Домашні кухарі Домашні рецепти

Італійська - рецети від домашніх кухарів

М`ясо з макаронами

М`ясо з макаронами

Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв. Є маса рецептів, як приготувати м'ясо з макаронами. Ось ще один з романтичною назвою "; Ангельські волосся" (так називають спагетті), який об'єднує в собі макарони, яловичину і імбир. опис приготування: Таке гаряче блюдо не займе у вас багато часу, за...

читати далі
Спагеті з черрі, баклажанами і пророщеною квасолею

Спагеті з черрі, баклажанами і пророщеною квасолею

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Черговий експеримент з пастою вдався на славу, і ось вам результат — смачні спагетті з черрі, баклажанами і пророщеної квасолею, рецепт яких зацікавив би навіть італійських шефів. опис приготування: Спагеті з черрі, баклажанами і пророщеної квасоле...

читати далі
Абрикосова панна котта

Абрикосова панна котта

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 20 хв. Панна кота — це дивно смачний італійський десерт, який схожий на кремовий пудинг. Він дуже ніжний і прямо тане в роті. Потрібно обов'язково спробувати приготувати його будинку, моя вам порада. опис приготування: Коли мова йде про італійську кухню...

читати далі
Амаретто з малиною і манго

Амаретто з малиною і манго

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Рецепт приготування Амаретто з манго і малиною. Дуже смачне і популярне італійське печиво, яке готують без борошна. опис приготування: У приготуванні даного печива немає нічого складного. Готується воно дуже швидко, а виходить дуже смачним. В якості н...

читати далі
Анчоуси з часниковим соусом

Анчоуси з часниковим соусом

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Рецепт анчоуси з часниковим соусом — приготування смажених анчоусів з соусом з часнику, петрушки, Оливкового маслаі лимонного соку. Смачна страва прямо з Італії. опис приготування: До речі, анчоуси відмінно поєднуються в часником. розповідаю, як приго...

читати далі
Antipasto

Antipasto

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв. Антипасти в перекладі з італійської означає "; перед їжею ";. Ця страва може послужити як закускою, так і салатом. Готується з копченою ковбасою та іншими улюбленими італійцями інгредієнтами. опис приготування: Antipasto — традиційне італійське блюд...

читати далі
Апельсинові Флорентіно

Апельсинові Флорентіно

Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв. Це мигдальне італійське ласощі не так відомо як тірамісу, кростата або савоярді. А адже це мигдальне печиво дуже смачне, та й готується дуже легко і швидко. Хочете спробувати? опис приготування: Напевно, жодне печиво в світі не готується так само легк...

читати далі
Кавунове желе

Кавунове желе

Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 5 г. 30 хв. Кавунове желе з мускатом — дуже смачний традиційний італійський десерт, рецепт якого можна запросто перейняти і на власну домашню кухню. опис приготування: Це кавунове желе незвичайне — воно алкогольне, оскільки в приготуванні використовується ...

читати далі
Бананове печиво «Біскотті»

Бананове печиво «Біскотті»

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Бананове печиво "; Біскотті" - це вже майже класика. Назва "; Біскотті" говорить сама за себе - "; двічі запечений ";. Печиво двічі запікається, стає хрустким і може дуже довго зберігатися. опис приготування: Печиво "; Біскотті" - один з найпоп...

читати далі
Барбекю піца з креветками

Барбекю піца з креветками

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. Що я готова їсти майже кожен день, так це морепродукти і піцу. А що ви скажете, якщо ми з'єднаємо всі разом, та ще й додамо дещо цікаве? думаю, що вийде неймовірно смачно! перевіримо? опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати барбекю піц...

читати далі
Барбекю стейк з руколою

Барбекю стейк з руколою

Час приготування: 20 хв. Рецепт приготування стейка з руколою. Хороший рецепт для літнього часу. кількість порцій: 4-6 bifshteks— 1 штука оливкова олія— 1 штука рукола— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) Посмажте біфштекс на грилі. На тарілці розкладіть в достатку салат руколи. ...

читати далі
«Біла піца» з майонезом

«Біла піца» з майонезом

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. Якщо ви не пробували ще "; білу піцу ";, обов'язково варто це зробити. А приготувати соус для піци можна легко з майонезом "; Провансаль" від & Quot; Махеев' & Quot;. опис приготування: Пропоную рецепт "; білої піци" з соусом, приготованим з моцарелли...

читати далі
Безглютенове тісто для піци

Безглютенове тісто для піци

Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв. Для тих хто дотримується безглютенової дієти, буде цікавий один з варіантів рецепта тесту для піци з суміші рисової і кукурудзяної муки. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати тісто для піци без глютену не складніше, ніж приготувати зви...

читати далі
Біголі в качиному соусі

Біголі в качиному соусі

Час приготування: 35 хв. Тонкий і вишуканий рецепт для найвимогливіших гурманів. Традиційна венеціанська кухня. кількість порцій: 4 свіжа паста Біголі— 400 грам печінку качки— 100 грам м'ясо качки— 100 грам вершкове масло— 30 грам олівоквого масло— 20 грам овочевий бульйон— 2 L стиглі помідори— ...

читати далі
Біскотті з мигдалем і смородиною

Біскотті з мигдалем і смородиною

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 10 хв. Традиційне італійське печеньіце зовсім нескладно спекти в домашніх умовах. Зараз покажу вам, як приготувати біскотті з мигдалем і смородиною. смачно, просто, апетитно, варто спробувати точно! опис приготування: Щоб печиво вийшло ще більш арома...

читати далі
Біскотті з тапанадою

Біскотті з тапанадою

Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв. У цьому рецепті поєднується 2 найпопулярніших страви. Тапенада - це соус з оливок, анчоусів і каперсів, а бискотти - це класичне печиво. Розповім про рецепт, як приготувати біскотті з тапенада. опис приготування: У класичній варіації бискотти - ц...

читати далі
Biskotto

Biskotto

Кількість порцій: 50-52 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо вам подобається яскрава і сонячна Італія, а так само ви обожнюєте випічку, тоді я пропоную вам поєднати перше і друге і приготувати смачний і ароматний італійське ласощі. опис приготування: кожен, хто хот раз відпочивав в Італії, напевно ...

читати далі
Бісквітне печиво для «тірамісу»

Бісквітне печиво для «тірамісу»

Кількість порцій: 12-15 Час приготування: 30 хв. Багато з нас в кав'ярні або в ресторані пробували десерт "; Тірамісу ";. Я думаю, і вдома ви його вже пробували зробити. Я поки що не готувала його сама, але тут випала нагода, що зважилася на це. опис приготування: Але для початку треба було спек...

читати далі
Бісквітне печиво Савоярді

Бісквітне печиво Савоярді

Кількість порцій: 20 Час приготування: 35 хв. хрусткі, апетитні і нескладні у приготуванні печеньки, які часто називають "; дамські пальчики ";, це відмінний варіант домашньої випічки для всієї родини, а не тільки основа для Тірамісу. опис приготування: Хочу поділитися з вами докладною розповідд...

читати далі
Бісквітні палички

Бісквітні палички

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Бісквітні палички або італійське печиво "; Савоярді ";, є основою відомого десерту "; Тірамісу ";. Таке ласощі дуже просто спекти самим, хочете спробувати? ділюся рецептом! опис приготування: Рецепт приготування бісквітних паличок простий, забез...

читати далі