Домашні кухарі Домашні рецепти

Грузинська - рецети від домашніх кухарів

Чанахи зі свининою

Чанахи зі свининою

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Чанахи зі свининою в домашніх умовах готуються дуже просто, але завжди виходять незмінно смачними і ситними. Блюдо чимось нагадує наваристий суп суп, але тільки гущі і більш насиченою за смаком. опис приготування: Мій рецепт приготування чанахи ...

читати далі
Aʙxazuri

Aʙxazuri

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Любі друзі, хочеться поділитися з вами рецептом традиційної страви грузинської кухні. Ви дізнаєтеся, як приготувати Абхазура. Цим блюдом ви зможете підкорити всіх гостей, не сумнівайтеся! опис приготування: Це прекрасне блюдо відмінно зможе урізн...

читати далі
Ачма грузинська лінива

Ачма грузинська лінива

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Простий рецепт приготування ачми грузинської ледачою навіть для новачків не складе клопоту. Ця страва — відмінний варіант для обіду або вечері. опис приготування: Пропоную Вам приготувати ледачу ачму. Замість тесту ми будемо використовувати лава...

читати далі
Ачма з лаваша в мультиварці

Ачма з лаваша в мультиварці

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Перед Вами рецепт приготування ачми з лаваша в мультиварці — одного з найбільш відомих грузинських страв, яке тепер можна приготувати набагато простіше і швидше, завдяки мультиварці! опис приготування: Сирний пиріг або батон — досить популярна с...

читати далі
Ачма з лаваша

Ачма з лаваша

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв. Вашій увазі легкий рецепт ачми з лаваша. дане блюдо — прекрасний варіант для любителів смачної і не складною в приготуванні їжі. Підходить і для обіду, і для вечері. опис приготування: набуття — це дуже відомий і багатьма улюблений листковий пиріг з...

читати далі
Ачма з лазаньї

Ачма з лазаньї

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Традиційно ачму готують з листкового тіста, або з листів тонкого лаваша. Є ще один цікавий спосіб: використовуйте в якості основи листи для лазаньї. Виходить дуже смачно і до того ж швидко! опис приготування: Приготуємо ачму з лазаньї в домашніх...

читати далі
Ачма лінива з лаваша

Ачма лінива з лаваша

Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв. Ачма - блюдо східної кухні. Готують її в Туреччині, Грузії, Абхазії та Вірменії. Кожна з цих країн вважає це блюдо своїм, хоча частіше ачма асоціюється все ж з кухнею Грузії. Це багатошаровий пиріг. опис приготування: Ачма - досить популярне грузинськ...

читати далі
Бронзова ачма

Бронзова ачма

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Проста і смачна ачма готується зі звичайного тонкого лаваша. В якості начинки використовується бринза і будь-який твердий сир. Блюдо добре підходить на сніданок, полуденок або легка вечеря. Сподобається і дітям! опис приготування: Ачму я готую з...

читати далі
Ачма з різним сиром

Ачма з різним сиром

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. набуття — традиційна грузинська випічка, яка має масу варіантів приготування. Начинка також буває різною, я віддаю перевагу ачме з сиром сулугуні та сиром. Виходить дуже смачно! опис приготування: Приготуємо ачму з сиром і сиром в домашніх умова...

читати далі
Ачма з сиром

Ачма з сиром

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв. Вашій увазі класичний рецепт приготування ачми з сиром. Дане блюдо відмінно підходить для святкового обіду, вечері і не тільки) Грузинський сирний пиріг сподобається Вам і Ваші улюбленим. опис приготування: Одне з найбільш відомих грузинських бо...

читати далі
Страниц пиріг в мультиварці

Страниц пиріг в мультиварці

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв. Улюблений грузинський сирний пиріг тепер і в мультиварці! Порадуйте себе смачною випічкою з лаваша і сиру. Дивимося рецепт ачми в мультиварці і готуємо з задоволенням! опис приготування: набуття — це один з численних видів грузинської випічки. то...

читати далі
Аджапсандал в мультиварці

Аджапсандал в мультиварці

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Знамените страва грузинської кухні на вашому столі? Немає нічого простіше, запам'ятовуйте цей простий варіант, як приготувати аджапсандал в мультиварці з курячим філе. опис приготування: 1. На дно чаші налийте трохи олії, включите режим "; Жарка "...

читати далі
Аджабсандал з Грузії

Аджабсандал з Грузії

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Кавказька кухня різноманітна і смачна. Її страви популярні по всьому світу. Безліч прянощів і трав роблять страви кавказької кухні смачними і дуже ароматними. Аджапсандал - одне з таких страв. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготува...

читати далі
Аджика грузинська

Аджика грузинська

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Ця пікантна грузинська приправа складається з гострого перцю і часнику з додаванням спецій, вона здатна звичайне блюдо вмить зробити неповторним і незабутнім, а ось приготувати її не важко. опис приготування: Аджику хоч раз в житті пробував кожен з на...

читати далі
Аджика по-грузинськи

Аджика по-грузинськи

Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Справжня грузинська аджика готується з гострого стручкового перцю, зелені і спецій. Закуска виходить неймовірно гострою. Аджику використовують як доповнення до м'ясних страв і гарнірів. опис приготування: Класична аджика по-грузинськи в домашніх...

читати далі
Аджика з горіхами

Аджика з горіхами

Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв. Моя улюблена аджика — це аджика з горіхами. Якщо в цю традиційну кавказьку приправу не додав горіхів, вона і назви аджика не заслуговує. Справжня аджика обов'язково повинна бути з горіхами. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як робити справжн...

читати далі
Баранина по грузинськи

Баранина по грузинськи

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв. розповідаю, як я роблю баранину по-грузинськи в домашніх умовах! По суті, це тільки варіація на тему грузинської кухні, але дуже смачна і дешева варіація, так що рекомендую приготувати! опис приготування: Такий рецепт приготування баранини по-грузин...

читати далі
Біле лобіо

Біле лобіо

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт дуже смачного білого лобіо — страви грузинської кухні з білої квасолі. Воно прекрасно підходить для обіду або вечері. І готується нескладно. опис приготування: Лобіо в Грузії готують з різних сортів квасолі. В даному випадку я вирішила сп...

читати далі
Борані з курчат зі стручками квасолі

Борані з курчат зі стручками квасолі

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 20 хв. Оригінальний рецепт грузинського борани з курчат зі стручками квасолі — це ніжне куряче м'ясо курчати із зеленню, мацоні і пікантними спеціями. Прекрасний варіант для святкового столу! опис приготування: Найголовніше в борани — традиційному гру...

читати далі
Борані шпинатне

Борані шпинатне

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв. Боран — це таке блюдо, де між шарами овочів або зелені знаходиться шар м'яса. Тут я використовую курку і шпинат, а ось мій простий рецепт борани шпинатового. Бажаю удачі в готуванні! опис приготування: Рецепт приготування борани шпинатового — для ва...

читати далі