Домашні кухарі Домашні рецепти

Індійська - рецети від домашніх кухарів

Алю паратха

Алю паратха

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв. Алю паратха - індійська тонка коржик. готується швидко, просто, та ще й дешево! Така коржик ідеально підійде до супу і бульйону, стане відмінним перекусом на прогулянці. обов'язково приготуйте! опис приготування: Алю паратха - це незвичайна картопля...

читати далі
Салат Алу ачар

Салат Алу ачар

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. ось, як приготувати "; Алу ачар ";, гострий картопляний салат. готуємо разом! опис приготування: Рецепт цієї страви стане приємним р...

читати далі
Рисова закуска

Рисова закуска

Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт приготування рисової закуски. Індійська кухня. кількість порцій: 3-4 цибулина— 1 штука(невелика) зелений перець— 2 штуки підтвердження— 1/2 чайних ложки імбир— 1 Чайна ложка розлючений— 1-2 Ст. ложок(використовувати в міру необхідності) рисове борошно— 1-2 Ст....

читати далі
Мигдаль Бурфі

Мигдаль Бурфі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. "; Мигдаль Бурфі" - це популярне індійське ласощі, яке люблять і дорослі, та діти. Готується воно на основі мигдалю з додаванням цукру і молока. Десерт виходить дійсно смачним, раджу. опис приготування: В Індії я, на превеликий жаль, ніколи не б...

читати далі
Баклажани по індійськи

Баклажани по індійськи

Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв. По суті, в цій страві всього два основних інгредієнта, але все виходить шикарно. Як так? Це завдяки спецій, які широко застосовуються в Індійській кухні. страва, до того ж, ще й пісне! опис приготування: Це традиційне індійське блюдо готується дуже шв...

читати далі
Банановий йогурт

Банановий йогурт

Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв. ласси — холодний напій на основі йогурту і фруктів, який популярний в Індії, Шрі-Ланці та Пакистані. Його п'ють у спеку, щоб втамувати спрагу або під час обіду, щоб "; загасити вогонь" від гострої їжі. опис приготування: Бувають солодкі і солоні ласси...

читати далі
Сніг

Сніг

Кількість порцій: 15 Час приготування: 1 г. 0 хв. Вам подобається "; дослідити" різні кухні світу? Хочете отримати зануритися в індійську? Тоді не проходите мимо, адже прямо зараз я розповім, як приготувати Барфі - ніжний і апетитний десерт. опис приготування: Це незвичайний десерт, який рекомен...

читати далі
Баттері

Баттері

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Хочете приготувати щось дивовижне, абсолютно несхоже на те, що ви їли раніше? Тоді пропоную вам відкрити для себе індійську кухню і дізнатися, як приготувати Баттері панир масала. опис приготування: Незважаючи на химерна назва, приготувати страву до...

читати далі
Бхаджа з яєць

Бхаджа з яєць

Кількість порцій: 5 Час приготування: 15 хв. В індійській кухні страви з яєць дуже популярні. Цим рецептом користуюся другий рік, в основному після Пасхи Така закуска розлітається як гарячі пиріжки. опис приготування: Бхаджа — популярна в Індії штуковина. Технологія приготування Бхаджа може бути...

читати далі
Бхатурі

Бхатурі

Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв. & Quot; Бхатурі" - прості, і, звичайно, смачні коржі на кислому молоці, популярні в Індії. рецепт, як приготувати "; Бхатурі ";, виручить вас, коли хліб закінчився, а в магазин бігти вже пізно. опис приготування: Багато народів здавна печуть подібні х...

читати далі
Біріані з овочами

Біріані з овочами

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв. Біріані з овочами — національне індійське блюдо. Втім, в багатьох інших східних країнах воно теж популярно. Готується з рисом, сумішшю спецій Гараму Масала і різноманітними овочами. опис приготування: Біріані з овочами я спробувала в індійському рес...

читати далі
Бір'яні з куркою

Бір'яні з куркою

Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв. Приготування бір'яні з куркою — трудомісткий процес, але, спробувавши один раз це чудове блюдо з курки, спецій і рису, ви зрозумієте, що витрачені сили стоять того! опис приготування: Бір'яні - класичне блюдо індійської кухні, яке зазвичай подається н...

читати далі
Чай латте з kurkumoy

Чай латте з kurkumoy

Кількість порцій: 8 Час приготування: 15 хв. Латте - це гарячий напій з великою кількістю молока. За смаком в нього додають спеції, збиті вершки і сироп. Рецепт став класикою. А що, якщо щось в ньому переробити? вийшло цікаво. опис приготування: Дану варіацію вже не можна назвати італійської. За...

читати далі
Чай латте

Чай латте

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв. Чай латте-дуже смачний пряний чай, родом з Індії, там він зветься "масала". Сьогодні я розповім, як приготувати цей чудовий напій, який зігріє навіть в самі дощові і холодні дні. опис приготування: Чай латте є здоровою альтернативою кави. Готувати й...

читати далі
Чай на кокосовому молоці

Чай на кокосовому молоці

Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв. У цьому рецепті я розповім, як приготувати чай на кокосовому молоці. Це пряний напій з гвоздикою і корицею, який м'яко відтіняє кокосове молоко. опис приготування: Кокосове молоко краще брати високої жирності, де 60-70% м'якоті в складі. Сорт чаю піді...

читати далі
Чай з kardamonom

Чай з kardamonom

Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв. Ділюся рецептом чаю з кардамоном за мотивами індійської кухні. На Сході кардамон популярна добавка до чаю і кави, і не просто так. Спеція надає сприятливу дію на травлення і імунітет. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати чай ...

читати далі
Чапати

Чапати

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Чапати - традиційний індійський хліб. Готується дуже просто і швидко. Вам знадобиться тільки борошно, сіль і вода. Отже, рецепт чапати — до вашої уваги! опис приготування: Чапати вам подадуть в будь-якому індійському ресторані. власне, що і стал...

читати далі
Чатні з м'яти і коріандру

Чатні з м'яти і коріандру

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 10 хв. Цей знаменитий індійський соус готують в самих різних варіаціях. Один дуже пікантний, неймовірно ароматний і приголомшливо смачний я якраз хочу вам показати. Запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні. опис приготування: цікаву ідею, як приготувати ...

читати далі
Чатні з помідорів

Чатні з помідорів

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Родзинкою індійської кухні по праву можна вважати Чатни. цей насичений, пікантний соус готують практично в кожному будинку. Серед різноманіття рецептів я хочу запропонувати вам один на замітку. опис приготування: Якщо ви не боїтеся пробувати щось нове...

читати далі
Чатні з буряка і яблук

Чатні з буряка і яблук

Кількість порцій: 4 Час приготування: 19 г. 0 хв. чатні — індійський пряний соус. В даному випадку чатні дуже ароматний, кисло-солодкий. Готується дуже просто і швидко, з найдоступніших інгредієнтів. Заходьте і дивіться рецепт! опис приготування: Рецепт цього соусу перевірений роками, до того ж,...

читати далі