! опис приготування: Щоб спростити процес приготування, я використовую кетчуп...

читати далі
Аджапсандал з м`ясом

Аджапсандал з м`ясом

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Ви згодні з твердженням, що експериментувати можна навіть з традиційними і класичними рецептами? Якщо так, то запрошую вас на кухню, щоб спробувати цікаву варіацію відомого страви. опис приготування: покажу вам, як приготувати Аджапсандал з м'яс...

читати далі
Аджика грузинська

Аджика грузинська

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Ця пікантна грузинська приправа складається з гострого перцю і часнику з додаванням спецій, вона здатна звичайне блюдо вмить зробити неповторним і незабутнім, а ось приготувати її не важко. опис приготування: Аджику хоч раз в житті пробував кожен з на...

читати далі
Аджика з болгарського перцю без помідорів

Аджика з болгарського перцю без помідорів

Кількість порцій: 15 Час приготування: 20 хв. Що таке аджика? Найчастіше використовують томати, перець, спеції. Але існує аджика з болгарського перцю без додавання томатів. дивіться, як приготувати аджику з болгарського перцю без помідорів. опис приготування: При роботі з гострим пекучим перцем ...

читати далі
Аджика з фейхоа

Аджика з фейхоа

Кількість порцій: 20-25 Час приготування: 30 хв. Всім нам відома абхазька аджика. А що, якщо трохи пограти з її інгредієнтами і дещо змінити? наприклад, додати незвичайну ягоду — фейхоа. Давайте спробуєм. Це дуже навіть смачно! опис приготування: Якщо у вас буде можливість, то обов'язково спробу...

читати далі
Аджика з гострого перцю на зиму

Аджика з гострого перцю на зиму

Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 г. 0 хв. зізнатися, я довгий час плуталася в інгредієнтах, з яких готують аджику. те, що традиційна аджика робиться з чилі, дізналася нещодавно. ось, як приготувати аджику з гострого перцю на зиму. опис приготування: Аджика, приготована з гострого перцю, н...

читати далі
Аджика з петрушки

Аджика з петрушки

Кількість порцій: 20-25 Час приготування: 30 хв. У кулінарії існує багато видів аджики. Все кавказькі народи готують її на свій лад. Та й європейці теж стали експериментувати з цим соусом-закускою, трохи змінюючи інгредієнти. опис приготування: Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику з пет...

читати далі
Аджика з помідорів і перцю

Аджика з помідорів і перцю

Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 20 хв. Аджика - знамените блюдо, яке володіє незабутнім смаком. Існує безліч рецептів, як приготувати аджику з помідорів і перцю. Її можна готувати з варінням і без, поглиблюються і poslaщe. опис приготування: Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджик...

читати далі
Аджика з помідорів, яблук і перцю

Аджика з помідорів, яблук і перцю

Кількість порцій: 20-25 Час приготування: 1 г. 30 хв. Це аджика володіє прекрасним гостро-солодким смаком. Для мене це обов'язкова заготівля на зимову пору року. Інгредієнти для цієї страви доступні, так що запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Як приготувати аджику з помідорів, яблук і перц...

читати далі
Аджика з томатної пасти

Аджика з томатної пасти

Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв. Аджика з томатної пасти виходить просто чудовою. Цей інгредієнт робить процес приготування більш простим, не таким важким. Якщо в аджику додати трохи слив, то її смак перетвориться. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати аджику з тома...

читати далі
Аджика по-грузинськи

Аджика по-грузинськи

Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Справжня грузинська аджика готується з гострого стручкового перцю, зелені і спецій. Закуска виходить неймовірно гострою. Аджику використовують як доповнення до м'ясних страв і гарнірів. опис приготування: Класична аджика по-грузинськи в домашніх...

читати далі