Домашні кухарі Домашні рецепти

Чеська - рецети від домашніх кухарів

Bramborakï

Bramborakï

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв. Брамборак - це чеські картопляні деруни з додаванням шматочків бекону і обов'язково пива. Так, так, саме пива, і тут нема чому дивуватися, у багатьох чеських стравах присутній пиво, і це смачно! опис приготування: Брамборак - ідеальний спосіб нагоду...

читати далі
Чеські плундри

Чеські плундри

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. По-чеськи плюндри - штани. Звідки така назва, я розповім нижче, а являє вона собою хрусткі ніжні слойки з листкового тіста з різними начинками. Сьогодні будуть "; штани" з яблуками! опис приготування: Отже, чеські плундри: назва пішла від штанів. Пам'...

читати далі
Чеський часниковий суп

Чеський часниковий суп

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. Хто бував в Чехії — напевно пробував легендарний чеський часниковий суп. Хто не пробував — не впадай у відчай, я розповім вам, як його приготувати в домашніх умовах. Благо це дуже просто. опис приготування: 2010 рік я зустрічав в Празі. 1 січень мене,...

читати далі
Чеський картопляний суп

Чеський картопляний суп

Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв. У Чехії дуже багато смачних національних страв. Одним з них є чеська картопляний суп. завдяки тому, що в його склад входять гриби, він виходить дуже ароматним і наваристим. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати чеський картоп...

читати далі
Чеський рулет

Чеський рулет

Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 2 г. 0 хв. Найсмачніший в світі бісквітний рулет — це, однозначно, чеська рулет. Уявляю рецепт чеського рулету, який виразно заслуговуємо вашої уваги. опис приготування: Чеський рулет робиться протягом двох годин, зате приносить величезне задоволення при ч...

читати далі
Чеський шніцель

Чеський шніцель

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв. В оригіналі чеський шніцель готується з телятини, але зустрічаються рецепти, де використовується свинина. Цей шніцель приготовлений з хорошого шматочка свинини, запанірувати і обсмаженого на сковорідці. опис приготування: Як зробити чеський шніцель ...

читати далі
Чеський суп

Чеський суп

Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв. Пропоную вам маленьке кулінарне подорож, яке можна здійснити, не виходячи з будинку. Хочу розповісти вам рецепт приголомшливого супчика, який рекомендую спробувати повторити. опис приготування: Пропоную Вашій увазі цікаву ідею, як приготувати чеський ...

читати далі
Tsmunda

Tsmunda

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв. Цмунда - це такі собі деруни, тільки чеські. Звичайно ж, вони мають свої особливості в приготуванні, які роблять страву дуже смачним і незвичайним. Давайте готувати смачну, ситну цмунду разом. опис приготування: Цмунду в Чехії іноді також називають ...

читати далі
Яловичина, тушкована в пиві

Яловичина, тушкована в пиві

Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 30 хв. яловичина, та ще тушкована в пиві… Це щось! М'ясо просто тане в роті, все це супроводжує приємний післясмак пива і неймовірний аромат. Спробуйте! опис приготування: М'ясо виходить дуже ніжним, прямо таїть у роті! Я пропоную використовувати бельгі...

читати далі
Гуляш по-чеськи

Гуляш по-чеськи

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 30 хв. Для тих, хто любить смачно і ситно поїсти прекрасно підійде ця страва чеської кухні. У Чехії воно є практично в будь-якому повному барі. Готується дуже легко! опис приготування: Чехи запозичили рецепт у угорців, трохи змінили його і вийшло дуже...

читати далі
Bender з knedlikami

Bender з knedlikami

Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв. Пропоную Вам рецепт чеської кухні: Bender з knedlikami. Тушковане м'ясо в хлібно-пивному соусі. М'ясо виходить ніжне, м'яке і соковите. Хлібний соус прекрасний. Порадуйте близьких рецептом чеської кухні. Обов'язково збережи собі цей рецепт. опис пр...

читати далі
Короп по-чеськи

Короп по-чеськи

Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв. Хто бував в Чехії, той знає про те, наскільки популярні там страви з коропа. Сьогодні я розповім, як правильно готувати коропа по-чеськи — традиційне тамтешнє блюдо. опис приготування: Рецепт коропа по-чеськи дуже простий у приготуванні і кожному ...

читати далі
Короп в пиві

Короп в пиві

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв. Як відомо, чехи славляться вмінням своїм пивом. Як виявилося, це відбилося і на кухні. Вирішив спробувати чеський класичний рецепт приготування коропа в пиві. опис приготування: При приготуванні коропа, потрібно постійно стежити потім, щоб не пе...

читати далі
Картопляний суп в хлібі

Картопляний суп в хлібі

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв. Дуже простий рецепт картопляного супу в хлібі відомий здавна, наскільки знаю, це національне чеське блюдо. І я вам скажу — дуже ситне, оригінальне і ароматне блюдо, спробуйте! опис приготування: Такий цікавий рецепт приготування картопляного супу в ...

читати далі
Ковбаса

Ковбаса

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 12 г. 0 хв. Смачна кінська ковбаса — pikantnaya, ароматна і дуже смачна. З неї можна робити різні закуски, можете смажити її або запікати. Рецепт приготування казилик в домашніх умовах - до вашої уваги! опис приготування: ковбаса — популярне м'ясну страву ...

читати далі
Моко овальники

Моко овальники

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Мокко овальчік - популярні чеські тістечка, які подають буквально у всіх кафе. Це ідеальний десерт, який підійде і до чаю, і до кави. Приготувати мокко овальчік можна з легкістю і вдома. опис приготування: Мокко овальчік є мініатюрними тістечка ...

читати далі
М'ясо по-чеськи

М'ясо по-чеськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Якщо ви втомилися від одноманітних страв, то пропоную вам приготувати м'ясо по-чеськи. Це неймовірно смачні "; конвертики" з начинкою, які підкорять ваше серце. опис приготування: Приготувати м'ясо по-чеськи найкраще на природі, на решітці і вугіллі. ...

читати далі
Пивний суп в хлібі

Пивний суп в хлібі

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо вас раптом занесе в Чехію, раджу замовити в місцевому ресторанчику пивний суп в хлібі — це неймовірно смачно! А поки ми не в Чехії, пропоную аналогічний рецепт приготування супу у себе вдома! опис приготування: Це простий рецепт приготування ...

читати далі
Празький салат з яловичиною

Празький салат з яловичиною

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв. Празький салат з яловичиною готується зі свіжим болгарським перцем, яблуком і солоними огірками. салат — ситний і оригінальний. Наші туристи, пробували салат в Празі, винайшли багато своїх варіантів. опис приготування: Празький салат з яловичиною ма...

читати далі
Рулька в пиві по-чеськи

Рулька в пиві по-чеськи

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв. За даним рецептом рулька виходить дуже смачною, м'якою і ароматною. Подати її можна на святковий стіл, гості точно оцінять блюдо гідно. опис приготування: За даним рецептом рулька готується в мультиварці-скороварці. вже через 1 час 30 хвилин, блю...

читати далі