Домашні кухарі Домашні рецепти

Єврейська - рецети від домашніх кухарів

Ананасовий чізкейк

Ананасовий чізкейк

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 30 хв. Любителям нескладних і апетитних десертів хочу запропонувати на замітку дуже класну ідею, як приготувати ананасовий чізкейк. ніжний, дуже ароматний і по-справжньому смачний. раджу обов'язково! опис приготування: Активний процес займе не більше півг...

читати далі
Баклажани по-єврейськи

Баклажани по-єврейськи

Кількість порцій: 1 Час приготування: 40 хв. Не знаю, чому цей рецепт так називають, але виходить дуже смачно, а це головне. З вибраних інгредієнтів готується прекрасна баклажанная закуска, нагадує по консистенції паштет. опис приготування: Ділюся з вами до непристойності простим рецептом пригот...

читати далі
Млинці з апельсином

Млинці з апельсином

Кількість порцій: 4 Час приготування: 7 г. 0 хв. Любіть вранці готувати оладки або млинці? Якщо так, то вам цей рецепт точно стане в нагоді. оригінальний, з яскравим смаком і м'якою текстурою. Випічка підкорить вас з першого укусу. Варто спробувати! опис приготування: Підготовку до рецептом найк...

читати далі
Бутерброди з сиром і часником

Бутерброди з сиром і часником

Кількість порцій: 12 Час приготування: 10 хв. Цей рецепт відрізняється від інших тим, що в ньому немає майонезу, все корисне, смачне і ароматне. Доповнити його можна спеціями. опис приготування: Такі бутерброди порадують будь-якого. Викладаємо тертий сир з яйцем, спеціями і часником на шматочки ...

читати далі
Цимес з моркви

Цимес з моркви

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв. Cimes — блюдо єврейської кухні. Являє собою пряну закуску з овочів. Ми цимес з моркви з додаванням меду, кориці, гвоздики, — дуже ароматно. Заходьте і дивіться рецепт. опис приготування: Cimes — традиційне єврейське блюдо, тому нічого не міняйте ...

читати далі
Cimes

Cimes

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Ви любите єврейську кухню? Тоді обов'язково подивіться в моєму рецепті, як приготувати цимес. Це солодкі ласощі з овочів і фруктів. Готується він з не цілком звичного поєднання продуктів. опис приготування: Інгредієнти цієї страви можуть варіюватися...

читати далі
Єврейські котлети

Єврейські котлети

Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв. У чому відмінна риса єврейських котлет від звичайних? Єврейські котлети готуються з курки і виходять більш ніжними і повітряними. На їх приготування піде зовсім небагато часу, інгредієнти знайдуться в кожному будинку, а головну хитрість я Вам зараз розп...

читати далі
Єврейський хліб

Єврейський хліб

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. Коли говоримо про єврейський хліб, найчастіше згадується "; Хала" або & Quot; Mazza & Quot;, між тим є ще багато інших різновидів хліба, наприклад, & Quot; & Quot Бяла;, який родом з польського Білостока. опис приготування: Щоб ближче познайомитис...

читати далі
Фарширована куряча шийка по-єврейськи

Фарширована куряча шийка по-єврейськи

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 30 хв. Коли ви збираєтеся покликати багато гостей до себе за святковий стіл, то варто підготувати кілька смачних закусок. мабуть, вони грають дуже важливу роль під час довгоочікуваного застілля. опис приготування: Тому я завжди маю під рукою кілька ц...

читати далі
Фаршировані яйця по Махеев'скі

Фаршировані яйця по Махеев'скі

Час приготування: 20 хв. опис приготування: відварити яйця, розрізати і відокремити жовток. На дрібній тертці натерти жовток. Виделкою розім'яти печінка тріски, зміщувати і додати трохи майонезу "; Махеев'" сіль і перець за смаком, але я не додавала. Зверху присипати дрібно нарізаним кропом. Смач...

читати далі
Форшмак єврейський класичний

Форшмак єврейський класичний

Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв. Сьогодні ми говоримо про закусках, які широко відомі в світі. Я розповім вам, як приготувати форшмак класичний єврейський смачно і оригінально. Коріння цієї страви беруть саме з єврейської кухні. опис приготування: Якщо ви не пробували таку закуску, т...

читати далі
Форшмак класичний (єврейський)

Форшмак класичний (єврейський)

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт класичного форшмака напевно відомий багатьом. Якщо приготувати цю страву правильно, підібрати якісні та свіжі інгредієнти, то воно обов'язково сподобається всім без винятку. опис приготування: Форшмак - це національне єврейське блюдо, яке п...

читати далі
Форшмак з морквою і плавленим сиром

Форшмак з морквою і плавленим сиром

Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв. Форшмак з морквою і плавленим сиром - проста в приготуванні, смачна холодна закуска. Завдяки сиру це блюдо має пікантний присмак і в'язку консистенцію, ідеально підійде для бутербродів. опис приготування: дивіться, як приготувати форшмак з морквою і ...

читати далі
Форшмак

Форшмак

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Традиційне єврейське блюдо - форшмак. Готується ця закуска з оселедця з додаванням вершкового масла і яблука. Виходить дуже смачний паштет, який можна поставити навіть на святковий стіл. опис приготування: Для приготування форшмака краще брати х...

читати далі
Яловичина по-єврейськи о кисло-солодкому соусі

Яловичина по-єврейськи о кисло-солодкому соусі

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Соковите і ніжне м'ясо в густому насиченому соусі — це яловичина по-єврейськи о кисло-солодкому соусі. Незвичайне для деяких поєднання продуктів, солодкість і кислота в одній страві — неймовірний смачно! опис приготування: У мене є друг з Ізраїл...

читати далі
Хумус з баклажанів

Хумус з баклажанів

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв. Хумус - закуску з Нутовая пюре, пробували багато. Сьогодні пропоную приготувати трохи нетрадиційний хумус з запечная баклажана. Він виходить ніжним, ситним і смачним. опис приготування: Докладніше, як приготувати хумус з баклажанів, я напишу нижче. ...

читати далі
Хумус з запеченим перцем і в'яленими томатами

Хумус з запеченим перцем і в'яленими томатами

Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 30 хв. Якщо вам відома смачна і ситна закуска хумус, то ви знаєте, що основною її інгредієнт — відвареної нут. Але його можна приготувати по-новому, додавши запечений солодкий перець, в'ялені томати, спеції. опис приготування: Хумус підходить як для ...

читати далі
Інжир, фарширований сиром

Інжир, фарширований сиром

Кількість порцій: 6 Час приготування: 15 хв. У моїй родині люблять оригінальні фруктові десерти. Щоб не просто нарізав яблуко з бананом, а що-небудь таке зробити, що все ахнуть. І цей рецепт виявився таким, як треба. Дивовижний і красивий. опис приготування: Смак тут вийшов таким, я б назвала йо...

читати далі
Іудейська паска

Іудейська паска

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Іудейська паска має свої традиції і свої страви. Там немає звичних нам пасок. Зате є інші смачні речі. З рецептом одного з таких святкових страв пропоную познайомитися. опис приготування: Приготуйте на свій святковий стіл цю солодку запіканку. Для...

читати далі
Kabachki єврейське

Kabachki єврейське

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 50 хв. До вашої уваги — цікавий і простий рецепт кабачків по-єврейськи, який особисто я дуже люблю і часто готую. Красиво і апетитно виглядає, а поєднання томатів і кабачків — непередаваемо! опис приготування: думаю, хоча б один раз спробувавши кабачки по-...

читати далі