Домашні кухарі Домашні рецепти

Болгарська - рецети від домашніх кухарів

Баклажан по-болгарськи

Баклажан по-болгарськи

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 40 хв. Напевно, це найсмачніше блюдо, яке я робила з баклажанами — такий простий рецепт баклажана по-болгарськи мене підкорив з першого погляду! Швидко і просто готувати, результат вище всяких похвал. опис приготування: Головне в цьому рецепті приготування...

читати далі
Баклажани в горщиках

Баклажани в горщиках

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Баклажани в горщиках — болгарське національне блюдо. Рецептів баклажан в горщиках — безліч. Освоївши цей простий рецепт, при бажанні в майбутньому ви зможете його ускладнювати, додавати щось ще. опис приготування: Баклажани в горщиках — знахідка д...

читати далі
Пиріг з бринзою по болгарськи

Пиріг з бринзою по болгарськи

Кількість порцій: 16 Час приготування: 5 г. 0 хв. Це традиційне блюдо болгарської кухні сподобається всім любителям наслідках пирогів, особливо з сирною начинкою. У Баніци з бринзою дуже яскравий і соковитий смак і при цьому ніжна консистенція. опис приготування: Подорожуючи по різних країнах ми...

читати далі
Баніца з м`ясом

Баніца з м`ясом

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Якщо ви коли-небудь бували в Болгарії, то, напевно, знати, наскільки смачний цей чудовий пиріг. Ну а якщо ви ще не пробували це приголомшливе блюдо, тоді пропоную приготувати його сьогодні. опис приготування: Серед усіх традиційних болгарських стр...

читати далі
Болгарська баніца

Болгарська баніца

Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв. пиріг — це традиційна випічка з листкового тіста, яку роблять на Великдень, Різдво та інші великі свята в Болгарії. Хоча і в звичайні дні блюдо готують повсюдно. А ось і рецепт! опис приготування: Повітряна текстура в страві досягається за рахунок...

читати далі
Болгарська Мілін

Болгарська Мілін

Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Рецепт перевірений століттями. Болгарська Мілін схожа і на пиріг і на запіканку. Рулети тонкого тіста з начинкою запікаються в сметанному заливанні. найчастіше, Мілін готують з бринзою і зеленню. опис приготування: Для тесту можна використовувати ...

читати далі
Болгарські голубці

Болгарські голубці

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв. Болгарські голубці загортають в листя винограду і подають з соусом із сметани, часнику і зелені. В м'ясну начинку додають рис і болгарський перець. Такі голубці дуже смачні і соковиті. опис приготування: Вибираємо молоді виноградне листя невелик...

читати далі
Болгарський пиріг з сирною начинкою

Болгарський пиріг з сирною начинкою

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Цей пиріг з тонкого прісного тіста є представником національної болгарської кухні. При уважному дотриманні всіх нюансів приготування такої страви не відніме багато часу. Спробуйте! опис приготування: Такий пиріг може виступати і в ролі десерту....

читати далі
Bulgarskii З

Bulgarskii З

Кількість порцій: 7 Час приготування: 1 г. 0 хв. Bulgarskii З — бажаний гість на будь-якому столі. Таке гарне і ароматне блюдо не залишить байдужим нікого. Овочі і баранина дуже добре поєднуються, а з соєвим соусом - просто смакота! опис приготування: Дістати каварму дуже складно, в цьому випадк...

читати далі
Болгарський яблучний пиріг

Болгарський яблучний пиріг

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Цей пиріг сподобається всім вашим близьким без винятку. А особливо він сподобається господарці: при приготуванні цього пирога використовується мінімум посуду і руки залишаються чистими. Пиріг дуже смачний! опис приготування: Дуже смачний і соков...

читати далі
Болгарський сніданок: бринза з яйцем

Болгарський сніданок: бринза з яйцем

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 15 хв. Одне з моїх улюблених страв на сніданок - це яєшня. розповім, як приготувати болгарський сніданок: бринза з яйцем. Виглядає блюдо дуже апетитно, а робиться швидко і просто за допомогою сковороди. опис приготування: Яєчня з бринзою - дуже смачний вар...

читати далі
Бульйон з баранини

Бульйон з баранини

Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 5 г. 0 хв. Такий бульйон з баранини дуже поживна і корисна штука, поширене це блюдо в болгарській та українській кухні, і особисто я абсолютно всім без винятку рекомендую спробувати його приготувати. опис приготування: Мені здається, що цей простий рецепт ...

читати далі
Сочевиця з копченими реберцями

Сочевиця з копченими реберцями

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Якщо ви ще не готували дане блюдо, дуже рекомендую спробувати. Копчені свинячі реберця запечені з сочевицею — то ще смакота! І все це готується зі свіжими помідорами, морквою і цибулею. опис приготування: Ця страва прийшло до нас з традиційної б...

читати далі
Чевапчічі в беконі

Чевапчічі в беконі

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв. Оригінальна і нескладне блюдо балканської кухні. Можна приготувати і вдома на плиті, і на природі на багатті. Обидва варіанти будуть смачними. опис приготування: Чевапчічі родом з країн Балканського півострова. Смачні і соковиті м'ясні ковбаски ...

читати далі
Квасоля, запечена по-болгарськи

Квасоля, запечена по-болгарськи

Кількість порцій: 4 Час приготування: 19 г. 0 хв. Просте блюдо болгарської кухні з доступних продуктів. Біла квасоля відварюється, гаситься з овочами і запікається під томатним пюре в духовці. виходить смачно, ситно і корисно. Пригощайтеся! опис приготування: квасоля, запечена з овочами в духовц...

читати далі
Gyuvetch більше bolgarski

Gyuvetch більше bolgarski

Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Gyuvetch — це дуже популярне на Балканах блюдо. Нещодавно я зацікавився, як приготувати гювеч по-болгарськи. знайшов рецепт, приготував — вийшло дуже смачно. ділюся секретами. опис приготування: Для приготування гювеч по-болгарськи вам знадобиться...

читати далі
Gyuvetch

Gyuvetch

Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв. Gyuvetch — це таке овочеве рагу, яке відносять до балканської кухні. Нижче викладаю рецепт гювеч з фото, сподіваюся він вам сподобається. опис приготування: Для приготування гювеч, вам знадобиться спеціальний глиняний горщик (який теж називається ...

читати далі
Кабачки по-болгарськи на зиму

Кабачки по-болгарськи на зиму

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 40 хв. Цей дуже простий рецепт кабачків по-болгарськи на зиму мені порадила мама і ви знаєте, я результатом не була розчарована. Незважаючи на примітивність, компонентів смак у салату неймовірний! опис приготування: шалено сподіваюся, що вам такий рецепт п...

читати далі
Капуста з баклажанами

Капуста з баклажанами

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. Капуста з баклажанами — досить рідкісне блюдо, але як і будь-яку страву, в рецепт якого входять баклажани, воно смачне і корисне. Це легке овочеве блюдо може бути прекрасним гарніром до свинини. опис приготування: Рецепт капусти з баклажанами я винайш...

читати далі
Каварма з баранини

Каварма з баранини

Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Насичений смак цього традиційного болгарського страви сподобається тим, хто любить ситну домашню кухню, а все завдяки приголомшливому поєднанню овочів, грибів і м'яса. опис приготування: Це приголомшливе блюдо ви можете спробувати в будь-якому бол...

читати далі