Домашні кухарі Домашні рецепти

Французька - рецети від домашніх кухарів

Тапенад з оливок

Тапенад з оливок

Кількість порцій: 6 Час приготування: 10 хв. Тапенад з оливок — це провансальське блюдо, яке готується з каперсів і оливок. Це популярна у Франції закуска. Її намазують на білий хліб або використовують як інгредієнт в стравах. Спробуйте опис приготування: Тапенад з оливок можна робити і з анчоу...

читати далі
Абес для запікання

Абес для запікання

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 25 хв. дзвін (в перекладі з франц.) — пробка. Готується на основі житнього борошна, вершкового масла і води з сіллю. Використовується для запікання різних видів м'яса або піддонів тортів. Абес не вживають в їжу! опис приготування: Перед вами простий рецепт...

читати далі
Абрикосовий десерт

Абрикосовий десерт

Час приготування: 15 хв. Дуже старовинний рецепт, що складається зі збитих вершків і фруктового пюре кількість порцій: 6 вершки— 200 мілілітрів ванільний цукор— 25 грам фруктове пюре (тут абрикосове)  — 150 мілілітрів змішайте 200 мл рідких вершків і 25 г ванільного цукру, і збити. До...

читати далі
Апельсинові круасани

Апельсинові круасани

Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 30 хв. Немає нічого кращого до чашечки чаю, ніж тепла і ароматна випічка, ви згодні? Так давайте ж швиденько приготуємо для всієї родини ароматні апельсинові круасани. Дуже легко і дуже швидко! опис приготування: Ці хрусткі і розсипчасті французькі рогалик...

читати далі
Багет класичний

Багет класичний

Кількість порцій: 5 Час приготування: 15 г. 0 хв. багет — це хрустка скоринка і м'який м'якуш з великими дірками. Це один із символів, без яких важко уявити Францію. Хочу показати вам, як приготувати французький багет класичний будинку. опис приготування: Готувати французький багет ми будемо на ...

читати далі
Багет з цибулею

Багет з цибулею

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Дуже часто господині не хочуть морочитися з випічкою хліба, а дуже даремно! Такий багет з цибулею в домашніх умовах готується просто, а за смаком виходить просто божественний, краще покупного. опис приготування: Такий простий рецепт багета з циб...

читати далі
Багет з начинкою

Багет з начинкою

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 20 хв. Я думаю, що дізнатися, як приготувати багет з начинкою, вам труднощів не складе, а вже приготувати — тим більше, настільки це просто і легко робиться! А вже як смачно! Інгредієнти доступні і недорогі! опис приготування: Такий багет з начинкою в дома...

читати далі
Багет з запеченими овочами

Багет з запеченими овочами

Кількість порцій: 2 Час приготування: 25 хв. Що якщо на обід вам зовсім не хочеться їсти м'ясо або рибу, а організм вимагає чогось овочевого і ситного одночасно. Тоді вам потрібно розглянути цей варіант. Він задовольнить обидва запиту. опис приготування: Ідея страви проста і зрозуміла, але від ц...

читати далі
Багет в духовці

Багет в духовці

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Навіщо бігти в магазин, якщо можна приготувати багет в духовці в домашніх умовах? Так при цьому і просто, і швидко, і дешево! А борошно, дріжджі і сіль, я так думаю, будинки знайде кожен! смачно! опис приготування: взагалі, рецепт приготування б...

читати далі
Багет

Багет

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Магія хрусткого багета завжди мене зачаровувала. Люблю купити свіжу випічку і відразу ж відламати від неї шматочок, поки вона свіжа. Я подумала повторити самостійно цей чарівний смак і хрускіт. опис приготування: Тепер я знаю, як приготувати баг...

читати далі
Баклажан по-прованськи

Баклажан по-прованськи

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 30 хв. дуже вишуканий, але при цьому простий рецепт баклажана по-прованськи відмінно підійде для романтичної вечері на двох. трохи пряне, апетитне і легке блюдо, яке пробуджує апетит і емоції! опис приготування: як вид, незважаючи на свою вишуканість, це в...

читати далі
Баклажани по-французьки

Баклажани по-французьки

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 45 хв. Хочете побалувати себе на сніданок смачним французьким овочевим омлетом? Тоді записуємо цей рецепт баклажан по-французьки собі в куховарську книгу! опис приготування: Як і більшість страв французької кухні, баклажани по-французьки — дуже ситне і дос...

читати далі
Баклажани в казані шарами

Баклажани в казані шарами

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Баклажан є дуже цікавим овочем. Перше знайомство з ним у мене було невдалим. Я зовсім не знала, як його правильно готувати. Вийшло гірко і твердо. Але зараз вийшло зовсім по-іншому. опис приготування: Тепер я з повною впевненістю заявляю, що ні в ...

читати далі
Банановий тарт татен

Банановий тарт татен

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. & Quot; викл Tateishi" — це французький пиріг-перевертиш, готують його з різними фруктами. Мій сьогоднішній рецепт буде з бананами, так готує цей пиріг Гордон Рамзі. опис приготування: На початку рецепта я заявила, що цей рецепт від Гордона Рамзі,...

читати далі
Баранина по старовинному французькому рецептом

Баранина по старовинному французькому рецептом

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв. Ви любите балувати себе цікавими стравами, знайденими в різних кулінарних книгах? Саме такий варіант я хочу запропонувати вам на замітку. сподіваюся, що цей рецепт ви оціните по достоїнству. опис приготування: покажу вам, як приготувати баранину...

читати далі
Батон домашній

Батон домашній

Кількість порцій: 10 Час приготування: 14 г. 0 хв. Спекти батон самим зовсім нескладно, головне - точно слідувати рецептом, а я розповім, як приготувати батон будинку, свіжий і ароматний, який сподобається всім. Порадуйте родину такою домашньою випічкою! опис приготування: рецепт, який я пропону...

читати далі
Бешамель для лазаньї

Бешамель для лазаньї

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 10 хв. соус бешамель — один з китів, на якому тримається соусний світ. Його можна подати самостійно, створити на його основі більш складний соус і, звичайно, він використовується в приготуванні лазаньї. опис приготування: Є два варіанти походження назви со...

читати далі
«Бешамель» для лазаньї

«Бешамель» для лазаньї

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 10 хв. лазанья — відмінне блюдо італійської кухні! Головний секрет цієї страви — використовувати правильний соус "; Бешамель ";. Густий і ароматний соус додасть лазіння відмінний вершковий смак. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Соус "; Бешамель" п...

читати далі
Бешамель класичний

Бешамель класичний

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Французька кухня подарувала світові багато класичних рецептів, які користуються популярністю повсюдно. Базові рецепти необхідно знати кожному кулінарові, як професійного, так і домашньому. опис приготування: Якщо ви будете знати, як приготувати "; Беш...

читати далі
Біфштекс по-французьки

Біфштекс по-французьки

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Серед більшості господинь є поширений рецепт приготування біфштекса по-французьки в домашніх умовах. Біфштекс виходить вельми ніжним, а особливою пікантності йому надають сир і помідори. опис приготування: З першого разу може здатися, що приготува...

читати далі