Домашні кухарі Домашні рецепти

Білоруська - рецети від домашніх кухарів

Білоруські млинці

Білоруські млинці

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв. ситні, смачні млинці за рецептом білоруської кухні. Дуже просто і дуже смачно! опис приготування: Основою білоруських страв, як відомо, є картопля. З нього, або з його додаванням білоруси готують дуже багато страв. Я пропоную вам спробувати простий ...

читати далі
Білоруські чаклуни

Білоруські чаклуни

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв. Як приготувати білоруські чаклуни? Дивіться рецепт традиційної страви на основі картоплі і м'яса. Готуються чаклуни дуже просто і швидко. Подаються до столу гаряченькими зі сметанкою! смакота! опис приготування: Для любителів картоплі немає нічого к...

читати далі
Білоруський кисіль

Білоруський кисіль

Кількість порцій: 1 Час приготування: 3 г. 0 хв. білоруський кисіль, це не той питної кисіль, який більшість з нас знає. швидше, це повноцінне блюдо, причому дуже корисне і дієтичне. ділюся рецептом! опис приготування: Рецепт цього корисного киселю дуже простий, при цьому блюдо надзвичайно смачн...

читати далі
Бігус армійський

Бігус армійський

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 35 хв. Ця страва отримало таку назву не тільки тому, що його можна часто зустріти в раціоні солдата, але також через те, що готується такий бігус з дуже простих і економічних продуктів. опис приготування: звичайно, коли дозволяють можливості, бігус краще г...

читати далі
Бігус з яловичини

Бігус з яловичини

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 30 хв. Бігос — це неймовірно ситне і смачне блюдо, яке прийнято відносити до національної польської кухні. У кожної господині є свій рецепт його приготування, і сьогодні я поділюся з вами своїм коханим. опис приготування: Оскільки є безліч різних варі...

читати далі
Бігус з капусти

Бігус з капусти

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв. Дуже актуальне блюдо в пісні дні. Malokaloriynoe, але разом з тим — джерело вітамінів. Готувати легко і просто. опис приготування: вегетаріанці, люди, дотримуються посту, і тільки вони, хто стежить за своєю фігурою — цей рецепт приготування Бігус з ...

читати далі
Бігус з ковбасою

Бігус з ковбасою

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв. Дуже смачне блюдо, яке особливо добре вживати взимку і ранньою весною. Адже воно поповнить ваш організм вітаміном С. А приготувати його легко і просто. опис приготування: Бігус дуже популярний в країнах Прибалтики і в Польщі. Як на мене — так н...

читати далі
Бігус з рагу

Бігус з рагу

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв. Такий економічний варіант приготування Бігус не тільки приємно здивує вас своїм відмінним смаком, але і дозволить ситно нагодувати всю сім'ю, тому обов'язково візьміть його на замітку. опис приготування: Цей рецепт приготування Бігус з тушонкою я зн...

читати далі
Бігус з качкою

Бігус з качкою

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 20 хв. Блюдо це не просто смачне, а дійсно царський, адже в ньому таке відмінне поєднання інгредієнтів і настільки багатий аромат, що від цього Бігус з качкою просто неможливо відірватися. опис приготування: Це зараз бігус роблять в основному із свини...

читати далі
Бігус в духовці

Бігус в духовці

Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 1 г. 40 хв. Незважаючи на те, що в такому Бігус використовуються абсолютно прості інгредієнти, смак і аромат у нього виходить просто чудовий, такий, який буває тільки у страв справжньої домашньої кухні. опис приготування: Бігус саме по собі страва дуже сма...

читати далі
Биточки м'ясні

Биточки м'ясні

Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв. До вашої уваги — класика вітчизняної кулінарії, м'ясні биточки! Дуже просте і швидке в приготуванні блюдо всього з декількох інгредієнтів, приготувати яке зможе кожен. опис приготування: Навряд чи хтось із вас ніколи в житті не куштував м'ясних биточк...

читати далі
Биточки по-білоруськи

Биточки по-білоруськи

Кількість порцій: 16-18 Час приготування: 50 хв. Як і багато білоруських страви, такі биточки готуються з простих і економічних продуктів, зате виходять вони дуже ситними і смачними - насправді, це ідеальне блюдо для сніданку або обіду. опис приготування: Цілком можливо, що таке блюдо є традицій...

читати далі
Деруни з фаршем

Деруни з фаршем

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв. Деруни з фаршем готуються протягом півгодини. Швидко і просто. Треба тільки натерти картоплю і смажити деруни на великій сковороді, а ще битсрее — на двох сковородах. Нагодуйте досхочу всю сім'ю! опис приготування: Для приготування дерунів з фаршем ...

читати далі
Деруни з м'ясом

Деруни з м'ясом

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв. Поєднання картоплі з м'ясом для російської людини — класичне. А рум'яні деруни з м'ясом обожнюють все, хто їх коли-небудь пробував. М'ясо підійде будь-який — свинина, яловичина, даже курятина. Вкуснятина! опис приготування: Як приготувати деруни з м...

читати далі
Драчена картопляна

Драчена картопляна

Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв. Рецепт приготування страви «Драчена картопляні». Дане блюдо з русской¸ білоруської і деяким чином української кухні. До її складу входять: молоко, яйця і борошно. опис приготування: До складу Драч входить: пшеничне борошно, яєчні жовтки і білки, вершк...

читати далі
Деруни картопляні за оригінальним рецептом

Деруни картопляні за оригінальним рецептом

Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв. Привіт всім любителям білоруської кухні! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати деруни картопляні. Блюдо вийде ніжним, смачним, ароматним і хрустким. Приступимо до приготування! опис приготування: Готові деруни необхідно подавати зі сметан...

читати далі
Деруни картопляні прості

Деруни картопляні прості

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. Я твердо вірю, що це один з тих рецептів, які повинна знати кожна господиня. Ці деруни вимагають тільки кілька простих інгредієнтів, і я ніколи не зустрічала людини, який би не любив їх. опис приготування: Як приготувати деруни картопляні, мене навчил...

читати далі
Деруни з часником

Деруни з часником

Кількість порцій: 1 Час приготування: 40 хв. Дуже смачний рецепт приготування дерунів з часником, які завдяки хрусткою, золотистої скоринки порадує навіть дуже розбірливого гурмана. готуємо! опис приготування: Я люблю, коли в правильно приготованих деруни відчувається запах і смак часнику. Дерун...

читати далі
Деруни з фаршем яловичини

Деруни з фаршем яловичини

Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв. смачно, ситно і швидко. Блюдо для ледачих .Дранікі з фаршем яловичини можна приготувати у вихідні для великої родини. опис приготування: Для приготування дерунів озбройтеся м'ясорубкою або комбайнів з насадками-терки. Картопля і м'ясо треба подрібнит...

читати далі
Деруни з картоплею

Деруни з картоплею

Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв. Деруни з картоплею вже давно стали національною їжею в Білорусі і прижилися в багатьох інших країнах. це просте, але дуже смачне і ситне блюдо, яке під силу приготувати навіть початківцю. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати деруни ...

читати далі