Домашні кухарі Домашні рецепти

Азербайджанська - рецети від домашніх кухарів

Азербайджанська буглама

Азербайджанська буглама

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв. ароматне, смачне і соковите блюдо, яке дуже просто готується. Ця страва вийде навіть у тих господинь, які тільки вчаться готувати. опис приготування: горн — дуже смачне і корисне блюдо. М'ясо з овочами у власному соку — а саме так і готується бу...

читати далі
Азербайджанска довга

Азербайджанска довга

Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв. Азербайджанская довга — це легкий холодний суп на кефірі з рисом. Добре подавати його після ситного застілля або в жаркий день. У літню пору це просто незамінний блюдо, повірте і перевірте! опис приготування: рецепт, як приготувати азербайджанська д...

читати далі
Азербайджанська халва з борошна

Азербайджанська халва з борошна

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Дуже незвичайний і оригінальний азербайджанський десерт — халва з борошна з горіхами. Для більш насиченого смаку додатково додаються горіхи. Халва дуже подобається дітям: солодка і смачна. опис приготування: Щоб приготувати азербайджанську халву...

читати далі
Азербайджанська кюфта

Азербайджанська кюфта

Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв. Класичне блюдо азербайджанської кухні. сьогодні розповім, як приготувати азербайджанську кюфту. Смак цієї страви назавжди залишиться у вас в пам'яті і потрапить в список ваших улюблених страв. опис приготування: дивовижне блюдо, яке відмінним чино...

читати далі
Азербайджанська пахлава

Азербайджанська пахлава

Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 3 г. 0 хв. Страви азербайджанської кухні приготувати не так просто через оригінальності національної субкультури і особливостей традицій. Але сьогодні ми дізнаємося секрет, як приготувати азербайджанську пахлаву. опис приготування: Національна азербайджанс...

читати далі
Азербайджанський плов з бараниною

Азербайджанський плов з бараниною

Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв. Найсмачніший і ароматний плов - це азербайджанський, якщо приготувати його правильно, він виходить настільки приголомшливий, що всі інші варіанти плову просто меркнуть на його тлі, повірте мені. опис приготування: Багато з нас думають, що сучасн...

читати далі
Азербайджанський шашлик

Азербайджанський шашлик

Кількість порцій: 3 Час приготування: 7 г. 0 хв. Жодна вилазка на природу не обходиться без соковитого шашлику! Його появи з нетерпінням чекають всі домочадці. Тому раджу дізнатися, як приготувати азербайджанський шашлик за моїм рецептом. опис приготування: Кухні багатьох країн можуть похвалитис...

читати далі
Бадамбура

Бадамбура

Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 1 г. 0 хв. В Азербайджані існує популярна солодкість - бадамбура. Дуже смачне тісто, мигдальна начинка і незвичайна гвинтова форма випічки зробить ці ласощі вашим фаворитом! Спробуйте! опис приготування: Прибуваючи в Азербайджані, ви можете у кожного міс...

читати далі
Бозартма з курки

Бозартма з курки

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. Хочете створити на своїй кухні маленький смачний шедевр? Пропоную для експерименту нескладне, але приголомшливо апетитне і ароматне блюдо, від якого просто неможливо відірватися. рекомендую! опис приготування: Любителям кавказької кухні особливо...

читати далі
Бозбаш по-азербайджанськи

Бозбаш по-азербайджанськи

Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв. Якщо ви бажаєте зробити звичайний обід справжнім святом, то цей смачний супчик то, що вам треба, адже таке приголомшливе поєднання баранини, овочів і фруктів ви ніколи не забудете!!! опис приготування: Рецепт приготування Бозбаш по-азербайджанські...

читати далі
Чурек азербайджанський

Чурек азербайджанський

Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв. У багатьох кафе і навіть сім'ях чурек вважається незамінним продуктом на столі. Ця страва азербайджанської кухні стало популярним досить давно, а багато хто вже готують чурек і в домашніх умовах. опис приготування: Чудова альтернатива звичному хл...

читати далі
Чихиртма з куркою

Чихиртма з куркою

Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 30 хв. Çıhırtma — блюдо азербайджанської кухні, яке готують з курки і подають як гарнір до плову. Але воно настільки самодостатнє, що цілком може бути самостійним. Отже, готуємо чихиртму. опис приготування: Çıhırtma — незвичайно ніжне, ароматне і сокови...

читати далі
Çıhırtma

Çıhırtma

Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв. Чихиртма - блюдо азербайджанської кухні, яке подають до плову, але і в якості самостійного воно зовсім не рідкість. яскраве, ніжне і дуже смачне! неодмінно спробуйте! опис приготування: Приготувати чихиртму можна як з цілої курки, так і з будь-яко...

читати далі
Дюшбара

Дюшбара

Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв. У всіх кухнях світу є своя візитна картка - блюдо, яке готує кожна господиня. Я хочу запропонувати вам зварити апетитний, ситний і дуже оригінальний азербайджанський супчик на обід. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати Дюшб...

читати далі
Долма азербайджанська

Долма азербайджанська

Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 30 хв. Долма - ніжне азербайджанське блюдо, секрети приготування якого можна дізнатися тільки на його батьківщині. але, якщо скористатися цим рецептом долми, то ви здивуєте навіть гурманів. опис приготування: Ви дізнаєтеся, як приготувати долму азербай...

читати далі
Долма без м'яса

Долма без м'яса

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв. Є таке блюдо — долма без м'яса — відмінне доповнення до пісного меню. Нижче ви знайдете рецепт приготування долми без м'яса в домашніх умовах. Спробуйте! опис приготування: Приготування долми без м'яса в домашніх умовах передбачає велику кількіс...

читати далі
Долма з яловичини

Долма з яловичини

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв. Зазвичай долма готується з баранини, так як приготування смачного баранячого м'яса вважається високим рівнем кулінарії. Але мені імпонує яловичина, тому пропоную вам рецепт долми з яловичини з фото. опис приготування: Цей рецепт приготування дол...

читати далі
Долма з маринованих виноградного листя

Долма з маринованих виноградного листя

Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв. долма — це національне кавказьке м'ясне блюдо. Долму можна приготувати зі свіжих і маринованих виноградного листя. Нижче описаний рецепт приготування долми з маринованих виноградного листя. опис приготування: Щоб приготувати долму з маринованих ...

читати далі
Долма з виноградного листя

Долма з виноградного листя

Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 40 хв. Долма з виноградного листя — національне азербайджанське блюдо! це — обов'язкова страва будь-якого сімейного торжества. опис приготування: Я люблю куштувати страви різних кухонь. Долма з виноградного листя — улюблене блюдо моєї подруги. Вона готує...

читати далі
Долма азербайджанські

Долма азербайджанські

Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 2 г. 0 хв. Долма по-азербайджанські готується з виноградного листя, яловичого фаршу, рису, зелений. готуємо начинку, листя, загортаємо і запікаємо. Долма по-азербайджанські готується протягом півтора години. опис приготування: Долма по-азербайджанські готу...

читати далі