Домашні кухарі Домашні рецепти

Азіатська - рецети від домашніх кухарів

Курячий тайський салат ПП

Курячий тайський салат ПП

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв. Смачний ароматний салат для любителів корисного і смачного харчування. Курячий тайський салат сповнений освіжаючих ароматів, які обов'язково припадуть вам до смаку. А готувати такий салат дуже просто. опис приготування: Дієтичне куряче м'ясо ідеальн...

читати далі
Адоб з курки

Адоб з курки

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Адоб - це філіппінський термін приготування страви шляхом гасіння м'яса, овочів, птиці або морепродуктів в оцті, приправах та соєвому соусі. Такий рецепт можна повторити вдома. Давайте спробуєм! опис приготування: На відміну від багатьох азіатськи...

читати далі
Ананасове морозиво

Ананасове морозиво

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. Мої дітки без розуму від морозива. Чому б їх не побалувати ласощами, подумала я. Але підійшла до цього питання з іншого боку. Вирішила зробити десерт в домашніх умовах. дивіться, що вийшло! опис приготування: У моїй інструкції ви дізнаєтеся про те, як...

читати далі
Апельсинова курка

Апельсинова курка

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Багато цитрусові відмінно поєднуються з птицею і м'ясом в гарячих стравах. Цим прийомом користуються в різних кухнях світу. У цій статті розглянемо китайський рецепт. Кисло-солодкий на смак і красивий на вигляд. опис приготування: Тепер і ви можете ді...

читати далі
Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею

Азіатська локшина з тофу, авокадо і квасолею

Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв. Рецепт приготування азіатської локшини зТофу, імбиром, Авокадо, квасолею, зеленою цибулею і огірком. опис приготування: Локшина виходить дуже смачною! Слідкуйте за рецептів і я докладно розповім, як приготувати локшинуТофу, Авокадо і квасолею. свіжо...

читати далі
Азіатські пельмені

Азіатські пельмені

Кількість порцій: 50 Час приготування: 1 г. 0 хв. Ми з чоловіком любимо все азіатське. Одного разу я вчилася робити пельмені і вирішила поексперементувати з фаршем. Вийшло оочень смачно і чоловік залишився задоволений. дивіться, як приготувати азіатські пельмені. опис приготування: Головна відмі...

читати далі
Азіатський курячий суп

Азіатський курячий суп

Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв. Любителям азіатської кухні я пропоную приготувати цей цікавий азіатський курячий суп. Для його приготування потрібно не стільки багато часу, скільки винахідливості. Дивіться і вчіться! опис приготування: подивіться, як приготувати азіатський курячий с...

читати далі
Азіатський салат з локшиною

Азіатський салат з локшиною

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв. Азіатський салат з локшиною відноситься до тієї категорії страв, які готуються за лічені хвилини, а результат перевершує всі очікування. пряний, ароматний, незвичайний і в той же час дуже смачний! опис приготування: Крім безпосередньо локшини в сала...

читати далі
Баклажани по-корейськи з морквою

Баклажани по-корейськи з морквою

Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв. Соковите блюдо з пікантним смаком — баклажани по-корейськи, ви можете подати до столу не тільки в будні, але і на свято. головне — дати йому настоятися і просочитися часниковим ароматом в холодильнику. опис приготування: Для приготування страви ...

читати далі
Баклажани по-корейськи

Баклажани по-корейськи

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 12 г. 0 хв. Корейська кухня мені подобається своєю легкою пікантною острінкой. Закуски по-корейськи підходять для будь-якого випадку і для будь-якої страви. Сьогодні пропоную вам приготувати баклажани по-корейськи. смачно! опис приготування: Для приготуван...

читати далі
Банькуон

Банькуон

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 15 хв. Ця страва в'єтнамської кухні можна покуштувати навіть на вулиці, адже такі млинці - в'єтнамський фаст фуд. Начинка для млинців може бути різною, в цьому рецепті покажу, як приготувати банькуон з м'ясом. опис приготування: Якщо ви бували у В'єтн...

читати далі
«Bibimbap» з яловичиною

«Bibimbap» з яловичиною

Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв. & Quot; пібімпаб" - класичне блюдо корейської кухні, смачне і корисне! Якщо перевести то "; Бібімбап" означає суміш з рису та інших продуктів, так і є рис, м'ясо та овочі - і все на одній тарілці. опис приготування: & Quot; пібімпаб" з яловичиною - це...

читати далі
Bibinka

Bibinka

Кількість порцій: 1 Час приготування: 45 хв. Бібінка - це ароматний і солодкий філіппінський десерт з рисової муки, який випікається на бананових листах. Традиційно цей десерт печуть на Різдво, і рецептів його приготування дуже багато. опис приготування: Перед вами один з найпростіших рецептів п...

читати далі
Бісквіт на пару

Бісквіт на пару

Кількість порцій: 12 Час приготування: 45 хв. Дуже актуальний рецепт для тих, у кого немає духовки або вона зламалася, а дуже хочеться приготувати смачну випічку. подивіться, як приготувати бісквіт на пару. опис приготування: Бісквіт готується дуже просто і особисто у мене завжди виходить високи...

читати далі
Млинці по-корейськи

Млинці по-корейськи

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Класичні корейські млинці — дуже смачне і оригінальне блюдо. Їх можна приготувати на сніданок, на вечерю і на святковий стіл. опис приготування: Млинці по-корейськи чимось нагадують наші млинці з колесо до воза. Обов'язковою інгредієнтом в корей...

читати далі
Брокколі по-корейськи

Брокколі по-корейськи

Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв. Класичний рецепт брокколі по-корейськи мені дістався від тітки. Один раз спробувала і просто закохалася. Цей салат обожнюють і мої гості, і домашні. Він в міру гострий і дуже корисний. рекомендую! опис приготування: Рецепт брокколі по-корейськи: 1. ...

читати далі
Брокколі з часником

Брокколі з часником

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. Пропоную вам трохи незвичайний рецепт брокколі з часником в китайському стилі, який стане відмінним смачним і корисним гарніром. А під час посту його можна вживати як самостійну страву. опис приготування: Як і вся китайська кухня, це блюдо має трохи...

читати далі
Брокколі зі свининою

Брокколі зі свининою

Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати брокколі зі свининою. Завдяки імбирної-медовому соусу це блюдо має досить насичений пікантний смак і володіє чудовим ароматом. спробуємо? опис приготування: З метою економії часу можна приготувати соус з...

читати далі
Бульoн дacі

Бульoн дacі

Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 13 г. 0 хв. Сьогодні хочу поділитися з усіма поціновувачами японської кухні секретом, як приготувати бульйон дасі. Його можна вживати як готове легке перше блюдо, так і в складі якогось іншого. опис приготування: Цей бульйон - основа різних страв японської...

читати далі
Бурсак

Бурсак

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв. Бурсак (або також відомий як баурсак) — це популярне в Середній Азії ласощі, яке можна подавати до чаю або кави. Дозвольте мені розповісти вам, як приготувати бурсак. опис приготування: Насправді рецептів бурсака існує досить багато, все залежить ві...

читати далі